Pajero Evolution

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 682
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,134
Ynt: Pajero Evolution

Kürşat bay tekrardan aracınız hayırlı olsun. Şehirlim bir araç olmuş ellerinize saglık. Araçlarımızın rengi aynı olduğu için şimdiden uyarmak istedim. Karayolları çıkmasımi diye çok sordular bana ama hiç moralimi bozmadım :smiley: bazı zamanlarda da park sorunu oldugunda karayolları müdürünün arabası diye anons edilmediği ceza yazilmadigi çok oldu. Tekrardan toplayacak olsam yine aynı renkmi yaparım , evet yaparım sadece biraz daha sarı kullanırım ama yinede yaparım. Tekrardan hayırlı olsun.

Etiketler

jetkan' Alıntı:
Kürşat bay tekrardan aracınız hayırlı olsun. Şehirlim bir araç olmuş ellerinize saglık. Araçlarımızın rengi aynı olduğu için şimdiden uyarmak istedim. Karayolları çıkmasımi diye çok sordular bana ama hiç moralimi bozmadım :smiley: bazı zamanlarda da park sorunu oldugunda karayolları müdürünün arabası diye anons edilmediği ceza yazilmadigi çok oldu. Tekrardan toplayacak olsam yine aynı renkmi yaparım , evet yaparım sadece biraz daha sarı kullanırım ama yinede yaparım. Tekrardan hayırlı olsun.

teşekkürler, aksine benim karayolları aracına benzetilmesi hoşuma gider :smiley:

karayollarının saçlı sakallı karizmatik tipli sanatçı ruhlu müdürü arkadaşım benim :D

şnorkelimizde bunun gibi olucak
[attachment=1]

4x4MITTRITSNRL.jpg

çağlar' Alıntı:
hergün aktivite bekliyorum ;D ;D

böyle oturduğun yerden kahveyi alıp incelemesi zevkli ya....

yok ben 3-5 gün üst üste uğraşınca bıkkınlık geliyor arabadan soğuyorum ondan ara veriyorum 3-5 gün :smiley:

şnorkel yapılıyor şimdi , yan demir basamaklar ve vinç biticek araba, tampon altlarından da roll cage demirinden ince bir koruma barı geçicek

Ve sonunda hava açtı arabayı yıkatıp birkaç fotograf çektim, Dünde İlfer oto da vinç montajı yapıldı

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

_MG_8534.jpg

_MG_8535.jpg

_MG_8540.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri