Portatif Solar Güç Ünitesi mi Yapsak?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan theta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 226
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,084

Etiketler

Ynt: Portatif Solar Güç Ünitesi mi Yapsak?

berkcantp' Alıntı:
Kutlarım, emeğiniz boşa gitmedi. Fikir beyanım olamazdı çünkü anlamadığım konu, uğraşınızı sadece takip edebildim.
Katılıyorum. Biz sadece çalışmalarınızı takip edip, kullanımımıza vereceğiniz günü bekleyen ve " bunu da bizim arkadaşlarımız-Türk'ler- yaptı diye gururla bekleyenleriz! ;) ;) ;)

Ynt: Portatif Solar Güç Ünitesi Mi Yapsak?

Bu projeji instructables sitesine koydum; ilk akşamdan favori listesine girdiği mesajı geldi :smiley:
3 yarışmaya birden kabul edildi :smiley:)

Sevdi adamlar bizim portatif solar güç ünitesini.

Eğlenceye devammm...

http://www.instructables.com/id/All-in-One-Portable-Solar-Power-Unit-220V-12V-5V-A/

:smiley:
Beğenecekler tabiki Serdar Bey. Tasarım gayet iyi. Tebrikler. :smiley:
Sitedeki diğer cihazlara bakmak için üye olmak gerekiyormu, pek incelemedim.?

İlk aşamasından itibaren takip ettiğim projenin böyle bir platformda kabul görmesi beni bir TÜRK olarak gururlandırdı tebrik ederim
Ferhat Beyin desteğide bence unutulmamalı
slm. Ersin

Teşekkürler Ünal Bey ve Ersin Bey ;)

Ferhat Bey,
üye olmamız gerekmiyor projeleri görmek için; ama oy vermek için üyelik gerekiyor ;)

Serdar Bey,
Günaydın ve tebrikler...
Keşke bu işi profesyonel seri imalata dökseniz... Elektronik hiç anlamadığım ve fikir yüretemeyeceğim bir konu, ama yapmış olduğunuz ürün tam da aradığım şey derler ya aynen o.

Tekrar tebrikler, sizi takip etmeye devam.

Selamlar, sevgiler...

Burak Dirican

Teşekkürler Burak Bey tebrikleriniz için :smiley:

Seri imalat yapılacak kadar talep olacağını zannetmiyorum; genelde piyasada hazırı bulunmayan pek çok özellik içerdiğinden yaptığım şeylerin maliyeti de pek düşük olmuyor. Ama büyük konuşmamak lazım; belki bir fırsatını bulur yaparım ilerde :smiley:

Bu arada instructables de "featured" dedikleri site yöneticilerinin seçtiği ürünler arasına girdi proje dün.
Bir mail ile bildirdiler bana.

1.5 günde 3940 hit ve 176 favori almış :smiley:)

"Battery Powered" yarışmasında 108 proje arasında 3. popüler
"Great outdoors" yarışmasında 72 proje arasından 2. popüler
"Green design" yarışmasında ise 335 proje arasında 2. popüler durumda şu anda...

Hadi bakalım hayırlısı :smiley:

Not, ben bu mesajı yazarken hit sayısı 4027 oldu :smiley:

Serdar Bey,
Rica etsem linklerini paylaşır mısınız?
Ben bulamadım sitenin içinde.

Sorumun cevabını ben buldum.
Merak edenler için buyrun lütfen...

http://www.instructables.com/id/All-in-One-Portable-Solar-Power-Unit-220V-12V-5V-A/

Bu arada hit sayısı 4603, favori 193 olmuş :smiley:

http://www.instructables.com/contest/batterypowered2014/?show=ENTRIES&sort=POPULAR
http://www.instructables.com/contest/greatoutdoors2014/?show=ENTRIES&sort=POPULAR
http://www.instructables.com/contest/greendesign2014/?show=ENTRIES&sort=POPULAR

Güzel bir gelişme daha oldu; sizinle paylaşmayacağım da kiminle paylaşacağım :smiley:
Biraz önce gelen mail:

Congratulations serdaro!
"All in One Portable Solar Power Unit: 220V + 12V + 5V + Automatic Battery Charge! ;)" has been featured to the Instructables homepage! Being featured by our editors means your Instructable stands out and represents one of the best we have.

Projects like yours make Instructables a great place, and we really appreciate your time and effort. As a thank you, we'd like to give you a 3 Month Pro Membership to Instructables. "

Özetle, projemizin editörleri tarafından ellerindeki en iyi projelerden biri olarak belirlendiğini ve ana sayfada yer almasına karar verildiğini bildiriyor.
Teşekkür olarak bana da 3 aylık ücretsiz "pro" üyelik hediye etmişler :smiley:)

14-06-19-instructables ana sayfa.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR