98 model 160 hp.Standartı bu tabi.c@n' Alıntı:vtech değilde sizinki dohc si 1993 136 bg bir canavarmı var sizde vtech ler 2001 sonrası 101 bg, vti larda 1996 sonrası 160bg
eğer dohc si ise hele 4 kapı dohc si ise asla satmayın oo bir köşede dursun bence bulunması zorlaşan özel nadide parçalardan kendileri
Teşekkürler.SÜVARİ' Alıntı:Araç ve doğa çok güzel işlenmiş bu fotoğraflarda.............Bu kareleri alan arkadaşı tebrik ediyorum. Sadece araç işlenseydi bu kadar güzel olmazdı...
Ellerinize sağlık.
(Bu kadar Land reklamından sonra firma sizi ödüllendirmeli)
selimsarper' Alıntı:Ayça,
Sen bunu hakettinn..
Güzel olmazmıydı ??
c@n' Alıntı:
_AYCA_' Alıntı:Maşallah ikisine de.Ben de normalde VTi derim ama herkes bilmiyor.
Sizdeki sedan coupe hemde...y.dışından gelme sanırım.Farlar,panjur çok güzel görünüyor
İşte asıl sorun böyle bir aracı satıp offroad aracı almalı mı? almamalı mı ?
Evet Türkiyede görmedim hiç.Benim eski aracım da y.dışından gelen sayılı araçlardandı..14 is vardı..Ama teknik olarak VTi a yakındı.Adı 1.4 tü yanic@n' Alıntı:sedan coupe vti çok uzun uğraşılar sonucu bulgaristana getirebildik. typer kasa çünkü çok az sayıda var ama değer
ben sahibi olduğum 3 adet spor otomobilimide sattım
vti 160 , mondeo 202 bg cadde tipi yarışlar icin modifiye edilmişti , seat leon cupra 301 bg di oda cadde tipi olarak hazırlanmıştı
(cadde tipi yarış dizaynı bilmiyenler icin söylüyorum time trail ve oto drag pist ici yarışları)
malesef şuan otomobil sporlarında olan tek ilişkim FİA cocartına sahip teknik kontrol ve bayrak hakemi olmam çok hızlı yaşanmış bir hayattan sonra spor otomobilleri satıp kendimi dağa taşa vurdum böyle telkin ediyorum kendimi
_AYCA_' Alıntı:Teşekkürler
Videoları da ekledim
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=49750.0
Evet Türkiyede görmedim hiç.Benim eski aracım da y.dışından gelen sayılı araçlardandı..14 is vardı..Ama teknik olarak VTi a yakındı.Adı 1.4 tü yani