Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 354,036

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ya arkadaşlar ben galiba sanal manal gerçektende pis bi adam oldum mu acaba diye düşünmeye başladım. Benim evin önünde bana ait bir park yeri var. Akşam eve geldim bir baktım başkası arabayı çıkarmış oraya. Bende kaportasına sıfıra sıfır yanaştım. Ama tabi arabamın yarısı dışarda kaldı. Geldi az evvelde zile bastı çıkacam alırmısın arabayı diye. İki saat saydım adama niye bıraktın diye. Sonrada almıyorum çıkacaksan girdiğin gibi çık dedim. İnemem aşağı dedim. Adamda geri geri yan binanın oraya çıkmaya debelendi iki saat .. İzliyorum ama arada da. Elektrik direğinede vurdu şimdi. Çıkamıyor. Ağlamaklı bir sesle bağırıyor aşağıdan alsana arabanı niye böyle yapıyorsun diye ;D Ne yapayım alayım mı?

ahmetergun' Alıntı:
neoluyor yahu fransız kaldım ayhan bordumu karıştırdı
.......yok be abi gör işte heryerde beni dışlıyor tersliyor bu alpaslan ..sen bişey desennnn................alpaslanepli
alpaslan
Zirve

Ynt: Jeep'in Ne Renk?
« Yanıtla #44 : Bugün 23:14:11 » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı sahibi: ayhanbursa, Tarihi: Bugün 23:00:46
.........tamam arkadaşım fikrimi istemiyebilirsiniz ama konu sizindiye bu uslubunuzda hiç hoş değil sanırım...teşekkür ederim saygılar

Uslubu güzel olan kişilerin açtığı konulara git ozaman birader. İşine gelirse benim konum bu ve uslubumda bu. Birileri kırılmasın diye taviz veremem .. hadeee

Moderatöre Bildir Logged

alpaslanepli' Alıntı:
Ya arkadaşlar ben galiba sanal manal gerçektende pis bi adam oldum mu acaba diye düşünmeye başladım. Benim evin önünde bana ait bir park yeri var. Akşam eve geldim bir baktım başkası arabayı çıkarmış oraya. Bende kaportasına sıfıra sıfır yanaştım. Ama tabi arabamın yarısı dışarda kaldı. Geldi az evvelde zile bastı çıkacam alırmısın arabayı diye. İki saat saydım adama niye bıraktın diye. Sonrada almıyorum çıkacaksan girdiğin gibi çık dedim. İnemem aşağı dedim. Adamda geri geri yan binanın oraya çıkmaya debelendi iki saat .. İzliyorum ama arada da. Elektrik direğinede vurdu şimdi. Çıkamıyor. Ağlamaklı bir sesle bağırıyor aşağıdan alsana arabanı niye böyle yapıyorsun diye ;D Ne yapayım alayım mı?

vazgeçme ;D

alpaslanepli' Alıntı:

yazıktır alpaslan abi
dkkat et senın arabayada deydırmesin :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
im aşağıda bi dövsün seni adam haklı olarakkkk

ilkakdeniz' Alıntı:
board, su an ne yapıyorsunuz, jeepin ne renk
daha sayayımmı
.............kısmet bir gece kıstırırım ben seni pehlivan oluşunu göz önüne alarak ...yanıda 5 kişiyleee ;D ;D

hakki' Alıntı:
yazıktır alpaslan abi
dkkat et senın arabayada deydırmesin :smiley:

onun için kesiyorum zaten..
ayhanbursa' Alıntı:
im aşağıda bi dövsün seni adam haklı olarakkkk

Haklı olarak mı? Ulan benim evimin bana ait olan arazisinde adamın arabası be. Birde bir iki vukuatım var canım mahallede. O yüzden iki saattir debeleniyor ama bir kat çıkıpta bir şey diyemiyor. Dövecekmişmiş... Tövbe estağfir...

alpaslanepli' Alıntı:
onun için kesiyorum zaten..
Haklı olarak mı? Ulan benim evimin bana ait olan arazisinde adamın arabası be. Birde bir iki vukuatım var canım mahallede. O yüzden iki saattir debeleniyor ama bir kat çıkıpta bir şey diyemiyor. Dövecekmişmiş... Tövbe estağfir...

aman alpaslan abi çizer mizer şimdi sonra al başına belayı :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR