KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sword7 hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın ... Bu gün Trabzon sanayide bir defender gördüm , üstüne ford transit 2.9 düz disel motor atmıştı , orijinal motorundan çok şikayet etti yaptırdığı halde olmamış . Bu motoru bilen arkadaşımız var mı ? Sanırım 2000 lere kadar bazı transitlerde kullanılmış ...
Sword7 hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın ... Bu gün Trabzon sanayide bir defender gördüm , üstüne ford transit 2.9 düz disel motor atmıştı , orijinal motorundan çok şikayet etti yaptırdığı halde olmamış . Bu motoru bilen arkadaşımız var mı ? Sanırım 2000 lere kadar bazı transitlerde kullanılmış ...
Gürültüye zate alışkınız önemli olan düşük devirde bile verdiği tork
Aynı motor burda çif lastikli büyük ford minibüste var binek araçlara bile kafa tutuyor hemde dümdüz motor
Arkadaşlar bu gün aracım kapımın önünde duruyor.Sabah 9 akşam 7 sanayideydim...Aracın yine de ufak tefek eksikleri kaldı ama araca binmeme engel değil. Onlarıda ilerki zamanda halledicem artık. Zaten mali olarak bu ayı kapatmış durumdayım :-\ kısacası bende bittim.... Ama aracı kullanınca garip bir tebessüm oluşuyor yüzümde. Zannedersem tüm bu emeklerin karşılığı bu garip tebessüm... Videolarını, son olarak yapılan ıvır zıvırı ve karşılaşılan aksilikleri bir ara eklerim.
Hayırlı olsun dostum...zevkle okudum forumda acmış oldugun konuyu, sıkılmadan usanmadan tek tek hem anlatmıs hem resımlemıssın tebrikler ve teşekkurler diger arkadaslarada katkısı olacagını dusunuyorum, ii gunlerde kullanman temenisiyle kolay geleee
Hayırlı olsun dostum...zevkle okudum forumda acmış oldugun konuyu, sıkılmadan usanmadan tek tek hem anlatmıs hem resımlemıssın tebrikler ve teşekkurler diger arkadaslarada katkısı olacagını dusunuyorum, ii gunlerde kullanman temenisiyle kolay geleee
Teşekkür ederim. Yapacak olanlara tabiki yardımı dokunacaktır, son işlemleri ve karşılaşılan aksaklıkları boş bir zamanımda yazacağım. Bir kaç saat önce turbo borusu yerinden çıktı, onunla bir saat kadar uğraştık. Ortaya aliminyum bir boru koyup kelepçeledik. Yılmadan usanmadan 23 gün boyunca sanayide debelendim durdum. Az çok öğrendik işi artık, ama iyi uydurduk
selam tekrar
senin iş yine iyi 23 gün kadar sürmüş asıl sen benim adam etmeye calışacak oldugum ihtiyar delikanlıyı bir gör senemi alırmı dersin, şaka biryanada sanırım adam gıbı adam ustalarla calısmıssın pek uzmemışler seni yoksa cıdden sanayide iş yaptırmak bir ölüm heleki birde işten anlamıyorsanız aman aman amann
selam tekrar
senin iş yine iyi 23 gün kadar sürmüş asıl sen benim adam etmeye calışacak oldugum ihtiyar delikanlıyı bir gör senemi alırmı dersin, şaka biryanada sanırım adam gıbı adam ustalarla calısmıssın pek uzmemışler seni yoksa cıdden sanayide iş yaptırmak bir ölüm heleki birde işten anlamıyorsanız aman aman amann
Sizlerede kolay gelsin. Gerçekten çok zor bir işin altına girmişsiniz. Azim, para ve zaman en önemli öğeler. Uğraşınca oluyor, ben boyumu aşan bir işe kalkıştım, biraz zorlansam da başardım diye düşünüyorum. Çalıştığım ustalar böyle birşeyi ilk defa yapıyorlardı ama işlerinde çok titizlerdi. Ben tarif ettim onlar usulüne göre yaptı Tam olarak 9 usta'nın elinden geçti araç. Ordan oraya ordan oraya derken, son olarak soluğu egsozcuda aldık. Benimde aracın'da, paranın'da bittiği nokta egsozcu oldu. Allah yardımcınız olsun...
selam tekrar
tesekkurler sagolun ben işin acıkcası biraz alışkınım bundan daha kötü araçlarlada uğraşmıstım ama tek sorunum fazla zaman ayıramamak, umarım kış sonuna kadar bitirmeyi hedefliyorum Allah yardımcın olsun, bu arada birşeyı merak ettım şu an uydurmaya calıstıgınız motor ford puma demişsiniz, bizde bu motorun aracıda bulunmaktaydı hatta bir hafta kadar öncede istanbuldan bir arkadaşa satmıstık, Bu aracın kendisi bulunmazken motoru nasıl bulunabılınio cunki bildigim kadarıyla ford puma arçtan turkıyede sayı olarak 5 gecmedıgı.
tesekkurler sagolun ben işin acıkcası biraz alışkınım bundan daha kötü araçlarlada uğraşmıstım ama tek sorunum fazla zaman ayıramamak, umarım kış sonuna kadar bitirmeyi hedefliyorum Allah yardımcın olsun, bu arada birşeyı merak ettım şu an uydurmaya calıstıgınız motor ford puma demişsiniz, bizde bu motorun aracıda bulunmaktaydı hatta bir hafta kadar öncede istanbuldan bir arkadaşa satmıstık, Bu aracın kendisi bulunmazken motoru nasıl bulunabılınio cunki bildigim kadarıyla ford puma arçtan turkıyede sayı olarak 5 gecmedıgı.