Pajero Evolution

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 682
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,163
Ynt: Pajero Evolution

şaka bi yana bi sürü insan offroadla ilgilensin ilgilenmesin dönüp imrenerek bakacak.allah nazardanda korusun.kazaya filan sebep olmazsınız inşallah aracınıza bakarken yolu kaybetmez insanlar.çok alımlı oldu gibime geliyor

Etiketler

Bakalım, ben off road aracının güzel ve bakımlı görünmesininde mümkün olduğunu düşünenlerdenim. Hatta birgün off road yarışlarına katılırsam bir araçla o bile pırıl pırıl olur :smiley:

Allah herkese gönlüne göre versin.

Tamponları kaplamak sıkıntılı ve her sürtünmede komple kalkar kaplama, o nedenle tamponlar siyah olucak. kromajlı yerlerde siyah olucak. Zaten bir iki ay içinde ön arka tampon demir yapılıcak.

valla ne diyim kürsad abi senin projelerini pür dikkat izliyorum imreniyorum ne diyim ::smiley: boş vaktim olsa eger bende ugrasmak bişeyler yapmak istiyorum ama malum benim iş ağır ;D o yüzden de alacagım arabada halihazır bi arac olcak buna kesin karar verdim benim yapacagım tek sey anca lastik degişimi olur su durumda ;D o kadarda olsun ;D
nitekim takibe devam...........

aslanaybars' Alıntı:
valla ne diyim kürsad abi senin projelerini pür dikkat izliyorum imreniyorum ne diyim ::smiley: boş vaktim olsa eger bende ugrasmak bişeyler yapmak istiyorum ama malum benim iş ağır ;D o yüzden de alacagım arabada halihazır bi arac olcak buna kesin karar verdim benim yapacagım tek sey anca lastik degişimi olur su durumda ;D o kadarda olsun ;D
nitekim takibe devam...........

Teşekkürler gönlünüze göre versin :smiley:

renk seçiminiz çok güzel, eski kasa Ford Ranger STD lerde bu rengin bir ton koyu ve metaliği kullanılıyor daha etkileciyi bir görüntü açısından onada bir göz atmanızı tavsiye ederim. Saygılar...

Arabanın ilk arazi denemeleri :smiley:

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

195960_10150123321622759_662992758_6647372_6353313_n.jpg

195925_10150123369462759_662992758_6648454_5895002_n.jpg

200016_10150123341502759_662992758_6647792_2417179_n.jpg

199923_10150123341962759_662992758_6647804_1644123_n.jpg

valla arkadaşlar ben gördüm beğendim gayet iyi iş eminim daha iyide olacak imrendim bile diyebilirim çok net

merhaba kürsad bey aracınız hayırlı olsun arac hakkında bilgi alabilirmiyim aracı kaça malettiniz aracınızda diffransiyel kilidi varmı?bende pajero almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz yakıtı vergisi ne kadar ?aracınızdan memnunmuısunuz kusura bakmayın biraz fazla oldu 8)

vwcaravelle' Alıntı:
merhaba kürsad bey aracınız hayırlı olsun arac hakkında bilgi alabilirmiyim aracı kaça malettiniz aracınızda diffransiyel kilidi varmı?bende pajero almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz yakıtı vergisi ne kadar ?aracınızdan memnunmuısunuz kusura bakmayın biraz fazla oldu 8)

Merhaba teşekkürler, 3.5 v6 larda orta ve arka difransiyel kilitleri standart. Standart lastiklerle iyi bir lpg ile 35 krş a kadar şehir içi tüketimi düşebilir en fazla 40 krş yakar. Vergisini unuttum eski sahibi yatırdı ama 600 civarıydı sanırım 6 aylık. Araçdan memnun olmasam bunca masraf edermiyim :smiley:

Maliyetine gelince araç alımı karışık biraz, 20 000 e de araç var 30 000 e de standart. Tamamen sizin temizlik , kaza vs durumuna bakışınıza göre değişir. Ben çok temiz bir araç tercih ettim

:D benim araca kız gibi diycem babacan birşey bakalım işte kışa doğru hazır olur gibi :D ama Kürşad dirilmiş senin araç gerçekten hoşuma gitti.ben cemafer in ordayım sen nirdesin?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR