Yükseltme Kiti + Jant & Lastik + İşçilik = 8.000TLBu yukseltmenın malıyetı ne kadar tuttu?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ekli dosyayı görüntüle 53073
Aracın koruklerı ıptal ederken bu yay takımından baska alınacak parca varmıdır? Bıde bu yay takımı kac ınc yukseltıyo aracı bılgısı olan varmı?
Selam 2001 p38 sahibiyim.süspansiyon kalibrasyon için eas kablosu atıyorum yardımcı olursanız sevinirimRange Rover P38 Kullanıcıları birer mesaj ve araç modellerini elindeki fazla parçaları ve parça isteklerini yazabilir mi?
Faydalı linkler de olabilir.
mesela eas arızalarını resetlemek ve yükseklik kalibrasyonu için
http://www.rswsolutions.com/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=56
Service manual rave için
land rover service factory manual RAVE download land rover resource, service manual, workshop factory manual, download, rave, vehicles including discovery, series, defender, range rover, freelander, LR3, Handbooks, Catalog, Catalogue, Land Rover International, free, PDF, DIY land rover service factory manual RAVE download
Amacım servislerin ve parçacıların fahiş fiyatlar çekerek Range Rover kullanıcılarını bezdirmesini veya alacakları vazgeçirmesini engellemek. Yoksa bu araçları kullanan kalmayacak ve hurdalıklar bayram edecek veya fiyatlar düşecek. Yakında kullanıcı kalmazsa da bakalım bu tamirciler ne yapacak?
Bursadayım iyi niyetli her yardıma hazırım. Şanzıman motor elektronik olarak bu araçlardan korkmamak gerekli.
Tüm Türkiyeden size tecrübelerimle edindiğim adres ve çözümler sağlamak isterim
1998 model 4.6 aracım nav sistemli. aracın nav ekranını söküp piranha taktım. açılış ekranını değiştirdim. video, tüm yollar geri vites kamerası vs orjinalinden iyi oldu konu ilgi görürse resim eklerim
Elimde çok sayıda ingiltereden aldığım parça var amblem, yazı, ahşap deri sıfır orjinal direksiyonlar, konsollar, orjinal deri kılıflar, teyp, cd player koruucu koltuk kılıfları ahşap dash boardlar. navigasyon.
o kadar ufak tefek şeyler de var ki sayamadığım
istediğiniz parçalar belki benim çöp saydıklarım olabilir.
Neyse belki Range Rover P38 Kulübü buradan kurulur artık
Hayırlı olsun, güle güle kullan. Zayıf noktası motordur zaten, alüminyum kapak vs vs.. Suyunu 2-3 günde bir mutlaka kontrol et, hararet yaparsa yine motor yaptırırsın...arkadaşlar merhaba 1 hafta önce p38 aldım 1998 model ki aracı alırken ustaların farkedememesi yüzünden motoru bitik araç aldık araçla ilgili hiçbir bilgim yok komple motor yapılıyor bugün yarın çıkıcak inşallah . sizden öğrenmek istediğim aracın indirip kaldırmada bir problem yok anck memlekete filan giderken yolda arızaya geçerse ne olur şimdiden çok teşekkürler .
Hayırlı olsun, güle güle kullan. Zayıf noktası motordur zaten, alüminyum kapak vs vs.. Suyunu 2-3 günde bir mutlaka kontrol et, hararet yaparsa yine motor yaptırırsın...
Sorunun cevabı: yolda kalırsın
allah razı olsun suyunu kontrol ederimde benim demek istedim aes sistemi ile ilgili molum kronikmiş bir durum olursa allah göstermesin yolda kalma durumu olurmu onla ilgili sordumHayırlı olsun, güle güle kullan. Zayıf noktası motordur zaten, alüminyum kapak vs vs.. Suyunu 2-3 günde bir mutlaka kontrol et, hararet yaparsa yine motor yaptırırsın...
Sorunun cevabı: yolda kalırsın
Ekli dosyayı görüntüle 55370
Ekli dosyayı görüntüle 55370
Range rover p38 icin orjinal panzot..
Fiyat 500tl
Kredı kartı taksıt olabılır..
Range rover p38 icin orjinal panzot..pan
Fiyat 500tl
Kredı kartı taksıt olabılır..