Romantische Straße Rotasında 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ebru Yetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 171,054
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012

Sevgili Yetim ailesi, gezinizin sonuna dogru geliyoruz galiba, acikcasi biraz daha fotograf ve yazi okumak iyi olurdu hani :smiley: ilgi ile baslangictan beri takip ediyorum fakat bitecek olmasi bizi biraz uzuyor :( :smiley:

Etiketler

ahmetvargelen' Alıntı:
Sevgili Yetim ailesi, gezinizin sonuna dogru geliyoruz galiba, acikcasi biraz daha fotograf ve yazi okumak iyi olurdu hani :smiley: ilgi ile baslangictan beri takip ediyorum fakat bitecek olmasi bizi biraz uzuyor :( :smiley:
Ahmet bey yavaş yavaş sonuna geldik sayılır.Yaklaşık altı aydır sürdürdüğümüz yazı dizimizi 2013 yılına girmeden bitireceğiz inşallah.Takip ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.

Yarın Thassos adasını gezmek için erkenden yatıp enerji toplarken bir yandanda geçen sene kampta çektiğimiz bir kaç kare fotoğrafı paylaşıp hem eskiyi yad edeyim hemde kampı kısaca tanıtayım.
Önce geçen sene kaldığımız aynı sıradaki parselden bir görüntüyü veriyorum....

5.jpg

Aşağıdaki bahçenin arka tarafında ağaçların altında karavan park alanları mevcut.Ön tarafı ise deniz.

11.jpg

Bu oldukça korunaklı ve bakımlı denize,iki yüzme havuzuna ,nispenten geniş ve koyu gölgeli parsellere yine vasatın üstü temizlikte banyo tuvalete,havuz kısmında ücretsiz wifi'ye sahip kampinge günlük verdiğimiz ücret ise 34€ yani ortalama 75 lira..........

14.jpg

Mustafa bey& Ebru hanım bir kaç haftadır gündüzleri işlerimin yoğunluğu, akşamları da yorgunluğum nedeniyle siteye pek göz atamamıştım. Gezi yazınızın sonuna gelmişsiniz, bir yandan üzülüp, bir yandan da böyle bir güzelliği sayenizde yaşadığım için seviniyorum.
Sizin 2013 hayalleriniz bizlere de ilham kaynağı oluyor, bakalım kısmetimizde ne var? ::smiley:
İtinalı ve özverili paylaşımlarınızdan dolayı tüm ailenize teşekkür ederim, iyi ki varsınız :smiley:

drares' Alıntı:
Mustafa bey& Ebru hanım bir kaç haftadır gündüzleri işlerimin yoğunluğu, akşamları da yorgunluğum nedeniyle siteye pek göz atamamıştım. Gezi yazınızın sonuna gelmişsiniz, bir yandan üzülüp, bir yandan da böyle bir güzelliği sayenizde yaşadığım için seviniyorum.
Sizin 2013 hayalleriniz bizlere de ilham kaynağı oluyor, bakalım kısmetimizde ne var? ::smiley:
İtinalı ve özverili paylaşımlarınızdan dolayı tüm ailenize teşekkür ederim, iyi ki varsınız :smiley:
Haşmet bey:çok teşekkür ederiz.İnşalllah 2013 yılında hayelleriniz gerçekleşir bizimle de paylaşırsınız.Aydın'a selamlar....

Mustafa bey bunu bir abimin ve ablamın sayfasında,da paylaşmıştım ve içtenlikle sizler,lede paylaşmak istedim ( Ve Tanrı yetim ailesini yaratmış ) Doya doya gezsinler ve onuda kullarımla paylaşsınlar diye Şükürler olsun Tanrım..

Sağolasın Tugay abi: gezmek ve bunu sizlerle paylaşmak çok zevk aldığımız bir keyif.Ancak paylaşımdan sonra beğenilmek bambaşka bir duygu sağolun var olun.

Sabah her zamankinden erken kalkıyoruz.Thassos adasına ilk kalkan feribota yetişeceğiz.Hızlı bir kahvaltı sonrası yola koyuluyoruz.Önce araba ile adaya geçmeyi planlıyoruz ancak gidiş geliş yanlız araba için 80 € luk fiatı öğrenince arabayı günlüğü 2€ya yandaki otoparka bırakıyoruz.

015.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri