Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,389

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

şileye girmeden devam edıyorsun agva diye tabela var orası aglayan kayaların oldugu yer devam edersen kandıraya kadar gidersin

ahmetergun' Alıntı:
dediğiniz gibi traktörcüler pazar oluşturmuş orda
malesef öyle o kadar çok kalan oluyor ki (burada marka telaffuz etmiyorum,binekler ağırlıkta)adamlarda haklı ya da haksız böyle bir yola başvuruyorlar.eskiden karnımızı bedavaya doyurduğumuz,yaylada ayran ikram edilen zamanlar geride kaldı...

duman' Alıntı:
abi malesef bizdekiler dere geçişindekiler o pozlar bizde değil..öyle bir beklentin olmasın yani.
Neyse artik :smiley:
Son dere gecdik tum grup geri donerken gecdigimiz yer fena degildi :smiley: basamak filan islandi :smiley:

ozamanlar benim çocukluğumda kaldı selam almak için bile para isteyecekler yakında turistik yer dıye

ahmetergun' Alıntı:
şileye girmeden devam edıyorsun agva diye tabela var orası aglayan kayaların oldugu yer devam edersen kandıraya kadar gidersin
Valla Ahmet bey arkadaslar oralari dolastirdilar ama nerden gittik nereye cikdik hic bilmiyorum arada sirada tabela vardi ama :smiley:
Cok guzel yerler cok hosuma gitti Mutlaka tekrar gidicem...

ufuk abi senin avatar bizim fotoğraflardan sanırım(gerçi bizim diyip kendime de pay çıkartıyorum ama eşim öekiyor o fotoğrafları ben sadece araç sürüyorum)

off road yarişları yapıldığında gidıyorum bırde yazın denize girmeye ama hafta içi hafta sonu trafik berbat

duman' Alıntı:
ufuk abi senin avatar bizim fotoğraflardan sanırım(gerçi bizim diyip kendime de pay çıkartıyorum ama eşim öekiyor o fotoğrafları ben sadece araç sürüyorum)
Olabilir siteden aldim zaten
Hem foto hem araba olmaz :smiley:

ahmetergun' Alıntı:
off road yarişları yapıldığında gidıyorum bırde yazın denize girmeye ama hafta içi hafta sonu trafik berbat
yazın dönüş trafiği çekilmez oluyor nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama anadolu yakası için teke yolunu kullanırsanız trafik derdiniz olmaz.

ufukozkan' Alıntı:
Gozlemecilerden biraz sonra bi piknik alani vardi neydi o yaaaaa Acayip bi kalabalik :smiley:
şile'de ve ağva yolu üzerinde piknik alanı diye tabir edebileceğin çok mekan var.kendin pişir kendin ye ler falan.havalar ısınınca kalabalık oluyor en iyisi kış.şilenin çamuru da çamurdur hastalık yapar

yazın ege ye ınıyorum genellıkle buraya yaz bası ve ılk baharda gıdıyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

SON MESAJLAR

SON KONULAR