Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 354,219

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

herkese merhaba,
ekip olarak burdayız akıllı olun yalnız bu sefer özel tim var yanımda amerikan güzeli değil ;D

alpaslanepli' Alıntı:
İbrahim bey (ilkakdeniz) size ismen iyi geceler.. On line sınız neticede ;)

bey fazla abicim sadece ibrahim kafii ;) :smiley:

ilkakdeniz' Alıntı:
herkese merhaba,
ekip olarak burdayız akıllı olun yalnız bu sefer özel tim var yanımda amerikan güzeli değil ;D

bey fazla abicim sadece ibrahim kafii ;) :smiley:

hoş geldin

kahve nin işletmecisi alpaslan gelsin kapancakmı açıkmı kalacak kahve bi karar versin kaç saat dir cenaze çıkmış gibi oldu kahve ......... kimse konuşmuyor tırsıyomu ne ;)

ayhanbursa' Alıntı:
kahve nin işletmecisi alpaslan gelsin kapancakmı açıkmı kalacak kahve bi karar versin kaç saat dir cenaze çıkmış gibi oldu kahve ......... kimse konuşmuyor tırsıyomu ne ;)

ne yani birkişinin hoşuna gitmedi diye herkes onamı uyacak ozaman o arkadaş board da oynamasın okadar ciddi bir kişi. bu sıtede kafa dağıtacak veya teknik konulara girilecek bölümler var kim isterse oraya takılır. ;D

ahmetergun' Alıntı:
ne yani birkişinin hoşuna gitmedi diye herkes onamı uyacak ozaman o arkadaş board da oynamasın okadar ciddi bir kişi. bu sıtede kafa dağıtacak veya teknik konulara girilecek bölümler var kim isterse oraya takılır. ;D

ayrıca ozellıkle bır arkadaşımızı kasderek kimsenın o arkadaşımızı rencide edici yazılar yazmaya hakkı yoktur burası nazı kampı değil

ya bende sayfaları sonra okurum önce bir merhaba diyeyim dedim ama
üzücü gelişmeler olmuş

ilkakdeniz' Alıntı:
üzücü gelişmeler olmuş

neyazıkkı eleştiri yapmasını bilen bilmeyen konuşuyor yani ağzı olan konuşuyor

ama keyif kaçıyor ne yapıcan ben çok bilirim kendimi bu siteye girmiyeceğim dediğimi ...arkadaşlarım var olmuyor .hem kendime yapmış oluyorumm ;)

ilkakdeniz' Alıntı:
üzücü gelişmeler olmuş
...sen polis olarak gerek li müdahaleyi yapma gel ben asyişim de sadece ceza yaz sen ceza ;) ;D

herkez gelınce konuşulur sorun çözülürde ayşim kırıldı vede uyeliğini iptal etmiş ???

ahmetergun' Alıntı:
herkez gelınce konuşulur sorun çözülürde ayşim kırıldı vede uyeliğini iptal etmiş ???

etmiş mi gerçekten
ulaşma imkanı olan arkadaş varsa fikrinden vazgeçirsin bence,

ilkakdeniz' Alıntı:
etmiş mi gerçekten
ulaşma imkanı olan arkadaş varsa fikrinden vazgeçirsin bence,

O yorumu okuyan aynısını yapar resmen saldırıydı.mesaj sayısına kadar takip edilmiş .......

DEJAVUU' Alıntı:
..........jeep
Göktuğ Güzelbey
Zirve

Serbest Muhabbet Sizce Zaman Kaybı mı?
« : 11 Haziran 2009, 09:44:09 » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar son 10 günde gezenbilirde yoğun bir geyik fırtınası var gibi geliyor bana. Ya da çok mail aldığım yerler geyiğin merkezi olan 7/24 landçılar, jeepcilerin sabah kahvesi, kapışma, jeepçiler kaç kişi zj ciler kaç kişi, en kral landçı kim vs vs.. Geyik bir konu açılıyor. Herkes bunu bekliyormuş gibi ( ben dahil ) saldırıyoruz. Bu geyiklerin bana bir faydası olmadı şu ana kadar. Ben zaman kaybı olarak düşünüyorum. Ayrıca Gezenbilir forumunun kuruluş amacı dışına mı taştı. Yani gezenbilir forumu kurulduğunda insanlar gelsin bir konu açsın, sabah dükkanı açalım akşam kapatalım diye sayfalar dolusu boş muhabbet mi yapsın olarak hedeflendi acaba.. Bakın küçük bir hesaplama yapalım...

Kabaca hesapladım..

Serbest muhabbet bölümüne atılan mesaj sayısı 21 sayfada 60.000 civarında
Offroad Teknik Bölümünde atılan mesaj sayısı 16 sayfada 7.000 civarında

Kimseyi eleştirmek amacında değilim. Ama bunun da farkında olmak gerektiği düşüncesindeyim. Olayın birde teknik bir yönü vardır herhalde. 60 bin mesajı kaldırabilecek teknik altyapı ne alemde.. Belki 100 milyon mesajı kaldıracak kapasite vardır. 60 bin hikaye gelir bilemiyorum tabi.. Kendimce bir karar aldım, çok komik, ilginç, illaki cevap vermem gereken bir durum olmadıkça serbest muhabbete katılıp zaman öldürmeyeceğim.

Saygılar..

........................ ::smiley: ??? ::smiley: ???... ::smiley: ??? ::smiley: ??? ::smiley:

...
..Yazı uslu buma ve imla hatalarıma bakmamanızı rica eder ve çok kısa yazmak isterim.....Göktuğ bey alıntı yaptığım üzere siz bu serbest muhabbete daha öncede zaman kaybı mı olarak başlık açıp ..niyetim kimseyi kızdırmak ideğil gibi gene lafı bir yere bağlamıştınız... Burdaki başlığında adının değişmesini istiyorsunuz neden ......burası kahve diye sohbet etmek için geyik yapmak için açıldı teknik bir konu yada bildirim için açılmadıki.....Ben şu an işsizm yaptığım binaları satamıyorum ... neden yazdım kriz yok derken göbeğinde yaşadığımız krizi görmeden başka şeylerle uğraşan insanlar yüzünden.... Siz şimdi bura zaman kaybı diyorsunuz hangi zamanın kaybedilen zaman kimin ........ burda sohbet edenlerin ve onlar terciğini öyle yapmış.... Ben böyle bir yazıyı neden yazdınız ve açtınız anlamış da değilim .. Ben kendi adıma burada bir çok jeep çi ve land cı dahası insan olan insanlar ile tanıştım ..ve çok ta mutlu oldum....Ve burada jeep çi kahvesi adı altında hiç de kötü bir şey yapılmadı sohbetin dozu ve sınırı şakası aşıldığı zaman illa olmuştur ama daha kötü ve jeep çilerin yüzünü kızartacak bir şey yapılmadı.....Hepimiz belli yaşa gelmiş ve bazı değerlerin farkında olan insanlarız.......Dediğim gibi bir anlam veremedim bu yazınıza ..ama sizinde fikriniz bunada saygı duyarım ama destek olmam........VE bir şeyler ve bir yerler kapatılarak düzelmez yanlış olan bir şey varsa o düzeltilibilir..................kullanmam ...ama YOU TUBE de kapatıldı. 11 yaşında oğluma anlatamıyorum neden kapatıldığını......o orada müzik dinliyordu............ Kalın sağlıcakla
................................................................................................. .güzel bir yazı 10 verdim ben ::smiley: ::smiley:

alpaslan nerde gördü ve biliyorda canımı sıkıldı hala yok yoksa çoktan 10 parmak yazrdı bu konu üzerinde ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR