Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 354,180
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

defender ve suzukiden sonra navara'da biraz kendime gelir gibi oldum. Malum alışık olduğum bir konfor var. Böbrek taşımın yeri değişti neticede.

navara.jpg

Etiketler

::smiley: ::smiley: ::smiley: ??? ???......tövbe tövbeeeeee

alpaslanepli' Alıntı:
.ne nu değil arkadaşım kişiliğini bul nereye binsen o bayrağı dalgalandırıyon ...kişilik bozuk insan ....alcam bir vosvos vercem bakalım onunla ne yapıcannnn :D :D :D

ayhanbursa' Alıntı:
.ne nu değil arkadaşım kişiliğini bul nereye binsen o bayrağı dalgalandırıyon ...kişilik bozuk insan ....alcam bir vosvos vercem bakalım onunla ne yapıcannnn :D :D :D

Offf be versene bak neler yapıyorum. Kardeşim tekeri olsun motoru olsun çamurdan olsun. Hepsine binerim..

Bu arada beni çok sevdiğine emin olduğum. (hani mesajlarınızda belli ediyorsunuz) Sen ve Serkan'ı bu geziyle ilgili facebokk'ta albüm yaptım da orada etiketledim haberiniz olsun ;D Canım arkadaşlarım benim...

alpaslanepli' Alıntı:
Offf be versene bak neler yapıyorum. Kardeşim tekeri olsun motoru olsun çamurdan olsun. Hepsine binerim..

Bu arada beni çok sevdiğine emin olduğum. (hani mesajlarınızda belli ediyorsunuz) Sen ve Serkan'ı bu geziyle ilgili facebokk'ta albüm yaptım da orada etiketledim haberiniz olsun ;D Canım arkadaşlarım benim...
.......face den bi bakalım ama şu seni sevdiğimiz olayını abart maaaaaaaaa ;D

alpaslanepli' Alıntı:
İnanmaya başlıyor gibiyim. Suzukiye bindim olmadı! navaraya bindim olmadı! ama ne olduysa Hüseyin abinin landa binince oldu.. ??? Yoksa yoksaaaa! Hayııııııırr!!! :'(
Gecer gecer merak etme sen

Antibiyotik basla hemen 48 saat sonra birseyin kalmaz :D

ufukozkan' Alıntı:
Gecer gecer merak etme sen

Antibiyotik basla hemen 48 saat sonra birseyin kalmaz :D

Abi yok geçti zaten. son resimde görüleceği üzere :smiley:)))

Bu arada Ayhan bey lütfen seviyemizi koruyalım. Öyle özelden attığınız tehdit mesajlarına zaten katlanıyorum. Facebook'tada çizginizden çıkmışsınız. Saygısızlık yapmayın. ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Sende face bakmadan yazmasaydın bence ;D ;D ;D
.........baktım güzel hoş ........... ve söylediğn yerlere söylediğin güzel yorumları sen nasıl istediysen o şekilde yazdımm ;D

ayhanbursa' Alıntı:
.........baktım güzel hoş ........... ve söylediğn yerlere söylediğin güzel yorumları sen nasıl istediysen o şekilde yazdımm ;D

Eyvallah varsa seninde böyle koyupta ses getireceğini sandığın ama kimsenin iplemediği bir resim falan hemen haber ver. Anında 40 kişi toplar yorum manyağı yaparız ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
İyi akşamlar Ahmet abi.. Son bıraktığın mesajdan itibaren bakıp öyle geldin değil mi?
Ve hala benimle muhatapsın değil mi?

Eyvallah abi ;D ;D ;D

ben senle herzaman muhatabım kardeş ayhancım çay demli olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,645
Kaydolan Son Üyemiz
nevzat köprü

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR