Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yolda şirin bir sabun dükkanı görüp acaba bana göre neler var diyerek içeri dalıyorum .İçerideki görevli çocuğa İngilizce birşeyler sorarken ,Enes yanıma geliyor ve onunla Türkçe konuşunca ,genç ;Abla Türk'müydün ? diyor .kendilerine ait bu cici mekandan briaz alışveriş yapıyorum ve sohbet ediyoruz .Sonra birkaç soru soruyor ve vedalaşıyoruz .
Colmar'dan güzel görüntülerle biz yolumuza devam edelim.Ebru'nun görüntülerini çektiği Fransız turistler bu sefer sizi ailecek çekelim diyerek aşağıdaki görüntüyü alıyorlar.
Alsace bölgesinin en güzel kasabasındaki bu paylaşımlarımızı bitirip sizleri başka bir güzelliğe http://www.haut-koenigsbourg.fr/frşatosuna götüreceğiz.
Bu tarihi şato colmar'a yaklaşık on altı kilometre uzaklıkta.Yol boyu bakımlı üzüm bağlarının içinden ve Fransız köylerinden geçiyoruz.Üzüm bağlarının tertemiz hali bizi oldukça etkiliyor.Alsace bölgesinin iklim yapısı uzak olmasına rağmen Akdeniz iklimini andırıyor gibi geldi bize.