Range Rover P38 Kullanıcıları birer mesaj ve araç modellerini elindeki fazla parçaları ve parça isteklerini yazabilir mi?
Faydalı linkler de olabilir.
mesela eas arızalarını resetlemek ve yükseklik kalibrasyonu için
Information about the EAS Unlock Suite. Used to commuicate with the Range Rover Electronic Air Suspension
www.rswsolutions.com
Service manual rave için
Amacım servislerin ve parçacıların fahiş fiyatlar çekerek Range Rover kullanıcılarını bezdirmesini veya alacakları vazgeçirmesini engellemek. Yoksa bu araçları kullanan kalmayacak ve hurdalıklar bayram edecek veya fiyatlar düşecek. Yakında kullanıcı kalmazsa da bakalım bu tamirciler ne yapacak?
Bursadayım iyi niyetli her yardıma hazırım. Şanzıman motor elektronik olarak bu araçlardan korkmamak gerekli.
Tüm Türkiyeden size tecrübelerimle edindiğim adres ve çözümler sağlamak isterim
1998 model 4.6 aracım nav sistemli. aracın nav ekranını söküp piranha taktım. açılış ekranını değiştirdim. video, tüm yollar geri vites kamerası vs orjinalinden iyi oldu konu ilgi görürse resim eklerim
Elimde çok sayıda ingiltereden aldığım parça var amblem, yazı, ahşap deri sıfır orjinal direksiyonlar, konsollar, orjinal deri kılıflar, teyp, cd player koruucu koltuk kılıfları ahşap dash boardlar. navigasyon.
o kadar ufak tefek şeyler de var ki sayamadığım
istediğiniz parçalar belki benim çöp saydıklarım olabilir.
Neyse belki Range Rover P38 Kulübü buradan kurulur artık