Pajero Evolution

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 682
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,307
Ynt: Pajero Evolution

belli olmaz bence..
wv nin ciddi bir alıcı kitlesi var.. fiyat,donanım politikası düzgün olursa tozunu da atabilir.. (tabi japonların sorunsuz araç ürettiğini unutmadan)

dış görünüm beni çok çarptı açıkçası:smiley:

Etiketler

bence belki ilk zamanlarda kamyonet kullanıcılarında bir eğilim olabilir ama zaman içerisinde japona dönüş olur diye düşünüyorum.

amarok görüntü olarak çok güzel, ama wv en başarılı motorları benzinli tsi lar, dizeller japonlar kada iyi ve uzun ömürlü olurmu emin değilim.

Birde rakibi olan tüm firmalar yıllardır bu kamyonetleri ağır iş şartları için üretiyor. wv için ise yeni bir tecrübe uzun vadede ağır kullanımı ne kadar karşılayacak araba görücez.

Touareg test etme ve arazide kullanma fırsatım olmuştu, çok başarılıydı araba hem otobanda hem arazide.

zapatista' Alıntı:
belli olmaz bence..
wv nin ciddi bir alıcı kitlesi var.. fiyat,donanım politikası düzgün olursa tozunu da atabilir.. (tabi japonların sorunsuz araç ürettiğini unutmadan)

dış görünüm beni çok çarptı açıkçası:smiley:

belli olmaz bencede vw nin ciddi bir %!'% kitlesi var prenminyum marka olarak kakalıorlar sıra beklememk için 0 ı 60 lira olan arabayı 65 e alanalr var... adamlar türkiyeyi adam yerine koyup araba göndermiyorlar bizim milletimiz aç gibi saldırıyor scirocclar passatlarda durum böyle . ayrıca belirteyim bende vw ciyim

1999-2005 yılları aralığında sırasıyla golf,bora.passat kullandım.(aile genişledikçe arabalar büyüdü :smiley:)bora dışında diğer ikisi başarılı arabalardı ama verdiğim para ya bakınca bence doğru orantılı değildi diye düşünüyorum.

yahu millet amarok konusuna ne kadar açmış :D

tempus un dediği gibi wv dizel motorları japonlarınki ile boy ölçüşemez gibi geliyor. örneğin dizel motorlarında bildiğim kadarıyla kronik bir turbo sorunları var zannediyorsam..
düşünsenize japon pic-up ları dünyanın her kıtasında her türlü yol ve hava şartında tercih ediliyor. pazarlama stratejilerinin iyi olması yanında gerçektende kaliteli olduklarınında kanıtı.

kupeli tempus beyy sizden en kisa zamanda kara akrebim bayandan kedimm col aslanim yavru canavarim kralina mokoko baslikli bir yeni patrolunuzu tanitma başligi istiyoruz acillll

RedlinE' Alıntı:
kupeli tempus beyy sizden en kisa zamanda kara akrebim bayandan kedimm col aslanim yavru canavarim kralina mokoko baslikli bir yeni patrolunuzu tanitma başligi istiyoruz acillll

açıcam açıcam zaten şu an tamponlarım yapılıyor antalyada gelir fotolar ;D

pajeromun eksik olan yerleri dün itibariyle Ahmet başkanın garajın da yapılmaya başlandı . yapılanlar yan basamaklar üst sepet ve merdiveni tepe lambaları ve öne (tampona) 2 adet hella delici sis.dif.korumaları. yarın akşama bitecek pazartesi resimlerini yüklerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR