Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benimkiler de eskimişti,şehir dışında muhtemelen işten anlamayan biri değiştirdi,memnun değildim.Bu ilandaki tipten alayım diyorum.Sizde memnunum diyorsunuz,teşvik edici oldu.
Biraz seslendireyim konuyuMalum bahar ayına girdik Çukurova yağmurlarının da maşallahı var.Su birikintisine (yol kenarından akan sekilde) girdiğinde su sıcraması on cama kadar geliyor yuksel hız değil düşük hızdan bqhsediyorum anlıkta olsa görüntü tamamen kayboluyor.Yagmur tecrubeleriniz benim tecrübemle örtüşüyormu.
Not:Aracı daha cok eşim kullanıyor birde öneri olarak kendisine yagmurlu havalarda GP kullan dedim
Sipariş ettiğim harici lastik sensörleri bugun elime ulaştı.Yukarıda bir kaç resmini paylaştım bir kaç resim daha paylaşacam.
Pratik ve kullanışlı gibi duruyor araca uygulayacağım birazdan.Uyguladıktan sonra birkaç foto atarım.
75 dolara aldım 20 günde geldi.
Yalnız ben aldıktan sonra iki dfa kampanya oldu 60 usd ve 68 usd seklinde kampanyasız hali 93 dolar bir hayli sipariş verilmiş.
Kolay cıkacak gibi değil.Öncesinde sibop bir somun takıyorsunuz arkasından sensoru takıyorsunuz sonrasında ilk taktığınız somunu ters yöne (özel anahtarı var) sensöre sıkıyorsunuz somunu gevsetmeden cıkartmak sensöre zarar verir anca.
Yukarıda paylaştığum resimlerde anahtarda gözükmekte farklı bir anahtar özel yapılmış öyle sagdan soldan alınacak birsey değil. Güvenlik amaçlı takdığınız somunda gözükmüyor göze çarpmıyor.
Ürün suan 93 dolar 60 dolar seviyesine kadat düştü kampanya dahilinde.
Hızlı bir kargo oldu 20 günde geldi.Gecen ayın 15 de sipariş ettiğim jant göbek kapakları henüz gelmedi bir ayı deviriyoruz bugun.
Hong Kong ile çin arasında bir hayli fark var.
Merhaba arcamenel,
Adınızı bilemediğimden böyle yazdım. Paylaşımlarınızı takip ediyorum,
araçla pek ilgili olduğunuzdan iki konuyu size sorayım dedim, belki sizin de dikkatinizi çekmiştir.
Şöyle ki; birincisi, orta konsolda sol üstteki saat, 12'lik sistemde, acaba 24'lük sistemde yapılabilir mi? yani mesela 6:59 değil de 18:59 göstermesi sağlanabilir mi?(Ekteki görüntü)
İkincisi, aracın merkezi kapı kilidi, belli bir hıza çıkınca otomatik kitlenebilir mi?
Aynaları hallettiğinize göre, belki bu konuda da bir çözüm öneriniz olabilir diye düşündüm.