malesef öyle o kadar çok kalan oluyor ki (burada marka telaffuz etmiyorum,binekler ağırlıkta)adamlarda haklı ya da haksız böyle bir yola başvuruyorlar.eskiden karnımızı bedavaya doyurduğumuz,yaylada ayran ikram edilen zamanlar geride kaldı...ahmetergun' Alıntı:dediğiniz gibi traktörcüler pazar oluşturmuş orda
Neyse artikduman' Alıntı:abi malesef bizdekiler dere geçişindekiler o pozlar bizde değil..öyle bir beklentin olmasın yani.
Valla Ahmet bey arkadaslar oralari dolastirdilar ama nerden gittik nereye cikdik hic bilmiyorum arada sirada tabela vardi amaahmetergun' Alıntı:şileye girmeden devam edıyorsun agva diye tabela var orası aglayan kayaların oldugu yer devam edersen kandıraya kadar gidersin
Olabilir siteden aldim zatenduman' Alıntı:ufuk abi senin avatar bizim fotoğraflardan sanırım(gerçi bizim diyip kendime de pay çıkartıyorum ama eşim öekiyor o fotoğrafları ben sadece araç sürüyorum)
yazın dönüş trafiği çekilmez oluyor nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama anadolu yakası için teke yolunu kullanırsanız trafik derdiniz olmaz.ahmetergun' Alıntı:off road yarişları yapıldığında gidıyorum bırde yazın denize girmeye ama hafta içi hafta sonu trafik berbat
o zaman teke yolu size pek uymaz....yolunuzu çok uzatırahmetergun' Alıntı:avrupa yakası, etiler
şile'de ve ağva yolu üzerinde piknik alanı diye tabir edebileceğin çok mekan var.kendin pişir kendin ye ler falan.havalar ısınınca kalabalık oluyor en iyisi kış.şilenin çamuru da çamurdur hastalık yaparufukozkan' Alıntı:Gozlemecilerden biraz sonra bi piknik alani vardi neydi o yaaaaa Acayip bi kalabalik