Pajero Evolution

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 682
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,178
Ynt: Pajero Evolution

Ruhsata rengi ile ilgili bir işlem yapılıyor değil mi?

Bu arada araç gerçeten çok güzel duruyor, bitince kimbilir nasıl olacak. Nazar değmesin.

Etiketler

sertem41' Alıntı:
Ruhsata rengi ile ilgili bir işlem yapılıyor değil mi?

Bu arada araç gerçeten çok güzel duruyor, bitince kimbilir nasıl olacak. Nazar değmesin.

Ruhsat değişicek renk işletilicek aksi şekilde trafikde kullanmak mümkün değil.

Tempus' Alıntı:
Saol Ekrem , renk biraz daha fakrlı aslında bitince gün ışığında çekicem. Tavan kanal kenarı kromajlı çıtaları, kapı kollarıda siyah oluyor, ön panjur tamponlar siyah oluyor. Hepsi birleşince güzel olucak :smiley:

tamponlar çelikmi kürşat bey??

ilyas beyin yaptığı 3.2 dakar 5 kapı aracı görmüşmüydünüz.çok etli bi aliminyum kullanarak çok şık bi çalışma yapmıştı.elektrostatik kaplama yapılmadan aliminyumken bile çok şıktı

tyt.fan' Alıntı:
ilyas beyin yaptığı 3.2 dakar 5 kapı aracı görmüşmüydünüz.çok etli bi aliminyum kullanarak çok şık bi çalışma yapmıştı.elektrostatik kaplama yapılmadan aliminyumken bile çok şıktı

Yok görmedim ama sorarım fotograflarını

Tempus' Alıntı:
Saol Ekrem , renk biraz daha fakrlı aslında bitince gün ışığında çekicem. Tavan kanal kenarı kromajlı çıtaları, kapı kollarıda siyah oluyor, ön panjur tamponlar siyah oluyor. Hepsi birleşince güzel olucak :smiley:
kürşad emeğine sağlık ben nasıl duracağını tahmin ediyorum söylediklerinden dediğin şekilde çok vahşi olıcak maşallah diyelim nazar değmesin merakla bekliyoruz kaplama maliyeti nedir sakıncası yok ise yazarmısın tşk

adaeada' Alıntı:
kürşad emeğine sağlık ben nasıl duracağını tahmin ediyorum söylediklerinden dediğin şekilde çok vahşi olıcak maşallah diyelim nazar değmesin merakla bekliyoruz kaplama maliyeti nedir sakıncası yok ise yazarmısın tşk

Çok teşekkürler Ekrem , kaplama işi için fiyat veremem malesef tamamen bana özel bir iş, asla bana yapılan fiyata yapmazlar :smiley:

cemtascioglu' Alıntı:
kursocum g4 ıcın arac land olmalı olmaz oyle ;D

G4 diil kardeşim bu Karayolları Acil Yardım rengi G4 bir discovery 2 sürekli bir yerde kalınca acil yardıma gitmek için, sarı çakarda takıcam tepeye ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.