ahmetergun
Kamp I
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
neoluyor yahu fransız kaldım ayhan bordumu karıştırdı
neoluyor yahu fransız kaldım ayhan bordumu karıştırdı
.......yok be abi gör işte heryerde beni dışlıyor tersliyor bu alpaslan ..sen bişey desennnn................alpaslanepliahmetergun' Alıntı:neoluyor yahu fransız kaldım ayhan bordumu karıştırdı
alpaslanepli' Alıntı:Ya arkadaşlar ben galiba sanal manal gerçektende pis bi adam oldum mu acaba diye düşünmeye başladım. Benim evin önünde bana ait bir park yeri var. Akşam eve geldim bir baktım başkası arabayı çıkarmış oraya. Bende kaportasına sıfıra sıfır yanaştım. Ama tabi arabamın yarısı dışarda kaldı. Geldi az evvelde zile bastı çıkacam alırmısın arabayı diye. İki saat saydım adama niye bıraktın diye. Sonrada almıyorum çıkacaksan girdiğin gibi çık dedim. İnemem aşağı dedim. Adamda geri geri yan binanın oraya çıkmaya debelendi iki saat .. İzliyorum ama arada da. Elektrik direğinede vurdu şimdi. Çıkamıyor. Ağlamaklı bir sesle bağırıyor aşağıdan alsana arabanı niye böyle yapıyorsun diye ;D Ne yapayım alayım mı?
alpaslanepli' Alıntı:Ya arkadaşlar ben galiba sanal manal gerçektende pis bi adam oldum mu acaba diye düşünmeye başladım. Benim evin önünde bana ait bir park yeri var. Akşam eve geldim bir baktım başkası arabayı çıkarmış oraya. Bende kaportasına sıfıra sıfır yanaştım. Ama tabi arabamın yarısı dışarda kaldı. Geldi az evvelde zile bastı çıkacam alırmısın arabayı diye. İki saat saydım adama niye bıraktın diye. Sonrada almıyorum çıkacaksan girdiğin gibi çık dedim. İnemem aşağı dedim. Adamda geri geri yan binanın oraya çıkmaya debelendi iki saat .. İzliyorum ama arada da. Elektrik direğinede vurdu şimdi. Çıkamıyor. Ağlamaklı bir sesle bağırıyor aşağıdan alsana arabanı niye böyle yapıyorsun diye ;D Ne yapayım alayım mı?
im aşağıda bi dövsün seni adam haklı olarakkkkalpaslanepli' Alıntı:Ya arkadaşlar ben galiba sanal manal gerçektende pis bi adam oldum mu acaba diye düşünmeye başladım. Benim evin önünde bana ait bir park yeri var. Akşam eve geldim bir baktım başkası arabayı çıkarmış oraya. Bende kaportasına sıfıra sıfır yanaştım. Ama tabi arabamın yarısı dışarda kaldı. Geldi az evvelde zile bastı çıkacam alırmısın arabayı diye. İki saat saydım adama niye bıraktın diye. Sonrada almıyorum çıkacaksan girdiğin gibi çık dedim. İnemem aşağı dedim. Adamda geri geri yan binanın oraya çıkmaya debelendi iki saat .. İzliyorum ama arada da. Elektrik direğinede vurdu şimdi. Çıkamıyor. Ağlamaklı bir sesle bağırıyor aşağıdan alsana arabanı niye böyle yapıyorsun diye ;D Ne yapayım alayım mı?
.............kısmet bir gece kıstırırım ben seni pehlivan oluşunu göz önüne alarak ...yanıda 5 kişiyleee ;D ;Dilkakdeniz' Alıntı:board, su an ne yapıyorsunuz, jeepin ne renk
daha sayayımmı
hakki' Alıntı:yazıktır alpaslan abi
dkkat et senın arabayada deydırmesin![]()
ayhanbursa' Alıntı:im aşağıda bi dövsün seni adam haklı olarakkkk
ahmetergun' Alıntı:naber hakkı nasılsın ;D
ahmetergun' Alıntı:naber hakkı nasılsın ;D
alpaslanepli' Alıntı:onun için kesiyorum zaten..
Haklı olarak mı? Ulan benim evimin bana ait olan arazisinde adamın arabası be. Birde bir iki vukuatım var canım mahallede. O yüzden iki saattir debeleniyor ama bir kat çıkıpta bir şey diyemiyor. Dövecekmişmiş... Tövbe estağfir...
hakki' Alıntı:iyiyim ahmet abi sen nasılsın