Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 354,163

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ayhanbursa' Alıntı:
....bu bana şayibeli geldi ama hadi hayırlısıııııı ;D ;D

aRRRkadaşım bi çıkıp durma yeter ya. Kal şu kahvede. Niye yazıp duruyorsun face deki resimlerimin altına küfürlü mesaj yaa. Bu site gibide değilki moderatöre bildireyim. Şimdi facebook idaresine bildirsem .Adamlar ne dediğimi anlayıp gereğini yapana kadar yıl geçer. Ayıptır yapma ailemde bakıyor o resimlere. Edebini takın azıcık ;D ;D ;D

Ahlak polisi, plaj polisi, stad polisi kim varsa bir müdahale edin yahu ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ahmet abi Kırklareline bir dönsün o bölge farz oldu zaten. Hatta önce sana gelirim oradan birlikte Ahmet abiye geçeriz. Koca oğlağı tek başıma yiyemem ;D
.diycem şimdi yolculuk nereye ne oluyor sen gene lpg gen yok senin dersinnnn ;) :'( :'( :'( :'(

alpaslanepli' Alıntı:
Aha korkuttuk iyi mi İbrahim. Aynı Ayhan beyfendilerde böyle yaptı. Çağırdı iskender diye diye şimdi geleceğim dedim bir Mardin'de bir Rize'de ;D ;D ;D
............gözün kör olmasın emiiiiiiiiiii :D

ayhanbursa' Alıntı:
.diycem şimdi yolculuk nereye ne oluyor sen gene lpg gen yok senin dersinnnn ;) :'( :'( :'( :'(

Tamam tamam alacağım senide alacağım yenikapı'dan alacağım seni atla deniz otobüsüne. :smiley: Ama şu resimlerimin altına küfürlü yorumlardan vaz geçeceksin ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
Ayhanbursa arkadaşım o 5 liralık benzin duruyor mu hala depoda ;D
.yarısı bitti sanırım yolda bir kamyonetle yarışmak zorunda kaldım lpg den benzine aldım aracı o sırada malummmmm..........ama geçtimmm ;)

alpaslanepli' Alıntı:
Aha korkuttuk iyi mi İbrahim. Aynı Ayhan beyfendilerde böyle yaptı. Çağırdı iskender diye diye şimdi geleceğim dedim bir Mardin'de bir Rize'de ;D ;D ;D

sen benimle tanışınca böyle düşündüğün için pişman olma beni tanı sonra fikrini söyle derim ;D ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
.yarısı bitti sanırım yolda bir kamyonetle yarışmak zorunda kaldım lpg den benzine aldı aracı o sırada malummmmm..........ama geçtimmm ;)

Yok anam yok. Ya sen sat şu JEEP'i yada ben. Alacaksan al artık şu tatayı yok almayacaksan ben Yiğit'in son teklifini kabul ediyorum. Hatta kırpılmış kuzu postunuda veriyorum. Yemişim Bursa'lının hatırasını. Zaten hıyarın tekiydi. ;D

ahmetergun' Alıntı:
sen benimle tanışınca böyle düşündüğün için pişman olma beni tanı sonra fikrini söyle derim ;D ;D ;D
...........abi beni tanı derken benide tanımıyorki daha ...aslında ben onun sandığı ben değilim 65 yaşında hiç evlenmemiş genç bir bayanımmm....o daha bunu bilmiyor alpaslannn kabusun olucammmm ;D

ayhanbursa' Alıntı:
...........abi beni tanı derken benide tanımıyorki daha ...aslında ben onun sandığı ben değilim 65 yaşında hiç evlenmemiş genç bir bayanımmm....o daha bunu bilmiyor alpaslannn kabusun olucammmm ;D

eyvahki eyvah alp sen ayvayı yedin

ahmetergun' Alıntı:

Ne yapayım abi iki dakkada İstanbul'a taşındın. Acaba İbrahim'in koyduğu yağlı güreş resmine bir daha baktında foto montajın sadece Alp'in resminde olduğunu mu farkettin ;D Ulan bu İbrahim iki oğlağı bir oturuşta yer dedin dimi...

ayhanbursa' Alıntı:

Ya ben seni her türlü .................! ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR