Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 354,038
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ahmetergun' Alıntı:
bursam ayhanım sen uyma bu adama bari ???
...........abi gizliden tehdit ediyor böyle yazıcan böyle yapıcan diye ya bildiğin gibi değil

Etiketler

Ya Ahmet abi yapma ya.. Vallahi sen sazanla diye yazmadım yemin ediyorum bak. Ayhan daha evvel oldu ya zirve. Ulan bana hala gelmedi diye çirkeflikle yaygara yapmasını bekledim. Ama olmadı sağlık olsun. ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Yok yok vazgeçtim değiştirmeyeceğim avatarı çatlasın Ayhan.. Facebook'ta Jeadevi o resmi beğenmiş öyle yazmış.. Daha da silmem bu avatarı ;D ;D Taki Ayhan'da beğendi diye bir not gelmezse sayfaya ;D

Bi facede ben yapayım beni de ekle beeee
;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ya Ahmet abi yapma ya.. Vallahi sen sazanla diye yazmadım yemin ediyorum bak. Ayhan daha evvel oldu ya zirve. Ulan bana hala gelmedi diye çirkeflikle yaygara yapmasını bekledim. Ama olmadı sağlık olsun. ;D

boş ver kurnaz tilki ;D

alpaslanepli' Alıntı:
...hiççççççççç hatırlamıyorum böleee bişey yaaa tövbe tövbeeee .......

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8098.4920............ ;D ;D ;D

Valla İbrahim isim arattım mı face'de bin tane adam çıkıyor ben hangisi diye arayamıyorum. Ama benim soyisim numunelik olduğu için arattımmıydı ilk ben çıkıyorum. Sen ekle yani kolay olur. Ben kabul ederim. Ama istihap haddi doldu. Seni eklersem birini atmam gerekir. Kimi atsam kimi atsam? heh buldum. Bursalıları atarım sen gel ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Valla İbrahim isim arattım mı face'de bin tane adam çıkıyor ben hangisi diye arayamıyorum. Ama benim soyisim numunelik olduğu için arattımmıydı ilk ben çıkıyorum. Sen ekle yani kolay olur. Ben kabul ederim. Ama istihap haddi doldu. Seni eklersem birini atmam gerekir. Kimi atsam kimi atsam? heh buldum. Bursalıları atarım sen gel ;D

benim aklımda var biri ;D ;D

ben eklerim seni

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR