Piyasadaki Hangi Araç Jantı Defender'e Uyar ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dron Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,350
Ynt: Piyasadaki Hangi Araç Jantı Defender'e Uyar ?..

arkadaşlar bir adet defenderım var benzınlı 3 kapı cok guselbır arac cokta sevıyorum onu zaman zaman terk etmek ıstesemde yapamıyorum sonunda yenıden elden gecırmeye karar verdım 31*11*50 kalın dıuslı lastık aldım genıslıgı 27cm burda asordum ustalara bunu takarsan surtebılır dedıler saseye ama bır baskası ıse ıc gobek celık jant al dedı bır baskası dıs gobek celık jant al dedı lastıklerı de aldım ıyıce kafam allak bullak oldu bu konuda bılgısı olan varsa hatta bana yardımcı olabılecek bulastıklere uygun jant temın edebılecek bır arkadasım varsa lutfen yazın bazı notlar okudum jant yapan arkadaslar varmıs dıye varsa telefonlarını ılgınıze cok tsk ederım yanı defender den anlıyan bu konuda salında jant ust kaput sag sol kapı gıbı parcalarada ıhtıyacım var nerden temıne n edebılırım varsa adres maıl veya telefonları tsk ederım arkadaslar

Etiketler

kodoruba53' Alıntı:
arkadaşlar bir adet defenderım var benzınlı 3 kapı cok guselbır arac cokta sevıyorum onu zaman zaman terk etmek ıstesemde yapamıyorum sonunda yenıden elden gecırmeye karar verdım 31*11*50 kalın dıuslı lastık aldım genıslıgı 27cm burda asordum ustalara bunu takarsan surtebılır dedıler saseye ama bır baskası ıse ıc gobek celık jant al dedı bır baskası dıs gobek celık jant al dedı lastıklerı de aldım ıyıce kafam allak bullak oldu bu konuda bılgısı olan varsa hatta bana yardımcı olabılecek bulastıklere uygun jant temın edebılecek bır arkadasım varsa lutfen yazın bazı notlar okudum jant yapan arkadaslar varmıs dıye varsa telefonlarını ılgınıze cok tsk ederım yanı defender den anlıyan bu konuda salında jant ust kaput sag sol kapı gıbı parcalarada ıhtıyacım var nerden temıne n edebılırım varsa adres maıl veya telefonları tsk ederım arkadaslar

jantlar için şu numaradan Arifle görüş benim slmımı da ilet kendisine yardımcı olur binbir ceşit jant bijon Arif Carpışantürk 0532 769 00 68

birde SPACER konulursa hem yanal dengesi daha iyi olur hemde şık ... ama spacer montajinda icerdeki montaj civatalarinin Jantla uyumu onemli yoksa temas edebiliyor bu yuzden taslamak gerekiyorki bu zayiflatir..haliylede iyi birsey olmaz..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri