Pajero Evolution

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 682
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,177

Etiketler
Ynt: Pajero Evolution

renk değişimi başladı :smiley:

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

IMG_0269.jpg

IMG_0270.jpg

IMG_0271.jpg

turuncu aslında bu kadar cart bir turuncu değil ama bu ışıklar altında farklı görünüyor

[attachment=1]

[attachment=2]

IMG_0272.jpg

IMG_0273.jpg

emrah artarslan' Alıntı:
kürşat bey merhabalar;

ilgiyle takip ediyorum sizi çünkü şuan off road ta kullandığım toyota hj 60 ımı satıp satmamak arasındayım. satarsam hiç düşünmeden sizin araçtan almayı düşünüyorum. bir de sorum olacak aracta şnorkel yokken su geçişinde sıkıntı yaratmıyor mu beni bilgilendirirseniz sevinirim

Merhaba, su geçişinde eğer filtrenin hava aldığı ağıza su gelirse şnorkelsiz ve su çok miktarda gelirse her arabada sıkıntı olur. Ama bu su geçişinde sıkıntı olucak yükseklikde değildi benim araba için.

Tempus' Alıntı:
Merhaba, su geçişinde eğer filtrenin hava aldığı ağıza su gelirse şnorkelsiz ve su çok miktarda gelirse her arabada sıkıntı olur. Ama bu su geçişinde sıkıntı olucak yükseklikde değildi benim araba için.

teşekkür ederim bilgi için bakalım satarsam eğer bu araçtan alıcam hayırlısı

kürşad bey arman beydeki(suzuki grandoto bostancı) 2.8 bordo pajero yu gördünüzmü.dış görüntü sizin aracı andırıyo.2.8 dizel i hatta gördüyseniz o aracı tavsiye edermisiniz

tyt.fan' Alıntı:
kürşad bey arman beydeki(suzuki grandoto bostancı) 2.8 bordo pajero yu gördünüzmü.dış görüntü sizin aracı andırıyo.2.8 dizel i hatta gördüyseniz o aracı tavsiye edermisiniz

Murat bey görmedim hiç ama görsem bilsem bile usta bir servise göstermeden ben ne desem boş olur, sadece kendi aracım ve yakın çevremde bildiğim araçlar hakkında konuşabilirim, servis geçmişlerinide bilirim çünkü.

teşekkür.sizin markanın dizel i ile ilgili ilyas beyle filan konuşmuşsunuzdur belki dizelle ilgili bi fikriniz oluşmuştur diyede düşündüm.

tyt.fan' Alıntı:
teşekkür.sizin markanın dizel i ile ilgili ilyas beyle filan konuşmuşsunuzdur belki dizelle ilgili bi fikriniz oluşmuştur diyede düşündüm.

2.8 dizel için iyi diyorlar ama hiç kullanmadım, motor gücünde ciddi fark var 3.5 v6 ile ama dizelinde kalkış torku iyi, lpg derdiniz yok, isterseniz extra intercoler chip vs ile güç arttırılabilir. Sonuçda pajero hepsi sağlam

schweps' Alıntı:
2.8 lerde fazla yakıt sarfiyatı olduğu şikayetlerini okumuştum.

neye göre fazla ? mesela discovery 2 td5 de lpg li discovery 2 v8 kadar yakıyor. Dizel araç 30 krş yakar sanıyorsanız tabi aldanırsınız.

adaeada' Alıntı:
renk çok iyi olmuş bitince dahada güzel durucak

Saol Ekrem , renk biraz daha fakrlı aslında bitince gün ışığında çekicem. Tavan kanal kenarı kromajlı çıtaları, kapı kollarıda siyah oluyor, ön panjur tamponlar siyah oluyor. Hepsi birleşince güzel olucak :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR