Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 354,014
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Hey Allah'ım ya adamı nezaketen iyi geceler demek için bekliyoruz. Adam bize nispet yapıyor. Yokkardeşim yok bende MT yok. Girmem kuma muma kusura bakma..
....gel bende bu mt denilen lastiklerden büssürü var veririm ben sanaa

Etiketler

Ayhan telefonu yazdığın sayfa nerde kaldı ya. Kaydetmedim de daha. Aratma beni bi daha yaz. Ben de benimkini özelden attım. Buraya yazamam ben manyakmıyım. Kızlar çok rahatsız ediyor sonra ;D

sen hep su yap zaten gel ben sana lastik de veririm hurdadan aldığım 7 ..8 tane hella siz var onlardan da veririmmm.......telefon numarası olayınııda ikide bir dillendirme yaaa sapıkmııdır nedirrrrrrrrrrr ;D ;D

bu ne ya bi alıntıdır gidiyo aaaaaaaaaaaa

arkadaşlar ve abilerim ...bir yaşıma daha girdim diyeyim alpaslan dan korkun derim bu adam çok tehlikeli ....teleofonuma bir mesaj attı yuvamı yıkacakkkkk..........yok ya böle biadam allahtan dost olmuşuz düşman değillll ??? ??? ;D

Ya Ayhan itiraf ediyorum bugün köprüde trafik sıkışıkken camdan içeri bir kart attılar sabaha kadar mutluluk paketi yazıyordu üzerinde. Ve sana özelden benim tel diye attığım o kartın üzerindeki numaraydı. Aman ha arama şaka yaptım şimdi gerçek numarayı atıyorum özelden ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ya Ayhan itiraf ediyorum bugün köprüde trafik sıkışıkken camdan içeri bir kart attılar sabaha kadar mutluluk paketi yazıyordu üzerinde. Ve sana özelden benim tel diye attığım o kartın üzerindeki numaraydı. Aman ha arama şaka yaptım şimdi gerçek numarayı atıyorum özelden ;D
....yemin et

ayhanbursa' Alıntı:
arkadaşlar ve abilerim ...bir yaşıma daha girdim diyeyim alpaslan dan korkun derim bu adam çok tehlikeli ....teleofonuma bir mesaj attı yuvamı yıkacakkkkk..........yok ya böle biadam allahtan dost olmuşuz düşman değillll ??? ??? ;D

senin düşmana ihtiyacın yok kardeşim

Ahmet abi şu telefonlu alıntı mesajını bi sil istersen. Malum benim kadar olmasa da Ayhan'ında sitede seveni çok ;D halini hatrını sormak isteyen çok olur rahatsız etmesinler şimdi yerli yersiz ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR