Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 354,007

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Beyler ben sabah erkenden benim yavruyu kontrole götüreceğim. Yatsam destur var mı? Nereye gideceğime ve kimin kabusu olacağıma yarın karar veririm artık ;D

550 km x 90km sabit hızla ortalama yakıt tüketimi 250 kuruş. = 143 lira bide dönüş 286 lira toplam. O kadar yiyebilirmiyim ya iki günde acaba ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Beyler ben sabah erkenden benim yavruyu kontrole götüreceğim. Yatsam destur var mı? Nereye gideceğime ve kimin kabusu olacağıma yarın karar veririm artık ;D

550 km x 90km sabit hızla ortalama yakıt tüketimi 250 kuruş. = 143 lira bide dönüş 286 lira toplam. O kadar yiyebilirmiyim ya iki günde acaba ;D

yemk yemeyi bu saat itibariyle bırak ;D

denizde yüzünce acıkırsın yersin sanada iyi geceler renkli rüyalar ;D

geçmiş olsun ufaklığa şimdiden
bana da müsaade yatayım
iyi geceler :smiley:

Ya Ayhan sigara içmeye gitti ya. Şimdi görmez çıktığımı ayıp olur. Çok hassas kendisi bakmayın böyle su katılmamış .......! olduğuna ... İçi öyle değil petek dokulu bir yüreciği var ;D iyi geceler desin bana öyle gideceğim.. ;D

pek gelenim gidenim yok sanırım ben kendimi gene kızgın kumlara mı atsam ne yapsam ;D ;D[attachment=1]

DSC03495.jpg

Hey Allah'ım ya adamı nezaketen iyi geceler demek için bekliyoruz. Adam bize nispet yapıyor. Yokkardeşim yok bende MT yok. Girmem kuma muma kusura bakma..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR