Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 354,190
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

SDC' Alıntı:
Abartmayın arkadaşlar lütfen...

Göktuğ kendi fikrini dile getirme cesareti göstermiş, ne var bunda?

Eğer Göktuğ ile aynı düşüncede değilseniz, siz de fikirlerinizi bu platformda yazarak, hakaret etmeden ve şov yapmadan kendinizi ifade edebilirsiniz...

Halacım, sen söyle, hakaret mi ettim şov mu yaptım?

Etiketler

figo' Alıntı:
Ergun abiiiiiiiiii arkadaşlar dökülüyormu ne ;D ;D ;D ne oluyor bize :mad: :mad: :mad: ölmek var dönmek yok :eek: :eek: :eek: tanıştık birkere dimi yaniiiiii. ;) ;) ;)

Hayııırrrr canım...!! ne dökülmesi...! gezilere tam kadro katılamadığımız için kapris yapıyoruz birbirimize....!! ;) :D ;D ;D ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Halacım, sen söyle, hakaret mi ettim şov mu yaptım?

Bilmem artık, sen daha iyi bilirsin herşeyi ben mi sölicem ;)

Ne işin var burda senin, bak burda gerilim yüksek, hadi doğru kendi yerine ;D

jeep' Alıntı:
Yazılanların hepsini okudum. 3-4 kişi tepki gösterdi diye düşüncelerimde bir değişiklik olmadı. Yazımın arkasındayım. Yapılan eleştirilerde bir tek Ergun Beyin yazdıklarını ciddiye alıyorum. Söyleyeceklerim bu kadar.
.......... Yazılanlardan bir tek ergun beyin söyledikleri ni ciddiye alsanız zaten o tam cevabı verdi........anlamamışsınız demekki.. ........geriye kalanlarda aynı şeyi şöyledi anlaşılmıycak bir şey yokki bunda..........Söylediklerinin arkasında olduğunu belirtiyorsun ........Ben şunu sorayım hakkım olarak ......Bizleri boş sohbet yapıyorsunuz geyik jeep çiye yakışmıyor diye eleştirmeye ve tadımızı kaçırmaya ne hakkınız var .Ben bu jeep imi alırken bir yere yazımı yazdım imza mı attım bu jeep aldım ve böyle davranacam diye yaa ben jeep çiyim jeep çide olmasam kimsenin çıkıp bu davranış ve hareket ler size yakışmıyor deme hakkı bulunmuyor ....VARSA KÖTÜ BİRŞEY VE YANLIŞLIK SİTE MODARATÖRLERİ BAKAR VE GERKEN NEYSE YAPAR.........Onun haricinde kimseye hakaret ve saldırı yapmadığım sürece kurallara uyduğum yani insana yakışan bir şekilde hareket ettiğim sürece kimse kimseye ve bana karışma hakkı yoktur...........

jeep' Alıntı:
Yazılanların hepsini okudum. 3-4 kişi tepki gösterdi diye düşüncelerimde bir değişiklik olmadı. Yazımın arkasındayım. Yapılan eleştirilerde bir tek Ergun Beyin yazdıklarını ciddiye alıyorum. Söyleyeceklerim bu kadar.

arkadaş sen bu sitenin alikıran baş kesenimisin eleştri yapan özür dileme olgunluğunada gösterebilen kimsedir. Bizde seni ciddiye almıyoruz zaten bu kahvedende çıktığın yok ve hala yazabiliyorsunya pes doğrusu

SDC' Alıntı:

Eğer Göktuğ ile aynı düşüncede değilseniz, siz de fikirlerinizi bu platformda yazarak, hakaret etmeden ve şov yapmadan kendinizi ifade edebilirsiniz...
.....Bizde kendi fikrimizi söyledik abartmadık .sizn bizm sayfamız yok diye düşünüyorum ama land sayfasında ..Land ve telefon reklamı yapan ...bir yazı attığım zaman .ki o reklamda telefonun sağllam lını gösteriyordu ..land ile üzerinde geçmişlerdi ..bunda da ters ve kötü olan bir şey yoktu ..ve siz nedendir birşeylere kızıp ...Bu bölüm ve buradaki insanlar böyle değil ya uyum sağlayın yada gidin ..vs vs ..Vardır bir bildiğiniz deyip bütün yazılarımı sildim heralde göremediğim kötü bir şey var diye ..Arkamdan siz ...sevtap hanım ne delikanlılığımı bıraktınız nede adamlığımı...yazısını arkasında duramıyor ve silip kaçıyor nasıl delikanlılık bu deyip ver yansın gittiniz .........Şimdi soruyorum uyum sağlayamadığım ortamda ..sizce ...uslubum ve davranışlarım kişiye delikanlılık dersi vermeye çalışarak ve bir sürü karalama yaparak mı olmalı .Hemde hiç tanımadığınız ve bilmediğiniz bir insan hakkında ..........Değil derim ve insanların büyük yada küçük demeden kişiyi mesaj ve attığı konulardaki durumuna göre burada bir sınıfladırma olmaması gerekir .......İnsana bu yakışır.

DEJAVUU' Alıntı:
...........Hiç gerek yok ama bu alıntıyı yapan ikinci kişi oldum neden mi ben o bu bide şu veto sunu yazdı .......daha çok tepki beklerdim diye yazacaksanız ............ ya isim vermeyin yada gerek yok ama ...tam liste yazın abi ....... ne hale geldik size uyayım adet yerini bulsun .......... bende veto ettim abii ....... biraz da yazı yazdım .ki belki yazılarımdan alıntı yapıp evet ayhan doğru söylemiş bırakın bu işleri demenizi beklerdimmm ..............bende bunu göremedim bazılarında........... ::smiley:

arkadaşlar tek tek isminizi saymayı unuttum ancak ben tepkimi yazaymerken bukaar detaylı yazmaya gerek görmedim ancak sizleri kırdıysamda kusura bakmayın özellikle yapılmıs bırşey değildir. :smiley:

Arkadaşlar (arkadaşlar deyince kimler olduğunu biliyorsunuz!) Bence bu konu burada kapansın. Biz diyeceğimizi dedik. Herkes kimi nasıl görmek istiyorsa öyle görsün bize ne. Ne diye kendimizi geriyoruz. Baksanıza başkalarının hoşuna bile gitmiş. Kaostan nemalanan zihniyet var kimilerinde. Biz hiç bir şey yokmuş gibi davranıp. Ağzımızın tadına geri dönelim. Burada bizim yaptığımız muhabbeti ancak kıskansınlar. Malzeme vermeyelim kimselere. Aysim'lede görüştüm. Problem yok. İşleri yoğun sadece ondan giremeyecek bir süre..

Saygılar tüm dostlara...

ahmetergun' Alıntı:
arkadaşlar tek tek isminizi saymayı unuttum ancak ben tepkimi yazaymerken bukaar detaylı yazmaya gerek görmedim ancak sizleri kırdıysamda kusura bakmayın özellikle yapılmıs bırşey değildir. :smiley:
....yok abi kırılıcak bir şey ya sen kusura bakma bu olay hakket can sıktı ve keyif kaçırdı ya sevmeyen okumaz yazmaz be abi...............................biz burada tarih yazmıyoruz ...............ki kahve bura bunu için açıldı laflıyoruz ........insanların bunu nasıl gördüğünü ve takıldığını anlamıyorummm

SDC' Alıntı:

bu kendi fikrini söylemekten çok bir kişiyi hedef alan bir yazıdır vede kendi fikri ile yazdıkları çelişkiye düşüyor çünki bu sayfadan çıkmıyor vede bu sayfayı eleştriyor ozaman söylediğine ters davranıyor vede 2. yazısı ile gerilimi tırmandırıyor. onun için abartığımız fikrinde değilim medeni insan kusura bakmayın demesinide bilen kimsedir, diye düşünüyorum

:smiley:

Özür dilenecek bir durum yok ortada. Eleştrimi yaptım o kadar. Sizlerinde artık bir dur deme zamanınız olmalı diye düşünüyorum. Bir mesaj yazıyorum 50 tane arkasından hakaret alıyorum. Böyle devam ederseniz kahve gerçekten kapanır. Ben kimseye git demedim. Kal da demedim. İki mesaj yazdım. Tespit ve fikirlerimi beyan ettim. Kimseye hakaret etmedim. Ama geceden beri bana saydıklarınıza bir bakın. Kelimelerinizi seçerken dikkatli olun.

Alpaslan büyük jeppçi hadi koy ozaman şu defender maceranı keyiflenelim....

alpaslanepli' Alıntı:
Arkadaşlar (arkadaşlar deyince kimler olduğunu biliyorsunuz!) Bence bu konu burada kapansın. Biz diyeceğimizi dedik. Herkes kimi nasıl görmek istiyorsa öyle görsün bize ne. Ne diye kendimizi geriyoruz. Baksanıza başkalarının hoşuna bile gitmiş. Kaostan nemalanan zihniyet var kimilerinde. Biz hiç bir şey yokmuş gibi davranıp. Ağzımızın tadına geri dönelim. Burada bizim yaptığımız muhabbeti ancak kıskansınlar. Malzeme vermeyelim kimselere. Aysim'lede görüştüm. Problem yok. İşleri yoğun sadece ondan giremeyecek bir süre..

Saygılar tüm dostlara...

Güncelliyorum. Konuya devam etmeyelim... Gerçekten hoşuna gidenler var. Homur homur göbeklerini zıplatıyorlar. Haydi dönün muhabbete.

Üstüme gelmeyecekmisiniz land sürdüm ben dün ;D ;D ;D

anerkad' Alıntı:
Alpaslan büyük jeppçi hadi koy ozaman şu defender maceranı keyiflenelim....

Buyur babacım sen iste yeter ki. ;D

olmaz olmaz deme olmaz olmaz.jpg

Kıymetli arkadaşlar ; admin olarak değil , bir büyüğünüz ya da ağabeyiniz olarak yazıyorum.Yönetim olarak konuyu başından beri takip etmemize rağmen müdahale etmememiz bu konudaki düşüncelerimizi açıkça belirtiyor.Bu konuyu daha fazla uzatmadan ve de kırıcı olmadan sohbetlerinize kaldığınız yerden devam etmenizi rica ediyorum.
Saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,646
Kaydolan Son Üyemiz
MentorMind

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR