Romantische Straße Rotasında 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ebru Yetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 171,003
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012

Emek, en yüce değerdir; emeğiniz için teşekkür ederim... :smiley:

Cavid Sezen

Etiketler

Ebru Yetim' Alıntı:
Mustafa'nın hazırlama sürecinin şahidi olarak ciddi bir emek söz konusu diyebilirim .Zira genelde erken yatan eşimi saat 12 'yi geçtiği halde hala uğraşırken çok gördüm .Tabi bizim için henüz yeni birşey .Bunun etkisi ile daha çok zaman harcadık .Sonuçta ben daha bir keyifle gezimizi bu şekilde de takip ediyorum .

Ellerine sağlık
;D ;D
Çok doğru Ebru Hanım, insan bir daldımı bir daha çıkamıyor.

Dün gece 1:30'da yattım. Ortada da bir şey yok. Biraz video inceleme fotoğraf düzeltme filan. :-\

Mustafa Bey, elinize sağlık pdf versiyonu çok daha hoşumuza gitti. Yurt dışı gezilerimizde mutlaka yanımızda olacaktır.
Teşekkürler +1 ;)

Okumaya yeni başladım, gündüz fırsat bulduğumda ancak sekiz bölüm (ya da sayfa mı demem gerekiyor)
okudum.Sabırla, tümünü başladığım gibi aynı keyifle okuyup bitireceğimden eminim.
Paylaşımınız için teşekkürler.

İzmir'den selamlar, sevgiler.

Colmar gerçekten görmeye değer bir yermiş. Bayılırım değişik mimarisi olan şehirlere. Bir daha Avrupa ülkelerinden birine gitmem diye düşünürken yazı dizinizi okudukça fikrim tamamen değişti. Biz Avrupa seyahatimizde hep büyük şehirleri görerek yanlış yapmışız gerçekten. Almanya'da beş altı şehir gezdik bu kadar güzel bir yer gördüğümüzü pek hatırlamıyorum. Eğer karavan gezimizi hayata geçirebilirsek karavanı Almanya'dan kiralayıp buraları görüp de Adriyatik'e geçsek diye planlamaya başladım bile.
Mustafa Bey sizin de ellerinize sağlık. Çok emek vermişsiniz. Bir edebiyatçı olarak gezilerinizi şöyle kağıt kokan kitaplar olarak da görmeyi çok isterim. Ya da benim de çok istediğim uçaklardaki dergilere yazabilirsiniz. Fotoğraflarınızın kalitesi de çok müsait. Tekrar ellerinize sağlık.

derindeniz1' Alıntı:
Okumaya yeni başladım, gündüz fırsat bulduğumda ancak sekiz bölüm (ya da sayfa mı demem gerekiyor)
okudum.Sabırla, tümünü başladığım gibi aynı keyifle okuyup bitireceğimden eminim.
Paylaşımınız için teşekkürler.

İzmir'den selamlar, sevgiler.

Teşekkürler Adapazarı'ndan selamlar...

edebiyatçı' Alıntı:
Colmar gerçekten görmeye değer bir yermiş. Bayılırım değişik mimarisi olan şehirlere. Bir daha Avrupa ülkelerinden birine gitmem diye düşünürken yazı dizinizi okudukça fikrim tamamen değişti. Biz Avrupa seyahatimizde hep büyük şehirleri görerek yanlış yapmışız gerçekten. Almanya'da beş altı şehir gezdik bu kadar güzel bir yer gördüğümüzü pek hatırlamıyorum. Eğer karavan gezimizi hayata geçirebilirsek karavanı Almanya'dan kiralayıp buraları görüp de Adriyatik'e geçsek diye planlamaya başladım bile.
Mustafa Bey sizin de ellerinize sağlık. Çok emek vermişsiniz. Bir edebiyatçı olarak gezilerinizi şöyle kağıt kokan kitaplar olarak da görmeyi çok isterim. Ya da benim de çok istediğim uçaklardaki dergilere yazabilirsiniz. Fotoğraflarınızın kalitesi de çok müsait. Tekrar ellerinize sağlık.

Sağolun beğendiğinize sevindim.Size ve eşinize selamlar....

Sevgili arkadaşım ,
güzel önerilerin için çok teşekkür ederiz .Kitap yazacak kadar kalemimiz kuvvetli değil ama bir arada derli toplu bir döküman hiç fena olmazdı .Fotoğraflarım için övgüleriniz de çok hoşuma gidiyor .Sevgilerimle .

Kaldığımız yerden devam edelim

canon 2gb karışık 134.JPG

canon 2gb karışık 135.JPG

canon 2gb karışık 136.JPG

canon 2gb karışık 138.JPG

canon 2gb karışık 139.JPG

Colmar'ı ziyaret eden her turistin sanırım burada en az bir fotoğrafı vardır .Mekan kısıtlı olunca yolun sağında solunda bekleşen insan grupları gayet olağan bir görüntü arzediyor .Bizde birşeyler yemek içmek için fotoğraf faslından sonra kenardaki kafeye giriyoruz .İlk Montmartre ,Paris'te içtiğim Fransız çorbasını burada da tadabilmek hevesi ile menüye bakıyorum .Ama yok.Soğuk birşeyler içip hararetimizi dindirdikten sonra ,yola devam ediyoruz Daha sonra sevgili çorbama kavuşuyorum .Ama sıcak hava güzel çorbanın tadına varmama bile müsaade etmiyor .

colmar 162.JPG

colmar 183.JPG

colmar 184.JPG

colmar 186.JPG

canon 2gb karışık 162.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR