Bunlarda arka tarafın son halinin fotoğrafları, bu arada ben amortisörleri takarken erkan usta bana video çekmiş, videoyu izledikçe görüyorum ki zorum büyükmüş aşağıda o amortisörleri sıkıştırıp takana kadar canım çıktı ))
Uğurcum s rotu benimde içime sinmedi hiç;taaa buradan . Acaba ölçüye uygun getirtsen yada örnek model yapıp sfero falan dökümden imale girsen diye düşündüm. Platinadan yaptığın eğilir gibime geldi.Kolaylıklar dilerim.
Uğurcum s rotu benimde içime sinmedi hiç;taaa buradan . Acaba ölçüye uygun getirtsen yada örnek model yapıp sfero falan dökümden imale girsen diye düşündüm. Platinadan yaptığın eğilir gibime geldi.Kolaylıklar dilerim.
Makaslardan kat almadık aksine ekledik, arkası 85 model blazerın orijinal makasları, 4 yapraktı orijinali ben 1 yaprak daha attırmıştım önceden arkada 5 yaprak var.Önde ise 91 model blazerın orijinal makasları var onlar da 3 yapraktı ona da 1 yaprak attırdık (tam bernolara dayanacak kadar baştan başa) yani hem önü hem de arkayı 1 er yaprakla destekledik.Şu anki esnemesi çok iyi.