Redline Team Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bircanefe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,799

Etiketler
Ynt: Redline Team Gezisi

07gokhanlc' Alıntı:
Gezinin yapıldığı doğanın güzelliğine ve fotların canlılığına bayıldım,malesef bizim ofroad alanlarımızda bu kadar sık ormanlar yok....deklanşörünüze sağlık.. :eek:
Teşekkürler...

fix' Alıntı:
bircan insanları ürkütüyorsun.. acıklamayı yapsaydın! yol trafiğe kapalı ve kullananlar bu işi bilerek yapıyor diye. notta düş, siz denemeyin..

Müfit bey insanlar ürkmez ben sözümü geri alldım sürat iyidir devam.

vay geziyi yeni gordüm ya harika imiş fotolara teşekkurler dogada bir başka cennet . ;) :D
yanlız dağ evide harikaimiş ama orda içilenler hep sulu idi. ;) :D yanlız herhalde sabah herkez eğli keyif davranıp uçarcasına yol almış e oda sakaryalı arkadaşlara yakışır. ;D
ya harbi siz ne içtiniz ::smiley: :eek:

Topiği Yeni gördüm,muhteşem bir gezi olmuş,görüntüler için teşekkürler.
Sakaryanın grubunu takip etmek bile yorucu,
Katıldığım bir kaç geziden biliyorum,gerçekten insanı korkutuyorlar lakin bir müddet takip ettikten sonra araca ve yola hakimiyetleri son derece başarılı olduğunu gördüm.
Gergedan gibiler ;) :smiley:

Redline Team olarak bu tür gezilerde ''her ihtimale karşı yanımızda bi sağlıkçı bulunduralım'' derseniz ben de gelebilirim saygıdeğer üstadlar... ;D ::smiley:

Şaka bir yana, güzel bi gezi olmuş, emeğinize sağlık...

tansiyon' Alıntı:
Redline Team olarak bu tür gezilerde ''her ihtimale karşı yanımızda bi sağlıkçı bulunduralım'' derseniz ben de gelebilirim saygıdeğer üstadlar... ;D ::smiley:

Şaka bir yana, güzel bi gezi olmuş, emeğinize sağlık...
her gezide lazım olanlardansınız. ;)
sizi aralarına alacaklardır büyük ihtimalle. umarım şöförlüğünüz iyidir.
zira onları arazide kaybedebilirsiniz ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR