Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
yazıyorum o zaman ;Dufukozkan' Alıntı:seyrettim
yazıyorum o zaman ;Dufukozkan' Alıntı:seyrettim
duman' Alıntı:abi senin araçla köyden bir traktör alsak olur mu dedi?ne yanıt verdim sence ;D
Alemsin yaaaaaduman' Alıntı:ya dedim traktör zaten siz bekliyor (şilede bu işten iyi para kazanıyorlar geçen sene çocuklar 30'a çekti 50'ye çekti diye anlatıyorlardı)bak dedim şu ilerde cj var (hakkaten tesadüf yani) rica et sizi çıkarsın asfalta kadar para falan da almaz.sonra dedim yürüyerek gelin bir şeyler içelim beraber döneriz istanbul'a.sonra geldiler abi bu cherokee ye sen ne yaptın falan dedim boşverin ya şans işte falan filan...
ufukozkan' Alıntı:LR dukkani kapamis burasida kapali ama neyseki anahtarim var
Su saatte sineksiz mekan yokkiahmetergun' Alıntı:bu kahve sınek avlıyor kımse yokmu
ufuk abi daha şavşat hikayelerim var anlatsam site kapanır ya da landciler aralarında para toplar beni vurdururlar ya da amerika beni koruma programına alır yeni bir yüz yeni iş falan....ufukozkan' Alıntı:Alemsin yaaaaa
bosver bosver onlari yazma simdiduman' Alıntı:ufuk abi daha şavşat hikayelerim var anlatsam site kapanır ya da landciler aralarında para toplar beni vurdururlar ya da amerika beni koruma programına alır yeni bir yüz yeni iş falan....
fotoğraf mesajımı aldın dimi söz verdik de yerine getirmedik olmasın...o hikayeler anlatılmaz zaten yaşamak lazım abi...ufukozkan' Alıntı:bosver bosver onlari yazma simdi
Karsilastigimizda anlatirsin
duman' Alıntı:bu arada senin 17 adet fotoğrafın var.ayıkladım biraz zaman isteyeceğim sürprizim olacak(unutmuş değilim)
abi malesef bizdekiler dere geçişindekiler o pozlar bizde değil..öyle bir beklentin olmasın yani.ufukozkan' Alıntı:Yaaaaa cok iyi Yan yan giderken filan var diye tahmin ediyorum Senle konusdukdan sonra oyle bi yerlerden gecmisdik Sizden fotograf cekenler vardi diye aklmda kalmis