Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,680

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

şimdi benim kullandığım zj benim 2.zj.aracın kabiliyetleri hakkında biraz tecrübelerim oldu.Şimdi kullandığımı ilk aldığımda aylardan temmuz hava acaip sıcak ya dedim bi şile yapayım denize falan girerim.şimdi hani jeep buluşmasında geldiğin yer var ya o gözlemecilerin bir yukarsında bir gözlemeciler daha var.tam oradan geçiyorum bir baktım 2 defender duruyor.bi tanesini bizim mahallede görüyodum. dedim kahvaltıyı burada yapayım.bende almışım zj yi böyle kabak lastik standart falan.girdim gözlemeciye çocuk zaten tanıdık geldi merhaba merhaba falan çaylar gözlemeler.ya dedim ne yapacaksınız.biz offroad yapcaz demezler mi?bende geleyim dedim abi ne var sende dediler.ya dedim cherokee falan.....köşeli kasamı yok zj heee dediler.abi biz sahile gitcez sen de gel yukarda aracını bırakır bizle devam edersin olu olur dedim...şimdi bunlar sahil dedi ya ben tuvalete gidiyorum ayağına lastikleri 10-15 bar indirdim.o gördüğün yere gelmeden abi sen burda bırak gitmez senin araba diyorlar..bende ya dedim bırak yeni almışım gittiği yere kadar geleyim..olmadı çeker alırsınız..merak etme abi alırız ya keşke bunu almasaydın land alsaydın falan diye konuşuyorlar...şimdi bunlar girdi alan çok geniş bir alan ben sağlı sollu oynuyorum kum tepeleri var bana mısın demiyorum..dikiz aynasına bir baktım ikisi de kalmış gömdükçe gömüyorlar araçlarını...ya dedim off-road dediğiniz bu mu?bende gömeyim mi?bunlar kızardı bozardı.abi sen kumda fazla kalma sahile git biz geliriz dediler.gittim denize girdim.1 saat falan oldu uzaktan kesiyorum bunları..uğraş uğraş.ben zj'nin gölgesinde oturuyorum.geldi bir tanesi abi senin araçla köyden bir traktör alsak olur mu dedi?ne yanıt verdim sence ;D

ya dedim traktör zaten siz bekliyor (şilede bu işten iyi para kazanıyorlar geçen sene çocuklar 30'a çekti 50'ye çekti diye anlatıyorlardı)bak dedim şu ilerde cj var (hakkaten tesadüf yani) rica et sizi çıkarsın asfalta kadar para falan da almaz.sonra dedim yürüyerek gelin bir şeyler içelim beraber döneriz istanbul'a.sonra geldiler abi bu cherokee ye sen ne yaptın falan dedim boşverin ya şans işte falan filan...

duman' Alıntı:
ya dedim traktör zaten siz bekliyor (şilede bu işten iyi para kazanıyorlar geçen sene çocuklar 30'a çekti 50'ye çekti diye anlatıyorlardı)bak dedim şu ilerde cj var (hakkaten tesadüf yani) rica et sizi çıkarsın asfalta kadar para falan da almaz.sonra dedim yürüyerek gelin bir şeyler içelim beraber döneriz istanbul'a.sonra geldiler abi bu cherokee ye sen ne yaptın falan dedim boşverin ya şans işte falan filan...
Alemsin yaaaaa :D :D

ufukozkan' Alıntı:
ufuk abi daha şavşat hikayelerim var anlatsam site kapanır ya da landciler aralarında para toplar beni vurdururlar ya da amerika beni koruma programına alır yeni bir yüz yeni iş falan....

bu arada senin 17 adet fotoğrafın var.ayıkladım biraz zaman isteyeceğim sürprizim olacak(unutmuş değilim)

duman' Alıntı:
ufuk abi daha şavşat hikayelerim var anlatsam site kapanır ya da landciler aralarında para toplar beni vurdururlar ya da amerika beni koruma programına alır yeni bir yüz yeni iş falan....
:D :D bosver bosver onlari yazma simdi :smiley:
Karsilastigimizda anlatirsin :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
:D :D bosver bosver onlari yazma simdi :smiley:
Karsilastigimizda anlatirsin :smiley:
fotoğraf mesajımı aldın dimi söz verdik de yerine getirmedik olmasın...o hikayeler anlatılmaz zaten yaşamak lazım abi...

hoş bulduk şile avada adam kango ıle kuma girmiş oradan denize gitmşler saat 14.00 ben plaja gittim yer yok adamlarda orda ugrasıyor cıkmak için yerlerıde cok guzel bır tur attım adamlar kedının cigere baktığı gibi bana ve arabaya bakıyor dedımkı ben senı buradan cıkarayım yerini kapayım aman abaı bızde traktör bulmaya gıdecektın hızır gıbı yetıstın halatı ceki demirine bagladılar yurudum halat koptu ıkıncide kango arkada ben önde cıktık kumdan dediğiniz gibi traktörcüler pazar oluşturmuş orda

duman' Alıntı:
bu arada senin 17 adet fotoğrafın var.ayıkladım biraz zaman isteyeceğim sürprizim olacak(unutmuş değilim)

Yaaaaa cok iyi :smiley: Yan yan giderken filan var diye tahmin ediyorum :smiley: Senle konusdukdan sonra oyle bi yerlerden gecmisdik Sizden fotograf cekenler vardi diye aklmda kalmis

ufukozkan' Alıntı:
Yaaaaa cok iyi :smiley: Yan yan giderken filan var diye tahmin ediyorum :smiley: Senle konusdukdan sonra oyle bi yerlerden gecmisdik Sizden fotograf cekenler vardi diye aklmda kalmis
abi malesef bizdekiler dere geçişindekiler o pozlar bizde değil..öyle bir beklentin olmasın yani.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,607
Kaydolan Son Üyemiz
yoldakiDeli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR