Piyasadaki Hangi Araç Jantı Defender'e Uyar ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dron Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,347

Etiketler
Ynt: Piyasadaki Hangi Araç Jantı Defender'e Uyar ?..

100_5542.jpg

cantları 10inc yaptır dış ofsetli üzerine 38 lastik bile takarsın resimdeki LR 110 un üzerindeki cant sanırım 10inc lastiklerde 35 yada 38 gibi duruyor

reis28' Alıntı:
cantları 10inc yaptır dış ofsetli üzerine 38 lastik bile takarsın resimdeki LR 110 un üzerindeki cant sanırım 10inc lastiklerde 35 yada 38 gibi duruyor

Abi lastikler 38 jantlar 8 inch ;D 3+4 toplam 7 cm off-set.

discovery-V8' Alıntı:
Abi lastikler 38 jantlar 8 inch ;D 3+4 toplam 7 cm off-set.

abi 10inc olsa cantlar daha dehşet durur dogru dersin lastikler yanaklardan taşmış fakat felaket yakışıklı görünüyorlar :D :D

tüm araştımalarımdan sora tata nın çit kabin lerin jant ölçülerinin uyduğunu gördüm lakin orta göbekten biraz alınması lazım bir fakta affset i 10 mm disco nun cantı ise 33 mm offset

gökanlro ya bu konuda teşekkür ederim asıl fikir ondan çıktı

dron' Alıntı:
tüm araştımalarımdan sora tata nın çit kabin lerin jant ölçülerinin uyduğunu gördüm lakin orta göbekten biraz alınması lazım bir fakta affset i 10 mm disco nun cantı ise 33 mm offset

gökanlro ya bu konuda teşekkür ederim asıl fikir ondan çıktı

Onur Ciddi Tata jantları uyuyormu LR a ?

gökhan beyin defender 100 ünde kormetal intata için ürettigi samurai jant var (sattığı 100 defenderde)

bu arada çarpışantürk binbir çeşit jant dan jant örnim geldi mükemmel bir çalışma olmuş ve siparişimi verdim

bugün jantı gönderecektim yetiştiremedim aracın arkasında duruyor şu anda sabah fotoları cekerim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,817
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR