Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı

Ne zaman istersenizJUNİOR' Alıntı:teşekkür ederim keseyi ayarlayınca arayacagım![]()

Ne zaman istersenizJUNİOR' Alıntı:teşekkür ederim keseyi ayarlayınca arayacagım![]()
Ali Bey tebrikler, güzel iş çıkarmışsınız.ali şen' Alıntı:Hayırlısıyla Vinçimizi yaptık bu gün itibariyle test ettim gayet güzel çekiyor tabiki batılan alan v.s önemlidir bir de araba biraz destekledi mi tamamdır.beklediğimden bence daha iyi![]()
Teşekkür ederim yardımlarınız için bizde vinçli oldukümiterkan' Alıntı:Ali Bey tebrikler, güzel iş çıkarmışsınız.
ali şen' Alıntı:Teşekkür ederim yardımlarınız için bizde vinçli oldukarabayı tahmin edeceğiniz gibi hususi çaktık güzel bir deneme oldu bence kesinlikle iş görür
![]()
ümiterkan' Alıntı:Sadece araç çekmekle kalmadık, yoldaki birçok ağaç ve kayayı da çektik bu vinçleçok işe yarıyor.
Gule gule kullanın Ali bey. Yanlız boyutları biraz kucuk duruyo 4000 lb olduğu kesinmi?ali şen' Alıntı:
tabiki büyük vinçler kadar performans beklenmemeli ama biraz da araba destekledimiğdi bir çok yerde işe yarayacaktır pratik , ekonomik bir çözüm.ben memnunum onu demek istemiştimdopamin' Alıntı:Ali kardeş bence yinede başarılı demişsin videoda " yinede " derken ne anlatmak istedin anlayamadım cehaletimi bağışla biraz açık anlatırmısın
saolun Monti beyMonti' Alıntı:Gule gule kullanın Ali bey. Yanlız boyutları biraz kucuk duruyo 4000 lb olduğu kesinmi?
Ben 4000 lb liğe baktığımda ağırlığı 3000 lb nin 2 katı gibiydi![]()
ali şen' Alıntı:tabiki büyük vinçler kadar performans beklenmemeli ama biraz da araba destekledimiğdi bir çok yerde işe yarayacaktır pratik , ekonomik bir çözüm.ben memnunum onu demek istemiştim![]()