Ynt: RİZE'DE ZJ EVRİM GEÇİRİYOR...
teşekkür ederimtahaozak' Alıntı:Hayırlı olsun.
teşekkür ederimtahaozak' Alıntı:Hayırlı olsun.
fosali53' Alıntı:mutlaka beklerim hocam geçen yıldan biliyorum çok eğlenceli oluyor
herkonuda yardımcı oluruz hocam bu işte tek sıkıntı atatürk...euzlu' Alıntı:bende kim diyorum bu beyaz küheylan Rize'den : )) face bakınca "tamamdır" dedim, ellerine sağlık, maaşallah güzel gidiyor, yarın telefonda soracaklarım var sana aksesuarlar ile ilgili, hayırlı geceler şimdiden...
Bu sene gelicem...doskuda_53' Alıntı:Büyük bir merak ve ilgiyle takip.... Çamlıhemşinden selam ve saygılar....En yakın zamanda bekleriz bugün çamlıhemşinde hafiften kar yağmaya başladı. Tabii ki Ayderde daha fazla kar var haberiniz olsun)
NOT: 28 OCAK 2012 TARİHİNDE BİR AKSİİLİK ÇIKMAZSA KARDAN ADAM FESTİVALİMİZ VAR TÜM GEZENBİLİR AİLESİNE DUYURULUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUR![]()
![]()
BEKLERİİİİİİİİİİZZZZZ...
sen söz verme yasıncim geçen yıldan biliyoruzaltunsu53' Alıntı:28 ocakta hep beraber AYDER KARDAN ADAM FESTİVALİNDEYİZ
selam annem çalıklardan benim herhalde akrabayız sizinle..evedilaz' Alıntı:memleketimi izleyim bıraz bakalım ne çıkacak![]()
ne oldıkı jandarma sayesınde aracı yukari cıkaramasamda ben katılmadımmı aranızafosali53' Alıntı:sen söz verme yasıncim geçen yıldan biliyoruz![]()
euzlu' Alıntı:Sevgili kardeşim, bir kaç sorum olacak,
1- jantlar 15" mi?? öyle ise ofsetlimi?? lastikler güzel taşmış bu arada : ))
2- lastik ebatların kaç??
3- dodoikleri çamurluk kesmeden mi taktın ve nereden aldın??
Elleriniz sağlık, çok kemikli duruyor bu hali ile , Allah kaza bela vermesin, maaşallah...
[/quoer
erdoğan hocam jantlar 15'' lastikler 31*10.5*15 dodikleri kesmeden taktık bakalıt takıcagın zaman benı ara hocam tlf veririm size saygılar