Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sword7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 198
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,368
Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

sword7' Alıntı:
Bu gün yanındaydım abimin. Sol ayağını yana doğru hareket ettirmeye başlamış. Bacağındaki ağrıları da hissedebiliyormuş. Ayağa kalkacak Allah'ın izniyle....

maşallah maşallah hadi allahın izniyle iyileşecek...

Etiketler

acil şifalar dilerim büyük gecmiş olsun.konuyu yeni fark ettim tekrardan gecmiş olsun.

Geçmiş olsun.Yaralı arkadaşlara acil şifalar dilerim..

herkese geçmiş olsun.acil şifalar dilerim

Büyük geçmiş olsun.
Yaklaşık bir ay kadar önce Çanakkale de benzer bir olay ölümle neticelendi ne yazık ki!

Tümer' Alıntı:
Büyük geçmiş olsun.
Yaklaşık bir ay kadar önce Çanakkale de benzer bir olay ölümle neticelendi ne yazık ki!
benzer bir olar derken haberin içeriği ile ilgili bilgi linki alabiliriz belki ders çıkarırız kandimize... sağlıcakla kalın

Tümer' Alıntı:
Büyük geçmiş olsun.

başınız sağolsun gezen gurubundanmı tanıyormuyuz.?

Büyük geçmiş olsun. Allah şifaversin yaralı arkadaşlara

tekrar tekrar geçmiş olsun. Allah kimsenin başına vermesin. İnşallah kısa sürede yaralı arkadaşlar eski sağlıklarına kavuşurlar.

Ben haberi atlamışım , neyseki yara alarak kurtulmuşlar, defenderdeki rollcage in nekadar gerekli olduğunun göstergesi bu. Gaz yağı tenekesi gibi tavan, kilit vs. aksesuardan daha önemli malzeme.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Ben haberi atlamışım , neyseki yara alarak kurtulmuşlar, defenderdeki rollcage in nekadar gerekli olduğunun göstergesi bu. Gaz yağı tenekesi gibi tavan, kilit vs. aksesuardan daha önemli malzeme.

Defender da değildi serie 3 tü araç. Rollcage önemli gerçekten....

yavuz-çelikel' Alıntı:
ikiside aynı soydan.
Birazda şans olacka abi, hardtopun çıkmasıyla 3 kişi kurtuldu üzerinden attı araba. Olan uyuyan arkadaşa oldu. Tabi alkolün de etkisi var :S

Felç olan arkadaşın durumunda herhangi bir düzelme yokmuş,yanılıyorumdur umarım.

sword7' Alıntı:
Birazda şans olacka abi, hardtopun çıkmasıyla 3 kişi kurtuldu üzerinden attı araba. Olan uyuyan arkadaşa oldu. Tabi alkolün de etkisi var :S
İşte en tehlikeli sebep ,alkol.Malesef çoğumuz aynı hatayı yapıyoruz.

SON KONULAR - FORUM