ayhanbursa' Alıntı:şimdi alpaslan diycek noluyoo biz önemli değilde aysine ...senin ....canın a a kızıyor ondan dayanamadım be bladerr land cı kıza fazla yüklenme o iyi bir insan biz onu seviyoruz![]()
.....alfonse kızıyor sana seni sevmiyorda hatta senden nefret ediyormuşş .. ;D ;D.jaidevi' Alıntı:kim kızıyor bana...napmısımki :/
jaidevi' Alıntı:ALFONSEEE YETERRR KAPATTT SUUU TELEFONNNUUUU ARTIIIIKKKK......
.........oda bu yüzden sevmiyor seni birde alpaslan la ortak oldunuz diyejaidevi' Alıntı:ay ben sevilmicek bi kızmıyım ya...agzım var dilim yok....su kahve nin kosesinde sus pus oturuyorum bi basıma.....
DEJAVUU' Alıntı:.........oda bu yüzden sevmiyor seni birde alpaslan la ortak oldunuz diye![]()
.....tlefonda damı görüşüyorsunuzzz ben daha davos da parise gelmemjaidevi' Alıntı:ALFONSEEE YETERRR KAPATTT SUUU TELEFONNNUUUU ARTIIIIKKKK......
DEJAVUU' Alıntı:.....tlefonda damı görüşüyorsunuzzz ben daha davos da parise gelmem
Anlamadın sen hala tata olsun benim olsun diyecen..DEJAVUU' Alıntı:.........oda bu yüzden sevmiyor seni birde alpaslan la ortak oldunuz diye![]()
...........can sıkıntısı geçsin bizde görüşelimmi telefonlajaidevi' Alıntı:ay ben ne goruscemmm...alpaslanla konusuyoo.....