Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 352,812
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ilkakdeniz' Alıntı:
kavga mı nerde
ben orda çıkıyom yola
10 sene oldu belki şöyle ağız tadıyla dayak yemeyeli ;D
sık dişini bir gece 3 yada beş kişi arkadan gelecez sabrettttt ;D

Etiketler

ayhanbursa' Alıntı:
....ayşin sert yaptı çok pis oldun sen yaa sağa sola saldırmaya başladın şiiiiiiiii........hiç bir şey yapamıyorsan .insan ol ;)

fena sert yaptı hemde haa....napcam simdi ben....uzaktayım simdi biseyde yapamıyorum...yarın sen ilgilenirmisin benim için lütfen ?? ;D ;D ;D

dakaltan' Alıntı:
Bak onu iyi dedin. Şöyle zeytinburnu gençlerinin şahinlerle toplandığı bir yere jeeplerimizle gidip de bir dayak yesek iyi gelirdi aslında...

jeep e gerek yok abiii
sadece dayak yiyelim yeter ;D
C-max la da gelirim ben ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ulan darbe üstüne darbe yedik iyi mi! İki gündür Ahmet abi yok diye ortalığı ayağa kaldırdım o selamımı bile almadı. Hatta gitti bahriyeliyi evlat edindi. İbrahim seninle kanka. Jeadevi zaten bitti açılsın denizlere ummanlara. Sende sattın şimdi. Sanal muhabbet sanal dostlukmuş demek ki..

Haydiiiiii herkese iyi geceler :mad: :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
..iyi geceler caNNım ;D ;D ;D

dakaltan' Alıntı:
Bak onu iyi dedin. Şöyle zeytinburnu gençlerinin şahinlerle toplandığı bir yere jeeplerimizle gidip de bir dayak yesek iyi gelirdi aslında...

Ben doğma büyüme Zeytinburnuluyum şimdi ne olacak bahriyeli! JEEP'imlede giderim şahinlerin safında yerimi alırım :mad:

alpaslanepli' Alıntı:
Ulan darbe üstüne darbe yedik iyi mi! İki gündür Ahmet abi yok diye ortalığı ayağa kaldırdım o selamımı bile almadı. Hatta gitti bahriyeliyi evlat edindi. İbrahim seninle kanka. Jeadevi zaten bitti açılsın denizlere ummanlara. Sende sattın şimdi. Sanal muhabbet sanal dostlukmuş demek ki..

Haydiiiiii herkese iyi geceler :mad: :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

:'( sensiz geceyi neyleyim ben :'(

alpaslanepli' Alıntı:

hopppppppp nereye kocum bızden ayrılmak yok ölüm ayırır mafya usulu yanı gırdınmı cıkmak yok okadar cok mesaj gelıyorkı bakamıyorum hepsine ;D ;D ;D ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:

gel kardeşim sen benim yanıma sen bana jeep bakacan daha şu an bi seni bir de babamı tanıyorum ;D
ötesi yalan üleyyyyyyynn ;D

jaidevi' Alıntı:
fena sert yaptı hemde haa....napcam simdi ben....uzaktayım simdi biseyde yapamıyorum...yarın sen ilgilenirmisin benim için lütfen ?? ;D ;D ;D
yarın çok işim var onunla uğraşam misafirim gelicek ............... ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ben doğma büyüme Zeytinburnuluyum şimdi ne olacak bahriyeli! JEEP'imlede giderim şahinlerin safında yerimi alırım :mad:

sana seni sevdiğimi söylemişmiydim ben?
-imzalayım dedim

alpaslanepli' Alıntı:

alp sana bir video yolayacagım onu bırzahmet sayfaya koyda mıllet yelkenlı gorsun ;D

::smiley: ::smiley: ::smiley:suuuuuuuuuuuu ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR