Prado Almaya Adım Adım

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arcamenel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 560
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 114,970
Arkadaslar ikinci sıra klima ısıtma özelliği yok mu.Klavuzda sadece sogutma dan bahsedilmiş oda on klima calıştıgı zaman devreye giriyor seklinde.
İkinci sıra klimada sıcak soguk göstergesi var ama sıcak hava alamadım bir türlü.
Bilgisi olan var ise paylaşırsa sevinirim.

sadece soğutma var, klimanın ayarlandığı derecenin 5 derece kadar altı yada üstüne ayarlanabiliyor üfleme ısısı bide fan hızı ayarı var,
 

Etiketler

Buna benzer bir araç cıkmıştı bir kaç gün önce bu araçmıydı bir bilemedim yalnız daha uygundu fiyatı tabii suanki güncell fiyatlarında yukarısındaydı tabiki.
 

Aynen kendisi , İstanbuldaydı 95000 yazıyodu . 165000 e bugün 2011 yeni kasa 4.0 satıldı İatanbul Alj toyotada .
 





Evet hocam orjinal ebat için hatta peşin ödeme yaparsam biraz daha aşağıya inebilir.
Conti tecrübem binek lastikde olmuştu.Suv için nasıldır tecrübe eden varmı bilmiyorum.Genelde HT yerine AT kullanıyor.Bende arada gidip geliyorum.HT daha agır basıyor.
Sipariş verip vermemeyi kestiremedim.
 

Merhaba, şahsi kanaatim AT almanız yönünde ,nadir de olsa asfalttan çıkacaksanız ne demek istediğimi anlarsınız. Yani AT ile asfaltta da sorunsuz ve keyifli gidiliyorken (ki benimki lassa competus),arazide HT ile işiniz çok zorlaşır.
Bu arada istediğiniz lpg tankı fotosunu özelden gönderdim. Ancak fırsat oldu.:smiley:
 

Merhaba, şahsi kanaatim AT almanız yönünde ,nadir de olsa asfalttan çıkacaksanız ne demek istediğimi anlarsınız. Yani AT ile asfaltta da sorunsuz ve keyifli gidiliyorken (ki benimki lassa competus),arazide HT ile işiniz çok zorlaşır.
Bu arada istediğiniz lpg tankı fotosunu özelden gönderdim. Ancak fırsat oldu.:smiley:
Tesekkürler sanırım dediğiniz gibi yapacam AT alıp birde yol dısına cıkalım diyecem gibi geliyor.
 




Yokohama Geolandar A/T-S 265/65-17

inceleyin bakın.. sizin anlattığınız kullanım şartlarına göre 4 mevsimde de kullanabileceğiniz lastik. (özellikle kar performansı iyidir ama üstatlar varken bana yorum yapmak düşmez teknik açıdan)

biraz daha offroad agırlıklı olsa BF/AT
onunda bir tık üstü offroad olsa cooper st alırdım.
 

AT model üzerine kayıyor hayırlısı bakalım neticede belirli faktörler dahilinde bir karar vereceğim:smiley:
Ek olarak Jant göbeği kapağı fazla olan var mı? Benim bir tanesinde logo yok keyfe keder durum diyelim.Tr de bulamadım net üzerinde aliexpress de her zaman ki var.Bulamazsan sipariş etmeyi düşünüyorum
 

Ben yaklaşık 35000 km dir Yokohama Geolander A/T-S 265/65R17 kullanıyorum. Bu lastik ile 40 cm karada girdim, Doğu Karadeniz yaylalarınada çıktım, uzun yolda çok Yaptım. Son derece memnun olduğumu çekinmeden söyleyebilirim. Gene kendi Kullanım tarzıma uygun lastik alacak olursam şu anki lastiğimin yenisini alırım derim.
Kullanım tarzıma gelince %85 asfalt ve uzun yol %15 asfalt dışı kabul edilebilinir.

Selamlar, saygılar...

Burak


iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 





Linkini verdiğim malzemenin dün siparişini geçtim.Sanal kart ile ödeme gerçekleştiriyorum.Satıcın aldığı geri bildirimler sattığı malzeme sayısı gibi etkenler seçmede etken oluyor.Geri bildirimler dahilinde rayting oluşuyor buda karar aşamasında etkili oluyor.
Sürekli olmasa da zaman zaman alışveriş yaptım cep telefonu aksesuarı kılık gibi suana kadar bir sıkıntı yaşamadım.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,625
Mesajlar
1,521,279
Kayıtlı Üye Sayımız
172,271
Kaydolan Son Üyemiz
flfl112

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst