Range Rover & Bolkar Dağları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hilalseyhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,455
Ynt: Range Rover & Bolkar Dağları

Sizi tebrik ediyorum. Fotoğraflar gerçekten çok profesyonel. Paylaşım için tşekkürler. Binek otonuz da harikaymış

Etiketler

yazmadan edemedim aslında tanıdık yerler siz torsların güneyinde biz ise kuzeyindeyiz inanın içim kaynadı o manzaralara hayallere daldım dersem yalan olmaz ellerinize sağlık çok güzel fotolar yüklemişsiniz

hiç hoşuma gitmedi, hatta igrenç buldum, nefret ettim, çokk ilk el, bu nedir kardeşim böyle siz buna arabamı diyorsunuz, bu bir şaheser bu bir dag aslanı, bu beni çıldırtan içimi gıdıklayan bişi !!!...kıızzzzzz ayççaaaaa !! bidaha bu kadar güzel resim çekme adamı delirtme iyi kötü bir arabamız var benim kanıma girmeee aşık oluyom bu senin çektigin resimlerdeki her arabaya ......... önümüzde ne gibi planlar var debakıyım...bu seferki araç ne?

iyi geceler bende yeni bir GEZENBİLİRim
resimlerinize kayıtsız kalmak gerçekten ayıp olur
harcadığınız zaman emek ve yakıta ;) değmiş
teşekkürler...

Süper çalışma çok güzel enstantaneler araba yakışıklı çıkmış,makina da güzel kısacası elinize sağlık

Korhan Yazıcıoğlu
ADANA

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR