Pajero Evolution

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 682
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 84,730

Etiketler

Ynt: Pajero Evolution

altay41' Alıntı:
kursat,
senin araca dodik de olsa daha iyi durmazmi ;) lastikler cok disarida kalmis

Altan abi, dodik düşünüyorum ama bu araç için orjinal üretilen bişey yok kendim yapıcam onuda aceleye getirmiyorum. Ama bu halide rahatsız etmiyor beni arazidede işime yarıyor hatta :smiley:

Kürşat Bey ben şimdiye kadar daha çok toyota kısmına takıldığım için, bir de daha önceden bir toyota binek araba sahibi olduğum için toyotayı sorunsuzluk yönünden çok iyi tanıyorum. Aklımızda toyota motoru ölmez gibi bir düşünce oluştu. Ancak mitsubishi hakkında pek bir bilgim yok. Sizin mitsubishinin bu yönü hakkında düşünceleriniz ve edindiğiniz fikir nedir acaba?

Vanguard' Alıntı:
Kürşat Bey ben şimdiye kadar daha çok toyota kısmına takıldığım için, bir de daha önceden bir toyota binek araba sahibi olduğum için toyotayı sorunsuzluk yönünden çok iyi tanıyorum. Aklımızda toyota motoru ölmez gibi bir düşünce oluştu. Ancak mitsubishi hakkında pek bir bilgim yok. Sizin mitsubishinin bu yönü hakkında düşünceleriniz ve edindiğiniz fikir nedir acaba?

Mitsubishi en az toyota kadar sağlam. Araçları ve parçalarını dakar da test eden bir firma. Mesela benim vx80 im vardı, bugün lifftte pajeromun şaftlarına baktım vx80 den daha kalın. Ki vx80 en sağlam toyotalardan biridir.

Motor verimliliği olarakda toyotaların aynı modellerinden daha iyi.

Japon araçları genel olarak sağlam zaten diğerlerinden. Parça bulma mevzusu ve fiyat mevzusuda tüm japonlarla aynı.

evet abi benimde bugune kadar bildiğim bişey yanlısmıs az önce senden öğrendim ;D
mıtsu toyotaya göre daha saglammışş ;D :p

aslanaybars' Alıntı:
evet abi benimde bugune kadar bildiğim bişey yanlısmıs az önce senden öğrendim ;D
mıtsu toyotaya göre daha saglammışş ;D :p

biri diğerinden daha sağlam demek yanlış olur, ikiside eşit bence. Ama modeline göre farklar gösterir.

kesinlikle katılıyorum eşit olmakla beraber model farkı cok seyi degiştirir....
ona bakarsak yusuf arkadasımızın nıssan patrol gr modeli de cok saglam bi arac..
yine aynı balum nickli moderatöründe aracı gercekten cok saglam bişey...
ama suda bi gercek sonucta hepside japon ve hepside takdir edilecek araclar...
ben sunu biliyorum ki bu sahsi görüşüm japon arabasından daha saglam bi arac tanımıyorum he belki g ::smiley:

Araçları kıyaslarken duygusal yaklaşmamız çok normal, çünkü bizim ise ya da sempati besliyorsak onun her konuda en iyi olmasını istiyoruz hep. Ama bunu yarıştırmak olarak düşünmemek lazım. Zaten sorarken bir marka savaşı çıkarmaktan hep çekinerek soruyorum. Benim buradan çıkardığım mitsubishiye de toyota kadar güvenebilirsiniz. İkisi de japon ruhu taşıyor :smiley:

Vanguard' Alıntı:
Araçları kıyaslarken duygusal yaklaşmamız çok normal, çünkü bizim ise ya da sempati besliyorsak onun her konuda en iyi olmasını istiyoruz hep. Ama bunu yarıştırmak olarak düşünmemek lazım. Zaten sorarken bir marka savaşı çıkarmaktan hep çekinerek soruyorum. Benim buradan çıkardığım mitsubishiye de toyota kadar güvenebilirsiniz. İkisi de japon ruhu taşıyor :smiley:

Pajero 3500 v6 toyota vx100 kadar sağlam ve vx100 ile yapılanbilen off roadun hepsini birazda fazlasını yapabilecke bir araç , ama vx80 ile kıyaslarsan vx80 daha sağlam bir araç. Ama bj60 da vx80 den daha sağlam bir araç.

Araçlar ne kadar konfor ve modern motor olursa sağlamlıkları daha azalıyor. Ne kadar kamyona yaklaşıyorsa sağlamlaşıyor ;D

işde bende bunu soracakdım abi off road araçları bildiğimiz üzere sizinde tabirinizle kamyonsu yani dahada açığı elektrik ve elektronik kısımı olmayan mekaniğe dayalı araçlar
aslında mekanik aksamlı araçlarda da abs asr vb sistemler var işte buda sürücü beyninde saklı yani insan mekanik aksamlı araçları kullanırken arkasına yaslanmak yerine araçla özdeşleşmeli zevki de burada zaten.
Soracağım da ileriye doğru off road Q7 porşe X5 lerlemi olacak acaba : )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR