Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 354,168
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Imhoof' Alıntı:
Valla zemin kuru, derin çukurlar, derin sular yok, yüklenelim Suzukiye ama sezon açılınca kendimi görebiliyorum çek çıkar beni diye yalvarırken =)

Bir de ne güzel moda girmiştik sen arabayı kullanırken tam yarışçı modundaydık bi kaskımız eksikti kafayı vura vura çıkyoduk tepeye =)

Dur açık verme Cüneyt abi yukarıda neler yaptığımızı bilmiyor ;D Yavaş yavaş çıktık rölantide indik lütfeen! ;D ;D ;D

Etiketler

İyi iyi kahvede asayiş berkemal ben bi mahalleyi devriye atıp geleyim bari ;D
herkese iyi aksamlar...

Imhoof' Alıntı:
Bu fiyatlarla benzinde bozar bence :smiley:

Valla bu ülkede mazotta bozar benzinde ve hatta LPG'de. Bakınız Ayhanbursa... Böylemiydi? değildi. Gayet normal bir aile babasıydı. Ne olduysa ateşleme sistemindeki bulunamayan arızadan sonra oldu. Beni bile bir ara lpg tankı sanıyordu. Yazık yazık dalyan gibi delikanlı gitti gözümüzün önünde ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Valla bu ülkede mazotta bozar benzinde ve hatta LPG'de. Bakınız Ayhanbursa... Böylemiydi? değildi. Gayet normal bir aile babasıydı. Ne olduysa ateşleme sistemindeki bulunamayan arızadan sonra oldu. Beni bile bir ara lpg tankı sanıyordu. Yazık yazık dalyan gibi delikanlı gitti gözümüzün önünde ;D ;D ;D

merhaba lpg bey benim arabayada gelirmisiniz ;D ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
...........çözdüm o arıza işinide proje çizdiriyorum jeep ime 2000 cc tempra motoru koyduruyorummm ;)

alpaslan beni kahveden kovalamaya mı çalışıyorsun
hemi kırkpınar bitti bir de pehlivandan ses yok kaçaklarda

PS. sizli konuşmayalım ben samimi konusmayı tercih ettim adım ibrahim Edirne'denim,
saygılar...
:smiley:

ayhanbursa' Alıntı:
...........çözdüm o arıza işinide proje çizdiriyorum jeep ime 2000 cc tempra motarı koyduruyorummm ;)

Vaz geçtim. Böyleleri hala JEEP'e binebiliyorsa. Ben niye navara'nın itibarını sarsayım ki. Yiğit takas teklifimi yineliyorum. Kabul etmedin diyede fiyatı kırıyorum. Üstüne 15 bin verme tamam, ver bir 12 bin anlaştık. Ama hellaları port bagajı sökerim. Birde oturduğum koltuktaki kırpılmış kuzu postunu alırım. Hatırası var Bursa'lının birinden almıştım. Kulakları çınlasın iyi adamdı ;D ;D ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
alpaslan beni kahveden kovalamaya mı çalışıyorsun
hemi kırkpınar bitti bir de pehlivandan ses yok kaçaklarda

PS. sizli konuşmayalım ben samimi konusmayı tercih ettim adım ibrahim Edirne'denim,
saygılar...
:smiley:

ya aslında gerekli muhabbet oluştu haklısın. Ama bu sitede ağzım çok yandı erken samimiyetten. O yüzden yoğurdu üfleyerek yeme güdüsü. Yanlış anlama İbrahim ;D Edirne'de de çok anım var bu arada Trakya üniversitesi sağolsun...

alpaslanepli' Alıntı:
Vaz geçtim. Böyleleri hala JEEP'e binebiliyorsa. Ben niye navara'nın itibarını sarsayım ki. Yiğit takas teklifimi yineliyorum. Kabul etmedin diyede fiyatı kırıyorum. Üstüne 15 bin verme tamam, ver bir 12 bin anlaştık. Ama hellaları port bagajı sökerim. Birde oturduğum koltuktaki kırpılmış kuzu postunu alırım. Hatırası var Bursa'lının birinden almıştım. Kulakları çınlasın iyi adamdı ;D ;D ;D

Faceden sardım sana zaten abi.

Teklifin kabul üstüne istersen 20 bin verim ama termiğimi isterim =) portbagaj kalsın yoksa battaniyemi nereye koyarım ben, zaten portbagaj için alıyorum arabayı yanlış anlaşılmasın hee =)

alpaslanepli' Alıntı:
ya aslında gerekli muhabbet oluştu haklısın. Ama bu sitede ağzım çok yandı erken samimiyetten. O yüzden yoğurdu üfleyerek yeme güdüsü. Yanlış anlama İbrahim ;D Edirne'de de çok anım var bu arada Trakya üniversitesi sağolsun...

Burada mı okudun

samimiyetten ağız yanma olayını bilirim ....misal vermek gerekse köpekteki ayrılmayan bit misali yapışıp kalıyo kimisii ;D ;D ;D ;D ;D ;D ::smiley: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR