ahmetergun
Kamp I
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
kimseye git veya kal diyecek konumda değilsin vede demoklein kılıcı gibi ikide bir çıkarsan daha çok tepki alırsın vede yaptığının hala farkında değilsin ayrıca kimseyi kale almıyorsan nıye cevap yazıyorsun. kelimelerimi nasıl sececeğimide bana öğretecek ne yaştasın nede konumdaasın!!!! KENDİNE GEL
jeep' Alıntı:Özür dilenecek bir durum yok ortada. Eleştrimi yaptım o kadar. Sizlerinde artık bir dur deme zamanınız olmalı diye düşünüyorum. Bir mesaj yazıyorum 50 tane arkasından hakaret alıyorum. Böyle devam ederseniz kahve gerçekten kapanır. Ben kimseye git demedim. Kal da demedim. İki mesaj yazdım. Tespit ve fikirlerimi beyan ettim. Kimseye hakaret etmedim. Ama geceden beri bana saydıklarınıza bir bakın. Kelimelerinizi seçerken dikkatli olun.
kimseye git veya kal diyecek konumda değilsin vede demoklein kılıcı gibi ikide bir çıkarsan daha çok tepki alırsın vede yaptığının hala farkında değilsin ayrıca kimseyi kale almıyorsan nıye cevap yazıyorsun. kelimelerimi nasıl sececeğimide bana öğretecek ne yaştasın nede konumdaasın!!!! KENDİNE GEL