Pajero Evolution

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 682
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,005
Ynt: Pajero Evolution

uğurİNAN' Alıntı:
arkadaşlar bu bölümü ilk gününden itibaren büyük bir keyif ve hayranlıkla takip ettim.dün bu saatlerde başka bir araç için sevgili kürşad beyle telofonda konuşurken birden spontan bir şekilde arabayı satın aldın :smiley: rüya gibi :smiley:arabamın bu hale gelmesinde başta kürşad bey olmak üzere emeği geçen herkeze teşekkür ederim :smiley:

Uğur Bey hayırlı olsun aracınız. Allah güzel günlerde zevkle kullanmak nasip etsin.
Aracınızı bir kere kullanma şansım oldu. Gaza basınca çok zevk alacaksınız emin olun :D

Tempus' Alıntı:
valla aniden oldu yine sohbet ederken satıldı araç. Uğur beye hayırlı uğurlu olsun, ben hep çok bakımlı ve temiz araçlar sattım, alan arkadaşlarımın hepsi dostum oldu. Bu araç içlerinde belkide en temiz olanı.

Pajero 3500 v6 benden herşeyi ile tam not aldı. İleride belki bir tane daha alırım :smiley:

bu başlığıda artık Uğur beye devrediyorum :smiley:

Yeni yapacağınız aracınızıda bana satar mısınız? Dost olmak istiyorum sizinle :smiley:

Etiketler

çağrı bey güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.siz benden şanslısınız :smiley: ben arabamı resimler dışında hiç göremedim :'( işlerim yoğun ancak 26 haziran da görebileceğim o zamana kadar araba ist. da :D :D :D

Uğur bey 2 çekerde zemin toprakra viraj alırken gaza yüklendiğinizde 33-12.5 lastiklerle patinaj çeken bir araç, Çağrı da kullanırken yaptı :smiley:

Çağrı sen ne araç istiyorsun onu söyle ben ona başliyim en iyisi ;D

uğurİNAN' Alıntı:
fatih bey tanıdığım en büyük HİLUX fanatiğisiniz ;) (benden bile fazla ;D) ama haksızda sayılmazsınız :D :D :D
ugur abi evet hılux benim her zaman ilk göz agrım 15yıl önce babam aldı ve ben soförlüğü bu aracda ögrendim ve halada bizde yani bende..
beni hiç bi zaman utandırmadı arada sırada dertlesiriz böyle manyaklıkta var bizde...
ama su bi gercek her türlü övgüyü hakeden bi arac ve herseyiyle orjınal bi arac...
ve yakın zamandada revizyona girecek güzellesecek bütün lazım olan parcaları geliyo japonyadan ve daha sonrada baslıyacagım ve burdada paylasacagım
tekrar aracınız hayırlı olsun türkiyedeki top 5 deki arac bence ve umarım kürsad abinin hazırlayacagı herhangi bi arac bizede nasip olur...

;D
Tempus' Alıntı:
Uğur bey 2 çekerde zemin toprakra viraj alırken gaza yüklendiğinizde 33-12.5 lastiklerle patinaj çeken bir araç, Çağrı da kullanırken yaptı :smiley:

;D ;D ;D ;D

aslanaybars' Alıntı:
ugur abi evet hılux benim her zaman ilk göz agrım 15yıl önce babam aldı ve ben soförlüğü bu aracda ögrendim ve halada bizde yani bende..
beni hiç bi zaman utandırmadı arada sırada dertlesiriz böyle manyaklıkta var bizde...
ama su bi gercek her türlü övgüyü hakeden bi arac ve herseyiyle orjınal bi arac...
ve yakın zamandada revizyona girecek güzellesecek bütün lazım olan parcaları geliyo japonyadan ve daha sonrada baslıyacagım ve burdada paylasacagım
tekrar aracınız hayırlı olsun türkiyedeki top 5 deki arac bence ve umarım kürsad abinin hazırlayacagı herhangi bi arac bizede nasip olur...

kesinlikle haklısın bence ruhu olan araçlardan birisi hilux şimdidem heyecanla bekliyorum restore olmsını :smiley:

Tempus' Alıntı:

Evet; Maslak rampalarında V8'cikler zor çıkarken, bu patanajla çıkıyor...
Neyse Antalya'ya gittiğimizde Uğur Bey'i ararız artık, gezdirir bizi ;D

Kürşad abi benim expedisyon için; WJ, VX100
Hard off road içinde; CJ, RRC(bobtail), Def 90

Gibi hayallerim var :D Dilediğine başla, 3 aya bitir söz alacam :smiley:

rrc bobtail benim 1 senedir yapmak sitediğim bir araç. Bu işe uygun ve ucuz bir rrc cesedi bulursam başlamayı düşünüyorum
:smiley:

ict3055' Alıntı:
Evet; Maslak rampalarında V8'cikler zor çıkarken, bu patanajla çıkıyor...
Neyse Antalya'ya gittiğimizde Uğur Bey'i ararız artık, gezdirir bizi ;D

Kürşad abi benim expedisyon için; WJ, VX100
Hard off road içinde; CJ, RRC(bobtail), Def 90

Gibi hayallerim var :D Dilediğine başla, 3 aya bitir söz alacam :smiley:

gelirde uğramazsanız darılırım zaten ;)

İki tarafada hayırlı olsun. Yeni aracın bir defender olsun da bizde bakalım defendera neler yapılabiliyormuş :smiley:

Kürşat bey nası bi defender bu yapacağınız az bi tiyo verin meraklandım para yetmiyo falan deyince

Defender yaparsam tdi yada td5 yaparım, onlarında en kötüsünü alım maliyeti 25 , istediğim gibi yapsam 40 ı bulur araba. ve sonrada şehir içinde kullanamadığım bir araba, konfor sıfır vede bu paralar makul gelmiyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

SON KONULAR

Geri