Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 354,010
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Yok anam yok anlaşıldı kimse bana bulaşmak istemiyor. Böyle sanal sanal anca çekebiliyorlar. Ben en iyisi mi kendimi dağlara vereyim yine. Arazinin gözünü seveyim kıymet biliyor hiç olmazsa :'(

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Yok anam yok anlaşıldı kimse bana bulaşmak istemiyor. Böyle sanal sanal anca çekebiliyorlar. Ben en iyisi mi kendimi dağlara vereyim yine. Arazinin gözünü seveyim kıymet biliyor hiç olmazsa :'(

arkadasım bi üstteki mesajı okur musun lütfen
demagoji yapmayalım
;D

alpaslanepli' Alıntı:
Bugün zaten herkes bir model. Hadi Allah hayretsin...
Ahmet Abi bu sayın ulan Ayhan bey benim geleyim mi? soruma yine kıvırdı abi. Hafta sonu dedim sevdiğim birileriyle geçireyim ama işte odun adam odun... Sen nerdesin abi bu hafta sonu ;D
KUŞADASI ;D

alpaslanepli' Alıntı:
.............demogojiii yapıyo hanım kovdu bunu evden buda yataklanmaya yer arıyor hıııııııııı ;D

alpaslanepli' Alıntı:
E senikide gelme gibi bişey işte. Ciğeri hiç sevemedim ki ben.. ;D

Ohhhoooooooooooooooooooooo
bu ne yaaaaaa
ayhan sen haklı mısın ne birader hiç istemesem de ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
bu ne yaaaaaa
.....bunun şiretliğini daha görmediniz çekilmez bu bakma eski dost ....atılmıyorrr

ilkakdeniz' Alıntı:
bu ne yaaaaaa

Bak eski dost düşman olmayacağı gibi eski düşmandan da dost olmaz. Tamam şu an ortak bir belanız var anlıyorum sizi ama .. Yinede arkanı kolla derim ben.. ;D

bi yedi kocalı hürmüs var baş edemiyeceğim bide bu alpaslan bey varın anlayınnn ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Bak eski dost düşman olmayacağı gibi eski düşmandan da dost olmaz. Tamam şu an ortak bir belanız var anlıyorum sizi ama .. Yinede arkanı kolla derim ben.. ;D

büyük boy tencere var evde ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR