Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 354,185
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

jeep' Alıntı:
Özür dilenecek bir durum yok ortada. Eleştrimi yaptım o kadar. Sizlerinde artık bir dur deme zamanınız olmalı diye düşünüyorum. Bir mesaj yazıyorum 50 tane arkasından hakaret alıyorum. Böyle devam ederseniz kahve gerçekten kapanır. Ben kimseye git demedim. Kal da demedim. İki mesaj yazdım. Tespit ve fikirlerimi beyan ettim. Kimseye hakaret etmedim. Ama geceden beri bana saydıklarınıza bir bakın. Kelimelerinizi seçerken dikkatli olun.

kimseye git veya kal diyecek konumda değilsin vede demoklein kılıcı gibi ikide bir çıkarsan daha çok tepki alırsın vede yaptığının hala farkında değilsin ayrıca kimseyi kale almıyorsan nıye cevap yazıyorsun. kelimelerimi nasıl sececeğimide bana öğretecek ne yaştasın nede konumdaasın!!!! KENDİNE GEL

Etiketler

yinede duruş jeep duruşu önüne bak takılıp düşücen....

alpaslanepli' Alıntı:
Buyur babacım sen iste yeter ki. ;D

Alpaslan benim land ilede resmini çekip buraya koymak artık farz oldu kaçamazsın istanbula gelince ilk işim bu olacak ;D

mogzilla' Alıntı:
Kıymetli arkadaşlar ; admin olarak değil , bir büyüğünüz ya da ağabeyiniz olarak yazıyorum.Yönetim olarak konuyu başından beri takip etmemize rağmen müdahale etmememiz bu konudaki düşüncelerimizi açıkça belirtiyor.Bu konuyu daha fazla uzatmadan ve de kırıcı olmadan sohbetlerinize kaldığınız yerden devam etmenizi rica ediyorum.
Saygılarımla

Nadir bey eyvallah. Aynen öyle yapacağız bizlerde. Katılmak istiyen buyursun..

Ahmet abi buyur abi sende muhabbete. Bak iki gündür canı çıktı sayfanın. Öksüz kaldı kahve. Şimdi uzarsa ben yine sinirleneceğim ve açacam ağzımı çekip gidecem. Ve yine muhabbet yetim kalacak. Bir keyfimiz var onada sahip çıkalım. Büyüğümsün rica ediyorum. Biz almamız gereken sonucu aldık. Vermemiz gereken mesajı verdik. Hadi landlı resmimi yorumla sen. Beğenmediysen suzikilisini koyayım ;D

anerkad' Alıntı:
yinede duruş jeep duruşu önüne bak takılıp düşücen....
...........iyede abi ben bu sayfaya her girişimde çok ayıp seviyesiz ve adama yakışmayacak şekilde sohbet ettiğimiz hissine kapılmak zorundamıyım şimdi

ahmetergun' Alıntı:
Alpaslan benim land ilede resmini çekip buraya koymak artık farz oldu kaçamazsın istanbula gelince ilk işim bu olacak ;D

ama bir dakka hele bir sor abi niye biniyorum ben landa?

Çünkü insan oğlu tatminsiz elindekini standart bellediği için zamanla kıymetini bilmiyor. Bende arada landa biniyorum ki JEEP'imin kıymetini bileyim ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Nadir bey eyvallah. Aynen öyle yapacağız bizlerde. Katılmak istiyen buyursun..

Ahmet abi buyur abi sende muhabbete. Bak iki gündür canı çıktı sayfanın. Öksüz kaldı kahve. Şimdi uzarsa ben yine sinirleneceğim ve açacam ağzımı çekip gidecem. Ve yine muhabbet yetim kalacak. Bir keyfimiz var onada sahip çıkalım. Büyüğümsün rica ediyorum. Biz almamız gereken sonucu aldık. Vermemiz gereken mesajı verdik. Hadi landlı resmimi yorumla sen. Beğenmediysen suzikilisini koyayım ;D

alp tamamdır :mad:

bence de kim nerede paylaşmak istiyorsa paylaşsın...
bu arada Alpaslan senin ehliyetin var mı bakem :smiley:
bir de o zeytinler nerede arkadaşım ;D

ayhanbursa' Alıntı:
...........iyede abi ben bu sayfaya her girişimde çok ayıp seviyesiz ve adama yakışmayacak şekilde sohbet ettiğimiz hissine kapılmak zorundamıyım şimdi

Hayır değilsin 36 yaşındasın neyi nasıl ifade edeceğini gayet iyi biliyorsun. Gerçek manada öyle yapacak olsan uyarıyı biz dostlarından alırsın. Unutma ki biz burada tiyatral bir yazışma içersindeyiz. Buda yeri gelir hafif meşref olabilir. Maksat birbirimizi güldürmek değil mi? Gerçek hayatta biz bumuyuz. Neden öyle bir hisse kapılalım ki .. ;)

ahmetergun' Alıntı:

Eyvallah abi.. Bir tanesin. Abimsin...

ilkakdeniz' Alıntı:
bence de kim nerede paylaşmak istiyorsa paylaşsın...
bu arada Alpaslan senin ehliyetin var mı bakem :smiley:
bir de o zeytinler nerede arkadaşım ;D

Arabayı ehliyet mi kullanıyor? diye Türk işi bir cevap versem . Yermi acaba ;D

ayhan demide deme bu alpaslan nın benım land'taki resimlerini bu sayfada göreceksin sende şahitsin ;D istanbula geleyimde

Buda landdan indikten sonra ki psikoloji ile verdiğim ilk tepki ;D

land konforu.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,646
Kaydolan Son Üyemiz
MentorMind

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR