Ynt: RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg)
bu melek heykelini isvecli bir ogrenci grubu yapmis , ayni heykelden dunyanin farkli yerlerinde de varmis ve bu heykellerin dunya barisini koruduguna inaniyorlar , cocuk iste !!
Donusumuz Yekaterinburg-Omsk 12 saat tren ve Omsk-Istanbul 5 saat ucak , biraz yorucu olsada , Rusya nin her karisinda ayri bir guzellik , ayri bir kultur , ayri bir doga var , sonuna kadar degdi. Bundan sonrada insallah Rusya nin farkli bolgelerine gitmeyi dusunuyorum ve herkese tavsiye ederim . Rusya topraklari dunyada baska hicbir yere benzemiyor , orasi farkli bir dunya diye dusunuyorum .
Bende sonuna kadar zevkle takip ettim. Diğer yazınız gibi bu yazıdaki anlatımız ve eklediğiniz resimler muhteşemdi. Emeğinize sağlık.
Seygi ve saygılarımla...
kayzer' Alıntı:
Bende sonuna kadar zevkle takip ettim. Diğer yazınız gibi bu yazıdaki anlatımız ve eklediğiniz resimler muhteşemdi. Emeğinize sağlık.
Seygi ve saygılarımla...
Çok Güzel bir paylaşım
Teşekkürler...
2008-2010 arası Kazanda yaşadım Novosibirske kadar her yeri arabayla gezdim... Fotograflarınız beni eski gunlere goturdu.
Şimdi Afrikada Etyopyada bir projede calisiyorum... Sizin yazılarınızı okuduktan sonra Rusyayı özlediğimin farkına vardım
Size tavsiyem bir dahaki sefere Kazan-Ufa-Ekaterinburg, yapmanız. Daha ötesi Irkutst ve Baykalı anlatmaya bile gerek yok...
arturo22' Alıntı:
Çok Güzel bir paylaşım
Teşekkürler...
2008-2010 arası Kazanda yaşadım Novosibirske kadar her yeri arabayla gezdim... Fotograflarınız beni eski gunlere goturdu.
Şimdi Afrikada Etyopyada bir projede calisiyorum... Sizin yazılarınızı okuduktan sonra Rusyayı özlediğimin farkına vardım
Size tavsiyem bir dahaki sefere Kazan-Ufa-Ekaterinburg, yapmanız. Daha ötesi Irkutst ve Baykalı anlatmaya bile gerek yok...
Kazan ve Baikal taraflarınada çok gitmek istiyorum , gidenlerden de çok dinledim sağolun sizde tavsiyeler için , dediğiniz gibi Rusya ayrı bir dünya ve bence hala Türkiye ve Türk turizm ve tur şirketleri tarafından tam anlamıyla keşfedilmemiş bir cevher , ileride ben Türkiye den Rusya ya çok daha farklı ve çeşitli turlarında olacağını ve Türkiye de ki popülaritesinin de artcağını düşünüyorum , insanlar yavaş yavaş Avrupa dan , Avrupa daki tek düze aynı tip şehirleri görmekten bıkacaklar .
Etiyopya nasıl , birazda siz ordan bilgi verirseniz iyi olur inşaat firmasında mı çalışıyorsunuz ?