gezmen' Alıntı:Emek, en yüce değerdir; emeğiniz için teşekkür ederim...
Cavid Sezen
;D ;DEbru Yetim' Alıntı:Mustafa'nın hazırlama sürecinin şahidi olarak ciddi bir emek söz konusu diyebilirim .Zira genelde erken yatan eşimi saat 12 'yi geçtiği halde hala uğraşırken çok gördüm .Tabi bizim için henüz yeni birşey .Bunun etkisi ile daha çok zaman harcadık .Sonuçta ben daha bir keyifle gezimizi bu şekilde de takip ediyorum .
Ellerine sağlık
derindeniz1' Alıntı:Okumaya yeni başladım, gündüz fırsat bulduğumda ancak sekiz bölüm (ya da sayfa mı demem gerekiyor)
okudum.Sabırla, tümünü başladığım gibi aynı keyifle okuyup bitireceğimden eminim.
Paylaşımınız için teşekkürler.
İzmir'den selamlar, sevgiler.
edebiyatçı' Alıntı:Colmar gerçekten görmeye değer bir yermiş. Bayılırım değişik mimarisi olan şehirlere. Bir daha Avrupa ülkelerinden birine gitmem diye düşünürken yazı dizinizi okudukça fikrim tamamen değişti. Biz Avrupa seyahatimizde hep büyük şehirleri görerek yanlış yapmışız gerçekten. Almanya'da beş altı şehir gezdik bu kadar güzel bir yer gördüğümüzü pek hatırlamıyorum. Eğer karavan gezimizi hayata geçirebilirsek karavanı Almanya'dan kiralayıp buraları görüp de Adriyatik'e geçsek diye planlamaya başladım bile.
Mustafa Bey sizin de ellerinize sağlık. Çok emek vermişsiniz. Bir edebiyatçı olarak gezilerinizi şöyle kağıt kokan kitaplar olarak da görmeyi çok isterim. Ya da benim de çok istediğim uçaklardaki dergilere yazabilirsiniz. Fotoğraflarınızın kalitesi de çok müsait. Tekrar ellerinize sağlık.