Range Rover & Bolkar Dağları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hilalseyhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,470

Etiketler
Ynt: Range Rover & Bolkar Dağları

Araç ve doğa çok güzel işlenmiş bu fotoğraflarda.............Bu kareleri alan arkadaşı tebrik ediyorum. Sadece araç işlenseydi bu kadar güzel olmazdı...

Ellerinize sağlık.

(Bu kadar Land reklamından sonra firma sizi ödüllendirmeli)

Ayça Hanım

Land Rover Firmasına yapmış olduğunuz katkılardan ötürü,
Londra Genel Merkez sizi bir adet LandRover Freelander ile
taltif etmeye karar vermiştir.
Aracınızı törenle teslim almak için 28 şubat 2010 günü
London Royale Palace oteline bekliyoruz.
Ulaşım ve konaklama bilgileriniz 24 saat içinde tarafınıza gönderilecektir.
Saygılarımızla

Dean Trader
Vise President

c@n' Alıntı:
vtech değilde sizinki dohc si 1993 136 bg bir canavarmı var sizde vtech ler 2001 sonrası 101 bg, vti larda 1996 sonrası 160bg

eğer dohc si ise hele 4 kapı dohc si ise asla satmayın oo bir köşede dursun bence bulunması zorlaşan özel nadide parçalardan kendileri
98 model 160 hp.Standartı bu tabi.
Konuyu dağıtmak istemiyorum ama şu da fotosu.
3262020496_fd27fd0229_o.jpg

SÜVARİ' Alıntı:
Araç ve doğa çok güzel işlenmiş bu fotoğraflarda.............Bu kareleri alan arkadaşı tebrik ediyorum. Sadece araç işlenseydi bu kadar güzel olmazdı...

Ellerinize sağlık.

(Bu kadar Land reklamından sonra firma sizi ödüllendirmeli)
Teşekkürler.
Test etme şansı vererek yeteri kadar ödüllendiriyor bence :D

amcası sevsin onu maşşalah ya çok güzel allah gözden nazardan korusun bende arşivimden size resim paylaşıyım bu arada vtech demeyin onun adı ticari adı honda civic vti lütfen lütfen

vti 160 bg sedan coupe ve mondeom koca oğlanım

resme tıklayarak tam boy acınız

c@n' Alıntı:
amcası sevsin onu maşşalah ya çok güzel allah gözden nazardan korusun bende arşivimden size resim paylaşıyım bu arada vtech demeyin onun adı ticari adı honda civic vti lütfen lütfen

vti 160 bg sedan coupe ve mondeom koca oğlanım

resme tıklayarak tam boy acınız

Maşallah ikisine de.Ben de normalde VTi derim ama herkes bilmiyor. :smiley:
Sizdeki sedan coupe hemde...y.dışından gelme sanırım.Farlar,panjur çok güzel görünüyor :smiley:

İşte asıl sorun böyle bir aracı satıp offroad aracı almalı mı? almamalı mı ? :smiley:

_AYCA_' Alıntı:
Maşallah ikisine de.Ben de normalde VTi derim ama herkes bilmiyor. :smiley:
Sizdeki sedan coupe hemde...y.dışından gelme sanırım.Farlar,panjur çok güzel görünüyor :smiley:

İşte asıl sorun böyle bir aracı satıp offroad aracı almalı mı? almamalı mı ? :smiley:

sedan coupe vti çok uzun uğraşılar sonucu bulgaristana getirebildik. typer kasa çünkü çok az sayıda var ama değer
ben sahibi olduğum 3 adet spor otomobilimide sattım
vti 160 , mondeo 202 bg cadde tipi yarışlar icin modifiye edilmişti , seat leon cupra 301 bg di oda cadde tipi olarak hazırlanmıştı
(cadde tipi yarış dizaynı bilmiyenler icin söylüyorum time trail ve oto drag pist ici yarışları)

malesef şuan otomobil sporlarında olan tek ilişkim FİA cocartına sahip teknik kontrol ve bayrak hakemi olmam çok hızlı yaşanmış bir hayattan sonra spor otomobilleri satıp kendimi dağa taşa vurdum böyle telkin ediyorum kendimi

Teşekkürler :smiley:

Videoları da ekledim
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=49750.0

c@n' Alıntı:
sedan coupe vti çok uzun uğraşılar sonucu bulgaristana getirebildik. typer kasa çünkü çok az sayıda var ama değer
ben sahibi olduğum 3 adet spor otomobilimide sattım
vti 160 , mondeo 202 bg cadde tipi yarışlar icin modifiye edilmişti , seat leon cupra 301 bg di oda cadde tipi olarak hazırlanmıştı
(cadde tipi yarış dizaynı bilmiyenler icin söylüyorum time trail ve oto drag pist ici yarışları)

malesef şuan otomobil sporlarında olan tek ilişkim FİA cocartına sahip teknik kontrol ve bayrak hakemi olmam çok hızlı yaşanmış bir hayattan sonra spor otomobilleri satıp kendimi dağa taşa vurdum böyle telkin ediyorum kendimi
Evet Türkiyede görmedim hiç.Benim eski aracım da y.dışından gelen sayılı araçlardandı..14 is vardı..Ama teknik olarak VTi a yakındı.Adı 1.4 tü yani :smiley:

Muhteşem Fotograflar, hepsi duvar kağıtlık olmuş. Ellerinize sağlık. Paylaşım için teşekkürler.

_AYCA_' Alıntı:
Teşekkürler :smiley:

Videoları da ekledim
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=49750.0

Evet Türkiyede görmedim hiç.Benim eski aracım da y.dışından gelen sayılı araçlardandı..14 is vardı..Ama teknik olarak VTi a yakındı.Adı 1.4 tü yani :smiley:

allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin kıymetli nadide parçalardandır vti lar . 1.4 is bahsettiğiniz aractanda vardı oda iyiydi ama bizim sedan coupe de camlar kollu klima yok coupe olmasının tek dez avantajı buda olsa trde tek olmak ayrı keyif

fotoğrafları; teknik olarak değerlendirirsek bir kısmında araç içinde insan bulunuşu ilgi merkezini dağıtıyor, bazılarında perspektif hataları var... amatör çalışma olarak değerlendirirsek foruma güzellik katıyor... tekniğinizi geliştirdiğiniz taktirde çok daha başarılı olacağınızı düşünüyorum...

Bende ilk önce şaşıranlardanım, :smiley: hard off road görüntüleri yok ama, bu araclar hafif arazi şartları düşünülerek üretilmiş, genel olarak lüks ve gösteriş amaçlı satın alınan araçlar kullananların yüzde kaçı asfalt dışı kullanıyor acaba, ben hiç görmedim, araziye de yakışıyorlarmış
güzel fotoğraflar, elinize sağlık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR