Pasaportum Da İran Damgası Olursa Ab, Amerika Ve İngiltere Ye Gidersem Sorun Çıkar Mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turbolinea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,310

turbolinea

Kamp II
Pasaportum da iran damgası olursa Ab, Amerika ve İngiltere ye gidersem sorun çıkar mı?
Bu 3 ülkeye gidiyorum.Schengen Amerika ve İngiltere?
İran a da gitmeyi düşünüyorum yakın zamanda...
İran damgası olursa vizede red yer miyim?
Sınırdan çevrilir miyim?

Ve 2. pasaport almamı tavsiye eder misiniz? İran için...

Etiketler
Ynt: Pasaportum Da İran Damgası Olursa Ab, Amerika Ve İngiltere Ye Gidersem Sorun Çıkar Mı?

turbolinea' Alıntı:
Pasaportum da iran damgası olursa Ab, Amerika ve İngiltere ye gidersem sorun çıkar mı?
Bu 3 ülkeye gidiyorum.Schengen Amerika ve İngiltere?
İran a da gitmeyi düşünüyorum yakın zamanda...
İran damgası olursa vizede red yer miyim?
Sınırdan çevrilir miyim?

Ve 2. pasaport almamı tavsiye eder misiniz? İran için...

USA da sorun cikar.
UK da cikabilir.
Schengen de cikabilir.

Ben 2 pasaport kullaniyordum.

Sonra Israil e gitmek istersen de sorun cikar.

Ynt: Pasaportum Da İran Damgası Olursa Ab, Amerika Ve İngiltere Ye Gidersem Sorun Çıkar Mı?

sana sorun çıkartmazlar yeterki sen git hiç değilse uzun zaman sesin çıkmıyor.bak şimdi yine bu konu çok yazılır çizilir

Hiçbir sorun çıkmaz.

Merhaba,

Benim tavsiyem 2nci bir pasaport alarak, İran damgasını ona vurdurtman. Eğer profilin sağlam ise (Üni mezunu, akıcı ingilizce, çok fazla ülke giriş damgası vs.)

ABD de sorun çıkmaz, ancak kesinlikle en az 2-3 saat İran'da ne yaptın diye sorguya çekerler. İngiltere de aynı şeyi uygular.

Bir kaç yabancı arkadaşımın başına gelmişti ordan biliyorum. Bence 2nci pasaportu al sırf İran için, ve daha sonra imha et.. En azından başın ağrımaz.

abdus30m' Alıntı:
Merhaba,

Benim tavsiyem 2nci bir pasaport alarak, İran damgasını ona vurdurtman. Eğer profilin sağlam ise (Üni mezunu, akıcı ingilizce, çok fazla ülke giriş damgası vs.)

ABD de sorun çıkmaz, ancak kesinlikle en az 2-3 saat İran'da ne yaptın diye sorguya çekerler. İngiltere de aynı şeyi uygular.

Bir kaç yabancı arkadaşımın başına gelmişti ordan biliyorum. Bence 2nci pasaportu al sırf İran için, ve daha sonra imha et.. En azından başın ağrımaz.

schengen ülkeleri sorun çıkarır mı?

Bu sorun beni de düşündürüyor.
Pasaportumun süresi bitiyor, bugünlerde yenilemem lazım.
10 yıllık alayım, kafam rahat olsun diyorum ama, önümüzdeki ay İran gezisi yapacağım.
Sonrasında sıkıntı yaşarım diye sanırım 1 yıllık alacağım, ve sonunda çöpe atacağım. :(

Bunu ilk kez duyuyorum damga Israil pasaport damgasi degil ki sorun ciksin.

"delinin biri kuyuya bir taş atmış kırk tane akıllı çıkaramamış" dedikleri bu olsa gerek...
konuyu açan arkadaşın sorunları vardı. Zaten artık foruma da giremiyor. Konunun gerçeklik payı olduğunu düşünmüyorum.

Arkadaşım ihracat yapıyor. pasaportunda iran damgası olduğu gibi defalarca şengen alarak bütün avrupa ülkelerine de gitmiş ve mal satmıştır. .. Korktuğunuz gibi bir durum olsaydı hiçbir avrupa ülkesine gidemez vize alamazdı. Ayrıca İran izlenimlerini sorduğumda yanıtı şu oldu:
" Sanki her yer Amerikan malı dolu. Bütün amerikan malı elektroniklerin Daha Türkiye ye gelmemiş modellerinden her türlü amerikan arabasına kadar... İnsanın aklına Amerika ile İran petrol fiyatlarını artırmak için oyun mu oynuyor sorusu geliyor. " dedi...

Allah herşeyin hayırlısını versin.

İran damgasinin sorun cikarttigini daha once baska mecralarda da okumus/duymustum.
O yuzden kafam karisik.
Simdi okuduklarim da baska anlatiyor.
Bilemiyorum.
Offff!..

Hiç bir Problem teşkil etmez ayrıca İkinci Pasaport filan bahseden arkadaşlara sormak istiyorum sınır kontrolleri sadece pasaporta bakmakla kalmıyor ayrıca kişinin ülkeye kaç kez girdiği sistemden anlaşılıyor anlayacağınız ikinci pasaport saçmalıktır Kaldı ki Amerika senin İrana girip girmediğini bilmeyecek mi Böyle mevzularla milletin kafasını karıştırmayalım PASAPORTTA İRAN VİZESİ HİÇBİR ÜLKE İÇİN PROBLEM TEŞKİL ETMEZ yeter ki sabıka kaydın bulunmasın bilmem anlatabildim mi?

erguncan' Alıntı:
Hiç bir Problem teşkil etmez ayrıca İkinci Pasaport filan bahseden arkadaşlara sormak istiyorum sınır kontrolleri sadece pasaporta bakmakla kalmıyor ayrıca kişinin ülkeye kaç kez girdiği sistemden anlaşılıyor anlayacağınız ikinci pasaport saçmalıktır Kaldı ki Amerika senin İrana girip girmediğini bilmeyecek mi Böyle mevzularla milletin kafasını karıştırmayalım PASAPORTTA İRAN VİZESİ HİÇBİR ÜLKE İÇİN PROBLEM TEŞKİL ETMEZ yeter ki sabıka kaydın bulunmasın bilmem anlatabildim mi?

Şöyle anlayabiliriz mi beyanınızdan: Siz daha önce İran'a gittiniz ve daha sonra hiç problem yaşamadan ABD'ye de gitttiniz, çünkü sabıka kaydınız yoktu.

Bunu yaşayıp da yazdınız?

Aynen doğrudur pasaportta ermeni kaşesi varsa azerbaycana girmeniz zor israil kaşesi varsa irana girmeniz zor abhazya ve güney osetya kaşesi varsa gürcistana girmeniz sıkıntılı bunun haricinde avrupa ve Amerikaya giriş ve çıkışlarda sıkıntı olmamakta

iran, azerbaycan,ermenistan ,çeçenistan,dağıstan,gürcistan bu bölgelerle yollarla alakalı sorusu olanlar sorabilir yardımcı olmaya çalışırım aracımla sürekli bu hatlardayım

Saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri