Pajero Evolution

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 682
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,167
Ynt: Pajero Evolution

warmaster' Alıntı:
Ne Bağdat caddesimi??? çocuuuum o paralar bize lazım tampon vinç? uslu dur polisi var eds si var cıks cıks heç yakışmadı :D

kalkarız vx100 le alırım anahtarını ;D ;D ;D

Etiketler

Abi mat turuncu harbi süper olmuş :smiley:) bu arada yan basamakları İstanbul'daki Ahmet isimli beye mi yaptırıyorsun ?

Anki' Alıntı:
Abi mat turuncu harbi süper olmuş :smiley:) bu arada yan basamakları İstanbul'daki Ahmet isimli beye mi yaptırıyorsun ?

mat değil parlak turuncu :smiley:

yok yan basamklarıda İlyas usta yapıcak büyük ihtimalle, ama diğer demir işleri için araç antalyaya gidebilir fırsat olursa

Tempus' Alıntı:
mat değil parlak turuncu :smiley:

yok yan basamklarıda İlyas usta yapıcak büyük ihtimalle, ama diğer demir işleri için araç antalyaya gidebilir fırsat olursa

hhehe koptum kendime... heryerde mat turuncu diyorum :D benim uykum gelmiş demek :smiley:

:D biz buna Asfalt seni çaarıyor diyoruz dedim ben başta evo neyim derken dragger olcak bu araba stt leri verde barim hız sınıfı bir lastik al:D Turunucu bozdu önce kullanıcıyı sonra kamp arkadaşları derken ... araplardaki domino etkisi gibi ;D ;D ;D ;D ;D

warmaster' Alıntı:
:D biz buna Asfalt seni çaarıyor diyoruz dedim ben başta evo neyim derken dragger olcak bu araba stt leri verde barim hız sınıfı bir lastik al:D Turunucu bozdu önce kullanıcıyı sonra kamp arkadaşları derken ... araplardaki domino etkisi gibi ;D ;D ;D ;D ;D

Olsun gerektiğinde basınca altında güç bulunmasının bir sakıncası yok :eek:

Benim araba güçsüz kardeşim kocaman bir neticesi var biz ağır ağır gidiyoruz ağır takılıyoruz :D

Pajero her zaman aklımda olan bir araçtı. Bu araç hayyalleri süsleyecek gibi. Hayırlı olsun...

Arkadaşım aracın hayırlı olsun çok çiçi olmuş

RABBİM nazardan saklasın kaza bela vermesin ve iyi günlerde kullanmayı nasip etisn inşallah

bende araç araştırıyorum ama sizden bu arac maliyeti ve yapılan işlemlerin aşağı yukarı maliyetini öğrenmek isterim
sakıncası yoksa tabi teşekkürler

Günesin doğduğu şehirden KARS'tan selamlar

oakkar' Alıntı:
Arkadaşım aracın hayırlı olsun çok çiçi olmuş

RABBİM nazardan saklasın kaza bela vermesin ve iyi günlerde kullanmayı nasip etisn inşallah

bende araç araştırıyorum ama sizden bu arac maliyeti ve yapılan işlemlerin aşağı yukarı maliyetini öğrenmek isterim
sakıncası yoksa tabi teşekkürler

Günesin doğduğu şehirden KARS'tan selamlar

Merhaba çok teşekkürler,

Araç alım maliyeti temiz bir araç için 30 civarı, 20 yede araç var ama ben alıp ailemi bindirmem. 25-27 arasına uğraşmaya değer temizlikde bişey alınabilir.
Benim yaptıklarımın toplam maliyetide 10 000 civarını buldu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR