Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 354,173

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Imhoof' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar!

Alpaslan abi ve Defender olayını bir de benden dinleyin,

Alpaslan abi izninle,

"Anahtarı üstünde istersen ters çevir" repliğinden sonra Alpaslan abi hızla defender'a yöneldi, koltuğa oturdu. Marşı verdi çalıştırdı derken önce araç vitese geçmek istemedi, direndi, karşı koydu, ufak bir gayretten sonra vitese geçirdi tam kafayı yokuş yukarı vermişken defender son bir can havliyle benzini kesti stop ettirdi kendini ama Alpaslan abi bırakmadı, yılmadı. Tekrar bastı, yokuşu çıktı indi, arabayı stop etti çekti kenara. Land'i met ede ede bitiremedi :smiley: Arkamızı döndük bir anda defenderdan garip sesler gelmeye başladı, mazot pompasıymış, araç kendini resmen mazotla boğmaya, intahar etmeye kalktı. Dayanamadı bu ağır yüke... Kaldırmadı yüreği....

Sonra Alpaslan abi "Kullandığım en iyi arazi aracı navaraymış dedi" ve bana takas önerdi, kabul etmedim. :smiley:

Son bölümü ben ekledim itirafımdır.

Yanlışım varsa söyleyin bütün iddaların belgeli fotoğraflıdır :smiley:

Tum bu olanlari biliyoruz :smiley:

Fotograflarda gazoz icdigide tesbit edildi Bazi arkadaslarin gazozuna birseyler koydugunuda biliyoruz :D

Gazozun etkisiyle kendisini kaybeden arkadasimizin bu halleri gayet normaldir. Psikolojik olarak kendini en kotu ortamin icine atmak istemis vede buna en uygun olan defenderi gozune kestirmisdir :D :D :D :D

alpaslanepli' Alıntı:
Al o zaman Yiğit verdiğim kararı avatara koydum :smiley:

Çok onurlandım abi, bilseydim senin bukadar seveceğini akşamdan nissan amblemini söküp jeep yapıştırırdım böylece toplum baskısından kurtulup rahat rahat gezerdin =)

Şimdi aklıma geldi acaba Suzukiden sonra bindik diyemi böyle oldu, yoksa klimayamı tav oldun =)

ufukozkan' Alıntı:
Tum bu olanlari biliyoruz :smiley:

Fotograflarda gazoz icdigide tesbit edildi Bazi arkadaslarin gazozuna birseyler koydugunuda biliyoruz :D

Gazozun etkisiyle kendisini kaybeden arkadasimizin bu halleri gayet normaldir. Psikolojik olarak kendini en kotu ortamin icine atmak istemis vede buna en uygun olan defenderi gozune kestirmisdir :D :D :D :D

Evet evet gazozun etkisi. Soğuk kalsın diye Cüneyt abinin soğutucusuna koymuştum en son. Soğutucunun içide tekel bayisi gibiydi. Demek ki geri alırken şişeler karışmış ;D

Imhoof' Alıntı:
Çok onurlandım abi, bilseydim senin bukadar seveceğini akşamdan nissan amblemini söküp jeep yapıştırırdım böylece toplum baskısından kurtulup rahat rahat gezerdin =)

Toplum baskısıyla her gün uğraştığımızdan alıştık o dert değilde. Sen benim navara tercihime pek sevinme bence. Zira müşteri profilini zedelerim ben. Ya aracın prestiji sarsılır yada Nissan yönetimi paramı geri ödeyerek altımdan alır arabayı.. ;D

Tamaaaaaammmmmm.....!!!! işte bu kadar....!!!! dedim size niye kafanızı takıyorsunuz diye....! bakın kahve yine eski coşkusunu bulmuş bile....!!!!!

Imhoof' Alıntı:

Şimdi aklıma geldi acaba Suzukiden sonra bindik diyemi böyle oldu, yoksa klimayamı tav oldun =)

Ha ha hakkını yemeyelim ama Suzukinin benim böbrek taşı gitti seninde disk kayması düzeldi. ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Toplum baskısıyla her gün uğraştığımızdan alıştık o dert değilde. Sen benim navara tercihime pek sevinme bence. Zira müşteri profilini zedelerim ben. Ya aracın prestiji sarsılır yada Nissan yönetimi paramı geri ödeyerek altımdan alır arabayı.. ;D

Mazot ters gelir jeepçiyi bozar..

beatrix' Alıntı:
Tamaaaaaammmmmm.....!!!! işte bu kadar....!!!! dedim size niye kafanızı takıyorsunuz diye....! bakın kahve yine eski coşkusunu bulmuş bile....!!!!!

Eyvallah abi bizde çoşku her daim. Sadece arada dinleniyoruz ;D Birde seni üç gün üstüste görmezsem bende asabiyet yapıyor :smiley: De yarın hele görüşek bi :smiley:

beatrix' Alıntı:

evvelallah hiç şüphen olmasın ;D

beatrix' Alıntı:

Ergun bey hoşgeldin..Jeep sayfası kapalıydıda geniş geniş seyrettim videonu..

alpaslanepli' Alıntı:
Ha ha hakkını yemeyelim ama Suzukinin benim böbrek taşı gitti seninde disk kayması düzeldi. ;D

Valla zemin kuru, derin çukurlar, derin sular yok, yüklenelim Suzukiye ama sezon açılınca kendimi görebiliyorum çek çıkar beni diye yalvarırken =)

Bir de ne güzel moda girmiştik sen arabayı kullanırken tam yarışçı modundaydık bi kaskımız eksikti kafayı vura vura çıkyoduk tepeye =)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR