Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 354,213
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Bir kişiyi hedef göstermenin manası ne? Benim binin üzerinde mesajım var teknik sayfalarda iki bin tane de burada var kime ne? Ben bugün organize ettiğim geziden geliyorum. Bu kahvede organize ettiğim geziden bundan da kime ne?

Şimdi diyorum ki herkese. Bende samimi olduğum herkesin cebi veya msn’si var. (doğal olarak) Ulaşacağım SEVGİLİ ! arkadaşımıza ve geri dönmesi içinde rica edeceğim.
Eğer kırmaz geri dönerse de sizde sahip çıktığınızı gösterin..

Tüm dostlara saygılarımla….

Alpaslan kahvede yeniyim belki ama benden tam destek 1 yıla yakındır foruma üyeyim ve sadece teşekkür ederek 1000'lerce mesaj sahibi olmuş kişiler gördüm, hiç kimse onları yargılamadı bu güne kadar,

sen ikna edip çağır arkadaşı, kazanmayı düstur edinmek gerek...
dediğim gibi benden tam destek

Etiketler

ahmetergun' Alıntı:
kardeş ağzına sağlık okuduysan ben zaten fikrimi açık açık söyleyip kimsenin ayşime direkt hedef alamayacını söyleyip ağzı olan konuşuyor şeklinde bitirdim ama başka desteklerinde gelmesi gerekirdi birde beatrix vetosunu yazdı dediğim gibi daha çok tepki beklerdim.

Ahmet ergun dostum sanıyorum bende fikrimi beyan etmiştim...

Kahveci nerde kahveci.....Yancılar kolluyo kahveyi jeepçiler nerde...

Güzel bir Pazar günü sonrası komşu kahveye bir selam edeyim dedim ama buranın tadını kaçırmışlar. Bence çok üstünde durmamak lazım. Ergun bey çok güzel ifade etmiş, aynen katılıyorum.

Alparslan, bugün Şile'ye gelemedim, nedenini özelden mesaj atmıştım. Sabahki yağmurun ardından çamur bulmak umuduyla daldık ormana ve bulduk da, hem de geçit vermeyen balçık kıvamında bir çamur. 33" Silverstone Extreme MT-117'lere bile geçit vermedi. 2 Defender + 2 kişi +1 çocuk olunca görüntüleme fırsatı bile bulamadık.

nkurtkaya' Alıntı:
Güzel bir Pazar günü sonrası komşu kahveye bir selam edeyim dedim ama buranın tadını kaçırmışlar. Bence çok üstünde durmamak lazım. Ergun bey çok güzel ifade etmiş, aynen katılıyorum.

Alparslan, bugün Şile'ye gelemedim, nedenini özelden mesaj atmıştım. Sabahki yağmurun ardından çamur bulamk umuduyla daldık ormana ve buldukta hemde geçit vermeyen balçık kıvamında bir çamur 33" Sİlverstone Extreme MT-117'lere bile geçit vermedi. 2 Defender + 2 kişi +1 çocuk olunca görüntüleme fırsatı bile bulamadık.

Abi merhaba bizde zaten deniz işini iptal edip aynı sizin gibi daldık ormana. Çok keyifli oldu. Bir yan basamak bıraktık orada onun dışında keyifliydi. Benim aracımda da hamile bayan vardı. Doğumu yapacaktı az kalsın. :smiley: Bilmediğimiz bir yerden girdik ve tahminimizden zor bir parkur oldu. Ama çokgüzeldi herşey. Defender sürdüğüm resmiler atılır artık ortalığa dur bakalım ne cevap vereceğiz :smiley:

Ama şu an hiç resimde atacak günüde anlatacak keyfim yok. Yönetimin ve arkadaşlarımızın tavrına göre keyfimiz ağız tadımız yerine gelirse gerekli paylaşımı yaparım (yaparız)
İyi geceler...

