Prado Almaya Adım Adım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arcamenel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 560
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 116,198
Selamlar,
Adım Şener bende atladım sanırım ismimi belirtmede mazur görün;)
Saat konusunda evet benimde dikkatimi çekmişti.orjinal saatimiz 12'lik zaman göstergeli olarak tasarlanmış.Bu noktada pek fazla yapacak bir işlem yok:(
Kapı kilitleri araç beyni ile alakalı kendi otomatik kitlenmesi yok.Beyinde tanımlı ise modülle çözülür.Yanlış hatırlamıyorsam coğu araç 20 km hıza cıkınca otomatik kitleniyor.Sanırım bizim araçlardan sonra cıktı bu teknoloji.Ama bir tarafa not ettim kurcalıyacam;)

Etiketler

Videodaki giriş, bizim pradolar da varmı?

Var fakat video da görüldüğü gibi göz önünde değil.Yakıt deposunun açma anahtarının olduğu taraf da içte.Görmek için araca binmeden yakıt düğmesinin olduğu yere doğru eğilmek gerekiyor:smiley:Bir nevi paspasla haşır neşir oluyorsunuz yakından bakıyorsunuz:smiley:

Farklı işlev gösteren aynı sokete bağlanan cihazlarda var.
Arıza tespit cihazı;
Wholesale Icar2 Elm327 Vgate Bluetooth Car Fault Detection Device To Support Android Phones 6 Colors Optional-in Diagnostic Tools from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
Yakıt tasarrufu sağlayan cihaz;
EcoOBD2 Benzine Car Chip Tuning Box Plug and Drive OBD2 Chip Tuning Box Lower Fuel and Lower Emission NitroOBD2 Chip Tuning Box-in Diagnostic Tools from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

Nissan araçlarına uygulanan cihazı bulup denedim fakat çalışmadı uyumluluk önemli sanırım.Farklı marka araçlarda uygulayan ve çalıştığını öğrendim.
Kapıları kitleme cihazı 70 dolar seviyesinde fiyatı bir hayli yüksek kanımca.Yetkili servise uğramakta fayda var.Bir, bir buçuk saatlik bir zaman dilimine ihtiyaç var maliyet 200.-TL civarı.(işcilik dahil)

4 adet 140mm 95mm gümüş tam krom tekerlek merkezi hub kap alaşımlı hubcaps uygun 2007-2013 toyota land cruiser 4000 prado 4.0L
4pcs 140mm 95mm Silver Full Chrome Wheel center Hub Cap Alloy hubcaps Fit 2007 2013 Toyota Land Cruiser 4000 Prado 4.0L-in Rims & Accessories from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
(from AliExpress Android) jant göbeği için sipariş edeceğim ürün
Nihayetin de bugun geldi ürünler gayet düzgün ve kaliteli hissiyatı verdi bana ilk bakışta.İhtiyacım bir taneydi takım halinde dört tane aldım.Bir tanesinin montajını yaptım sıkıntısız hallettim güzel oldu.
3d45ef8563265b25c5329d1c1f979b29.jpg
c3dc1fa4addf51507a0efcb373d0f7ac.jpg
9b30a88d7368208e57f055fedaeb961e.jpg
8463cef84e625a23c983420e5d50e61a.jpg

Öndeki yeni arkadaki eski yıkandı takıldı.

Şener bey,dün servise uğradım.Sizin taktırdığınız airus modülünü sordum. Oradakilerin ne modülden, ne de aynaların kapatılma işinden haberleri yoktu. Bahsettiğiniz modülü elektrik işi yapan bir yerden temin edebilirmiyiz acaba ? Yoksa servisten alıp,sonra mı elektrikçiye gidelim?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR