Pajero Evolution

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 682
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,179
Ynt: Pajero Evolution

neden olmasın, şu anda da Q7 yada Cayene 'i 20 000 e alıp 10 000'e de modifiye edebilseydik kesin yapardık :smiley:

elektronik sistemlerin arazi kabiliyeti ve sağlamlığı yeterince iyi olduğunda, ve bakım, tamir gibi giderleri ucuzladığında hepimiz o tip araçlara geçicez.

Buna şöyle örnek vereyim. Mesela bundan 10 sene önce profesyonel fotografçılar dijital fotografın asla filmli fotograf kadar iyi olamayacağını ve asla kullanmayacaklarını söylüyorlardı. Ama günümüzde dijital fotograf o kadar gelişti ve ucuzladıki, artık film üretilmiyor nerdeyse ve film kullanan profesyonel fotografçı kalmadı.

Etiketler

Kürşad bir uzmanlık sorum var sana. Belki daha önce soruldu ve yanıtlandı ama ben maalesef denk gelmedim.
Senin araçta sanırım ön + arka dif kilidi ve içeriden sertlik ayarlı amortisör mevcut. Bu özellikler 1999 model 2.8 dizellerde dahil bütün modellerde standart mıdır? Değil ise şasi kodundan veya neresinden bakılarak anlaşılabilir?

mergen' Alıntı:
Kürşad bir uzmanlık sorum var sana. Belki daha önce soruldu ve yanıtlandı ama ben maalesef denk gelmedim.
Senin araçta sanırım ön + arka dif kilidi ve içeriden sertlik ayarlı amortisör mevcut. Bu özellikler 1999 model 2.8 dizellerde dahil bütün modellerde standart mıdır? Değil ise şasi kodundan veya neresinden bakılarak anlaşılabilir?

Merhaba Şükrü,

Bu araçlarda orta ve arka difransiyel kilidi, amartisör sertlik ayarı var ve 98-99 kasa hem 3500 v6 larda hem 2.8 TD lerde hepsinde standart olarak bunlar mevcut. Olmayanı yok diye biliyorum.

2.6 motorlularda kilit yok ama onların bazılarında çıkıyor.

hop hopp araban güzel dedik şimarma ne o toyotadan falan saglam duymiyim bi daha
şukru kardeş bu araçlarda onlerde kilit yok takilmiyor çunki salincakkk sallanip duruyor kopuyor tam turlarda gaza koydugun anda aks eldee araç patatess uyduruk kiydirik seyindirik bir araç ohhh bee

dur cemin topigine gidiyim şimdi....

RedlinE' Alıntı:
hop hopp araban güzel dedik şimarma ne o toyotadan falan saglam duymiyim bi daha
şukru kardeş bu araçlarda onlerde kilit yok takilmiyor çunki salincakkk sallanip duruyor kopuyor tam turlarda gaza koydugun anda aks eldee araç patatess uyduruk kiydirik seyindirik bir araç ohhh bee

bok atma adamın arabasına ;D ;D

ceme yapılır ama sorun yok ;D ;D

RedlinE' Alıntı:

:D :D eheueheueheu

RedlinE' Alıntı:

hahaha Antalyaya giderken alırım anahtarını ;D ;D ;D

Bu arada benim arabanın rolantide titreme testi nasıl yapılıyor biliyormusunuz, bir bardak su alıp kaputa koyuyorsun suda titreşim varsa bujileri ve kablolarını değiştiriyorsun. Su bile titremeyecek ;D ;D ;D

He Cemin araba periyodik bakımdaydı dün ;D

Tempus' Alıntı:
Bu arada benim arabanın rolantide titreme testi nasıl yapılıyor biliyormusunuz, bir bardak su alıp kaputa koyuyorsun suda titreşim varsa bujileri ve kablolarını değiştiriyorsun. Su bile titremeyecek ;D ;D ;D

He Cemin araba periyodik bakımdaydı dün ;D

haftalık periyodik bakımmı ,şanzıman değişimi,turbo tamiri vs ;D ;D ;D

toprak adamin rengi musahit sorun yok..

Kurşat o anaktari bende benzincide alirim haberin olsun.

şajman :smiley:

Tek rakibim H3, bu arada o H3 e 60 yaşlarında bir teyze pazar alışverişi yapıp bindi ;D ;D ;D

[attachment=1]

IMG_0282.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR