mkisaarslan7
Yeni Üye
İyi akşamlar aranıza yeni katıldım. 1999-2001 modellerde p38 arıyorum. Yardımcı olabilecek olan var mı?
İyi günler aranıza yeni katıldım bilgilerinize, tecrübelerinize, yardımınıza ihtiyacım var. Antalyada oturuyorum İstanbul'dan bir p38 ile ilgileniyorum. Benim acaba arabayı hangi ustaya servise yada orda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı acaba? Arabanın ilanını da paylaşıyorum. 1999 Land Rover Range Rover 4.6 HSE 38.900 TL Sahibinden satılık ikinci el - 328581954
Valla tane bası 100tl fark olunca haftasonu BF tercıh edıp onları taktırdım.. Bayada memnunum suan asfalttakı yol tutus ve sesı bekledıgımden ıyı cıktı..
Bır tek lpg kaldı ondada atıker taktırıcam hayırlısıyla onumuzdekı gunlerde..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hangi şehir?merhaba.bende1998 4.6 hse var..bi ara yurtdışından 2 adet abs pompası getirttim.birini taktırdım.öteki boşta almak
isteyen olursa aldığım fiyata veririm.0 536 7138135..teşekkürler.
Aracın bilgilerini resimlerini gönderebilir misin?Arkadaşlar iyi günler herkese. Ben ankaradan Berke. 2 yıldır p38 kullanıcısıyım. 99 model 4.6 hse var bende. Önceki aldığım sahibi herşeyini bitik halde verdi bana 2 senedir bi ton masraf yaptım motorundan bujilerine vs vs. Çok şükür bir kaç sene götürür bu beni. Lakin öğrenciyim ve bana biraz ağır kaçıyor açıkçası. Daha spor tek kapılı bir araba istiyorum. Aracımda hiç kaza yoktur değişende yoktur. Tramer kaydo yok zaten o derece temizdir. Her özelliği çalışıyor. Ankaranın en temiz p38 i olduğunu iddia ediyorum. Zaten sanayide ki range ustalarıda aynısını söylüyor. Lastikler 3 aylık üzerine yeni jant aldım spor jant 6 ay önce cam filmi çektirdim. Anlayacağınız araba cillop gibi p38 düşünen arkadaşlarım bu yazıma yorum yaparak ulaşırsa daha detaylı konuşabiliriz. Tekrar herkese hayırlı günler..
Özelden mesaj at konuşalımAracın bilgilerini resimlerini gönderebilir misin?
Merhaba ben bir p38 hayraniyim ve sahibinden de bir ilan var uzun zamandir takip ediyorum benzinli ama ilerde tup e gececegim. Sadece ilandan bakarak bilgi verebilirmisiniz az da olsa. Nasil? Sonrada ankarada tavsiye bir usta gerekli araci gosterebilecegim. Tesekkurler. Ilan no 343342211. Simdiden tesekkurler
CEVAP İÇİN TEŞEKKUR EDERIM ... BEN ILK DEFA P38 ALACAGIM ... TEK KORKUM EAS SORUNU ... CIDDEN SOYLEDIKLERI KADAR KORKUTUCU BIR ARIZA MI ? COK SIK SORUN CIKARIYORMU ? BAKIMLARI YAPILDIKTAN SONRA SORUN CIKARMASI ANLAMSIZ GELIYORDA..Ankara 'da Sena Jeep var, Ahmet usta iyidir. Ben de P38 sahibiyim, oraya gidiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sorun çıkartıyor tabi ki. Ama şu var körükler 200TL ve genelde arızayı bunlar yapıyor. Ancak komprasör ve beyin çok maliyetli.CEVAP İÇİN TEŞEKKUR EDERIM ... BEN ILK DEFA P38 ALACAGIM ... TEK KORKUM EAS SORUNU ... CIDDEN SOYLEDIKLERI KADAR KORKUTUCU BIR ARIZA MI ? COK SIK SORUN CIKARIYORMU ? BAKIMLARI YAPILDIKTAN SONRA SORUN CIKARMASI ANLAMSIZ GELIYORDA..