Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 354,432

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Abi bir sayfa açsana bak avustralya ne güzeldi döndün Türkiyeye

Eveeet arkadaşlar...
Engin baba,Ergun abi,Alp'cim, Aysim ve kendini bizden gören kim varsa.. Bugün biricik dostum Ayhan'ın doğum günüdür. Kutluyalım lütfen.. Paylaşımlar sanalda olsa dostluğumuz gerçektir! Bu böyle biline ....

İyi ki doğdun dostum! ;)

dogum_gunu_pastasi.jpg

Dejavumu ayhanmı neyse yawww bide adam gibi isminizle hitabedelim...neyse sanal dimi.. Ergun beyin sözü var eskiden Yurtdışı anıları paylaşacakkkkk ...İşte okadar...

alpaslanepli' Alıntı:
Eveeet arkadaşlar...
Engin baba,Ergun abi,Alp'cim, Aysim ve kendini bizden gören kim varsa.. Bugün biricik dostum Ayhan'ın doğum günüdür. Kutluyalım lütfen.. Paylaşımlar sanalda olsa dostluğumuz gerçektir! Bu böyle biline ....

İyi ki doğdun dostum! ;)
........duydum ki doğum günüm varmış hemen geldimm sağolasın keyf verdin mutlu ettin beni eksik olma

her tanıdığıma ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun dilerim her canlı yeni yıllarına mutlu ve gönlünce girer ve yaşar

Doğum gğnğ kutlu olsun ayhan....

Bende hazırladım.....

Hadi üfle ;D ;D ;D

Alpaslan noldu biliyo musun,

Ben önceki yazıları okuyodum, bi ismilazım deel geldi....
Bi ismi lazımla senin mesajını gördü....

Bi kaçışı var, görcen, kudurmuş, kıpkırmızı olmuş, topukları koca poposuna vuruyodu...

;D ;D ;D

ben kaç gündür bu anı bekliyodum, yakaldım, çok güldüm çok sevindim.... heh.heh.heh. ;D

Dostumun düşmanı düşmanımdır.... heh. heh. heh. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,650
Kaydolan Son Üyemiz
alkocburak

Çevrimiçi üyeler

Geri