ahmetergun' Alıntı:
kardeş ağzına sağlık okuduysan ben zaten fikrimi açık açık söyleyip kimsenin ayşime direkt hedef alamayacını söyleyip ağzı olan konuşuyor şeklinde bitirdim ama başka desteklerinde gelmesi gerekirdi birde beatrix vetosunu yazdı dediğim gibi daha çok tepki beklerdim.
ilkakdeniz' Alıntı:
Alpaslan kahvede yeniyim belki ama benden tam destek 1 yıla yakındır foruma üyeyim ve sadece teşekkür ederek 1000'lerce mesaj sahibi olmuş kişiler gördüm, hiç kimse onları yargılamadı bu güne kadar,

sen ikna edip çağır arkadaşı, kazanmayı düstur edinmek gerek...
dediğim gibi benden tam destek

Ağzınız dert görmesin abiler. Katılım göstermeyerek neyin ne olduğunun analizini yapamayan kişiler yüzünden bu durum doğuyor. Burada sırf bize ayak uyduruyor diye, sadece ve sadece muhabbete renk katmak için sanal bir kimlik oluşturmuş ve neşe kaynağımız olmuş birine yapılmış bir haksızlık ve saygısızlık var ortada.

Burada Alp'e Ayhan'a bana ne yakıştırmalar yaptık ne kimliklere soktuk birbirimizi sırf eğlenelim diye. Jeadevide buna ayak uyduran aynı sizin gibi birisi değil mi? Biz gerçekte bumuyuz? Şakasına bir kimlik edinmişiz. Bu nasıl ciddiye alınırda bu şekilde lanse edilir. Ayıp değil mi? Bu yüzden desteğe devam edelim ki. Birileri amacına ulaşıp kına yakmasın. Burada inadına olmaya ve inadına tamamen SANAL rollerle varolmaya devam edeceğim devam edeceĞİZ!
Saygılarımla...

ahmetergun' Alıntı:
...........Hiç gerek yok ama bu alıntıyı yapan ikinci kişi oldum neden mi ben o bu bide şu veto sunu yazdı .......daha çok tepki beklerdim diye yazacaksanız ............ ya isim vermeyin yada gerek yok ama ...tam liste yazın abi ....... ne hale geldik size uyayım adet yerini bulsun .......... bende veto ettim abii ....... biraz da yazı yazdım .ki belki yazılarımdan alıntı yapıp evet ayhan doğru söylemiş bırakın bu işleri demenizi beklerdimmm ..............bende bunu göremedim bazılarında........... ::smiley:

Aslında yazmayacaktım ama... Şimdi, bu "serbest muhabbet" kısmındaki bazı konular (sadece bu konu değil) Göktuğ beyin dikkatini çekmiş durumda ve fikren onaylamıyor, bunu birkaç defa dile getirdi. Benim anlamakta zorlandığım konu ise, madem bu konuyu "vakit kaybı", "gereksiz muhabbet" vs. olarak değerlendiriyor ve forumun salt teknik konular için var olduğunu düşünüyor, neden bu safyaları bu kadar yakından takip ediyor? Kendisi özellikle Jeep ve CJ konusunda oldukça bilgili ve tecrübeli. Bu tecrübelerini ve vaktini, kendi savunduğu düşünce doğrultusunda, teknik bölümde yer alan aşağıdaki sorulara cevap vererek değerlendirebilir ve bilgi almak isteyen yeni üyelere yardımcı olabilir diye düşünüyorum.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35502.0
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35500.0
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35326.0
Bu tartışma hakkında daha fazla mesaj yazmayacağım, burada kendi adıma nokta koymayı uygun görüyorum.

O onu dedi bu bunu dediye gerek yok. Fikrimiz sabit mi? sabit.. Birmiyiz? biriz.. Dostmuyuz? dostuz.. Burdamıyız? Evelallah.. Paylaşıma devam mı? devam..
Bitti gitti...

DEJAVUU' Alıntı:
...........Hiç gerek yok ama bu alıntıyı yapan ikinci kişi oldum neden mi ben o bu bide şu veto sunu yazdı .......daha çok tepki beklerdim diye yazacaksanız ............ ya isim vermeyin yada gerek yok ama ...tam liste yazın abi ....... ne hale geldik size uyayım adet yerini bulsun .......... bende veto ettim abii ....... biraz da yazı yazdım .ki belki yazılarımdan alıntı yapıp evet ayhan doğru söylemiş bırakın bu işleri demenizi beklerdimmm ..............bende bunu göremedim bazılarında........... ::smiley:

nkurtkaya' Alıntı:
Aslında yazmayacaktım ama... Şimdi, bu "serbest muhabbet" kısmındaki bazı konular (sadece bu konu değil) Göktuğ beyin dikkatini çekmiş durumda ve fikren onaylamıyor, bunu birkaç defa dile getirdi. Benim anlamakta zorlandığım konu ise, madem bu konuyu "vakit kaybı", "gereksiz muhabbet" vs. olarak değerlendiriyor ve forumun salt teknik konular için var olduğunu düşünüyor, neden bu safyaları bu kadar yakından takip ediyor? Kendisi özellikle Jeep ve CJ konusunda oldukça bilgili ve tecrübeli. Bu tecrübelerini ve vaktini, kendi savunduğu düşünce doğrultusunda, teknik bölümde yer alan aşağıdaki sorulara cevap vererek değerlendirebilir ve bilgi almak isteyen yeni üyelere yardımcı olabilir diye düşünüyorum.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35502.0
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35500.0
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35326.0
Bu tartışma hakkında daha fazla mesaj yazmayacağım, burada kendi adıma nokta koymayı uygun görüyorum.

Sorunda zaten burada değil mi? Benim anladığım bir teknik konu olduğunda anında cevaplar. Az anladığım bir konu olduğunda yinede yazar konuya tam hakim olmadığımı belirtir. Kesin bilir diye düşündüğüm arkadaşlara üstadlara bu konunun linkini atarım. Muhabbet etmek içinde buraya girerim.

Bende şimdi geyiği sevmeyen bu ayarsız kişinin SERBEST MUHABBET KÖŞESİNE attığı 200 küsür mesajı inceliyorum (madem dedektiflik moda geri kalamam) hepsi maşallah dolu dolu okudukça aydınlandım!

ama gördüm ki daha evvelde infaz etmeye kalktığı arkadaşımıza bulaşmış. Yani ortada bir kafaya taktım seni durumu var. Herkes birilerini dişine göre görüp infaz etmeye kalkarsa ohooo işimiz var. Yedirmeyiz hiç bir arkadaşımızı kimseye kusura bakmasınlar.

hitleri bazen taktir ediyorum adam .....çok akıllı bir ırk yaratmak içn ..çok çabalamış .....yanlış yada doğru......... Bizde 70 milyon olduk 80 ...100 olalım çabaları var ...ölee değil....herkes insan olacak ...fikri ve düşüncesi yapısı yaşaması neyse ona saygı gösterecek.........Hiç tahammül edemese bile yaradan da ötürü hoş görecek...........Ben öyle insanlarımız olduğu bir ülke istiyorumm

Neyse alpaslan sen gezi falanmı yaptın bu gün yoksa nezarette falanmı kaldın ver bakalım ifadeyiii ;)

DEJAVUU' Alıntı:
Neyse alpaslan sen gezi falanmı yaptın bu gün yoksa nezarette falanmı kaldın ver bakalım ifadeyiii ;)
...arkadaş bişey sormuş versene cevabını blader oooo sen değiştin iyice eski alpaslan değilsinn

DEJAVUU' Alıntı:

Ya vallahi dostlarla ne güzel bir gün geçirdik. Geldim keyifle oturdum paylaşayım diğer arkadaşlarla dedim. Ama gelgelelim ağzımın tadı kaçtı..
Bu ne abicim ya. Birileri densizlik yapıp ne hakla kaçırıyor ki ağzımızın tadını. Kendi rahatsızsa başkalarını niye rahatsız ediyor. Hepimizin evladı var bak sende büyütüyorsun boyunu geçecek yakında. Babasın. Biri çıkıp çocuğunu haksız yere infaz etse ne yaparsın? Bu kızında anası babası yok mu? Bu kızında insani değerleri yok mu? Belki oturuyor ağlıyor evde ne biliyoruz? Kimin ne hakkı var abicim ...

Hiç anlatasım yok yani bugünü Ayhan'ım bursa'm. Yarın ola hayrola. Keyfimiz yerine gelir kırılıp gidenlerimiz dönerse anlatırızda paylaşırızda. Hem fotolar falan da olur yarına. Bugünlük kalsın. Yorgunumda üstelik. Sinirden uykum kaçtı daha duş bile almadım.. Sinirimden kaldım sayfada...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,646
Kaydolan Son Üyemiz
MentorMind

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR