sertem41' Alıntı:Ruhsata rengi ile ilgili bir işlem yapılıyor değil mi?
Bu arada araç gerçeten çok güzel duruyor, bitince kimbilir nasıl olacak. Nazar değmesin.
Tempus' Alıntı:Saol Ekrem , renk biraz daha fakrlı aslında bitince gün ışığında çekicem. Tavan kanal kenarı kromajlı çıtaları, kapı kollarıda siyah oluyor, ön panjur tamponlar siyah oluyor. Hepsi birleşince güzel olucak
alii38' Alıntı:tamponlar çelikmi kürşat bey??
tyt.fan' Alıntı:ilyas beyin yaptığı 3.2 dakar 5 kapı aracı görmüşmüydünüz.çok etli bi aliminyum kullanarak çok şık bi çalışma yapmıştı.elektrostatik kaplama yapılmadan aliminyumken bile çok şıktı
Tempus' Alıntı:neye göre fazla ? mesela discovery 2 td5 de lpg li discovery 2 v8 kadar yakıyor. Dizel araç 30 krş yakar sanıyorsanız tabi aldanırsınız.
kürşad emeğine sağlık ben nasıl duracağını tahmin ediyorum söylediklerinden dediğin şekilde çok vahşi olıcak maşallah diyelim nazar değmesin merakla bekliyoruz kaplama maliyeti nedir sakıncası yok ise yazarmısın tşkTempus' Alıntı:Saol Ekrem , renk biraz daha fakrlı aslında bitince gün ışığında çekicem. Tavan kanal kenarı kromajlı çıtaları, kapı kollarıda siyah oluyor, ön panjur tamponlar siyah oluyor. Hepsi birleşince güzel olucak
adaeada' Alıntı:kürşad emeğine sağlık ben nasıl duracağını tahmin ediyorum söylediklerinden dediğin şekilde çok vahşi olıcak maşallah diyelim nazar değmesin merakla bekliyoruz kaplama maliyeti nedir sakıncası yok ise yazarmısın tşk
anlaşıldıTempus' Alıntı:Çok teşekkürler Ekrem , kaplama işi için fiyat veremem malesef tamamen bana özel bir iş, asla bana yapılan fiyata yapmazlar
cemtascioglu' Alıntı:kursocum g4 ıcın arac land olmalı olmaz oyle ;D
;D ;D ;DTempus' Alıntı:G4 diil kardeşim bu Karayolları Acil Yardım rengi G4 bir discovery 2 sürekli bir yerde kalınca acil yardıma gitmek için, sarı çakarda takıcam tepeye ;D ;D ;D