S100 ve PW250 (Tek Kabin) Teknik Resimleri ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Engineer53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,912

Engineer53

Ana Kamp
merhaba arkadsalr foruma bu aksam katıldım ve ilk mesajım bu . bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacım var. öncelikle pw 250 ( tek kabin ) ve s 100 (tek kabin) teknik resimleri elinde olan varmı yada ulasabilcegim bi yer blen varsa sevinirim. daha sahip olmadım ama alıncaya kadar ön hazırlık yapmam lazım :smiley:. tasarımcı bi arkadasla çalışma ypmaya basılcaz. nasip olursa.
pederde 1996 model bi pw 250 tek kabin var ama teknik resimleri mevcut deil ve arabaya asık galiba bana nasip olmayabilir benim bitane almam lazım. gerçi ben s100 taraftarıyım.

Etiketler
Ynt: S100 ve PW250 (Tek Kabin) Teknik Resimleri ?..

arkdaslar resimleri bulabilcek biri yokmu yada nasıl ulaşcagımı bilen biri . sanırım çok zor bişey :smiley:. okuyan olmuş ama cevap yok.

arabanın aracın arazi araçlarının hası dodge dir gelsin üreticiler argeyi kursunlar bizim dodgeden mayın avcısımı arazi aracımı panzermi su aracımı kar aracımı dodgeden yaparlar önce yeni mühendislere fırsat verin bakım o zaman hummeri kim tanır

valla bizim muhendisler çok iş yapar ona şüphem yokda . hummer diince akan sular durur bence :smiley: . öle bi makine yok gezegende. tabi hummer diince benim için tek hummer var oda h1 digerleri fasa fiso. h1 inde sivil versiyonu uretimden kalkmış . para bulsanızda su an icin 2. ele talipsiniz. en son 2006 h1 (6.5 L )alpha çıkmıştı. h2-h3 vs bunlar chevrolet şasesi üzerine üretiliyo. h1 i benzerlerinden ayıran dicem ( benzeri yok bence ) en önemli özellik aracta ön ve arka tekerler de aks yok. dort tekerde motordan ayrı ayrı güç alıyo. tek teker uzerinde bile gidiyo :smiley: .
ya bu arada hala bizim teknik resimler yok ortada. arkadaşlar yardım edebilcek kimse yok mu ?

arkadaşım sen abd liye bizimkinin kat kat üstünde maaş verirsen en iyisini yaparlar biraz devlet modifiyeye musade etsin sana p 100 ve 250 hummerin üzerinde bir araç yaparım burada her şey cebinden abd de argeden alırsın bu modellerin teknik çizimlerini fargo ve desoto diyede ara bulursun çünkü aynı model

teknik resimleri google dan aradım ama bulamadım. bulabilen olursa sevinirim
araba yı alınca sana danışırım özdilek .

arkadaşım teknik resimleri niye istiyorsun teknik çizimleri niye istiyorsun onu ögreneyim teknik çizimler bizim gibi modifiyecilerin işine yaramaz ancak oto fabrikası ve yan sanayii ürünleri üretecek kişilere yarar

eger 100 lük 250 lik alıp modifiye yapacaksan çift kabini öneririm önlere ikişerli far üst tavana yan yana iki saga iki sola ortaya sis lambası çok iyi olur renk gümüş gri çamurluk siyah ön panjuru hummerinki gibi beş altı parça koltuklar birbirinden bagımsız tek tip pilot koltugu tekerlek askeri tip orijinalinden büyük olsun yakında kendi modifiyemi göreceksiniz

vallaçift kabinlerin vergisi yüksek oluyor. ayrıca bana tek kabinler görünüş olarak daha sıcak geliyor. teknik resimlerini, istiyorum çünkü herşeyi kagıt üstünde döküp sonra monte etmeyi dusunuyorum. standart hiçbişey olsun istemiyorum . tampondan borulara herseyi kendim çizip ürettirmek niyetim. motora gelince ondan pek anlamıyom. ama hem seri hemde çok fazla yakmayan bi motor olsun isterdim. v6 dizel turbo şarjlı bişey aklımda olan ( gerçi öle bi motor varmı onu bilmiyorum ) az yakarmı bu o da tartışılır.
bunların hepsi şimdilik hayal . nasip olursa seneye alcam aracı .

dostum internetten bi araştırma yapsana bir cok işine yarayacak model var hangisinden esinlenirsen ona göre yaratırsın bence s100 tek kabin işine daha cok yarayabilir ister tam donanımlı bir arazi canavarı yap istersen şov arabası yap hangini yaparsan gider...

s 100 tasarım :smiley:

demirsoycomfargo02zh9.jpg

yasin ne araba koymuşsun be kardşim sende ;D ;)

saolun arkadaslar. insan cevap alınca güzel oluyo. internetten çok arastırdım teknik resim bulamadım bende autocad e internetten buldugum resimleri aktarıp üzerinden çizdim. birebir olmasada gercege yakın bi çizim elde ettim. gerçi her yönden çizemedim. en iisi bi tane s100 alıp üzerinde çalışmak.pahalı olmasada benim şu an için gücüm yok. seneye subatta bi şirkete ortak olcam nasip olursa. ondan sonra olur inşallah. bu arada motor kullanmayı ögreniyom. bu ara motor mu alsam merakı aldı beni.

resim guzelmis . en soldak dodgei satılık sahibinden. com da . 17.5 lira istiyo . heveslendim alcaktım .kaportası bakıma ihtiyacı var . bende ugrasamam die vazgectim. aracda magirus hava sogutmalı dizel motor var .sahibinin dedigi yakıt ve gittigi yoldan km 0.25 yakıyo hesabını yaptım. 5 ileri magirus sanzıman. on diferansiyel ankaradan gelme imis. t150 nin dedi. saft ve on diferansiyel orjinalinden daha kalın.bindim araba ya guzel gidiyodu. asfatltta 110/120 yapıyo demisti. kaporta isi var dedigim gibi ama guzel arac.
ortadikine 43000 lira istiyo sahibi. :smiley:
en sagdakinin baska resmi varsa atabilirmisniz. o satlık deildi ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri